Skočit na obsah

Sdělení! - Globální informace

Spuštěny nové servery. Více info >>ZDE<<
Po domluvě s klanem KaP jsme znovu zprovoznily společný TeamSpeak Server Připojit
4GF client >>ke stažení ZDE<<
Podpora 4GF a s tím nový účet>>více info ZDE<<

Vítejte na For Gamers Fusion

Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
  • Psát nová témata a odpovídat na ně
  • Přehled o nových tématech, která jsem nečetl(a)
  • Psaní si s přáteli na Live Chatu
  • Vytvořte si vlastní profil a spravujte nové přátelé a pište si soukromé PM
  • Stanete se členy herního portál 4GF.cz
Guest Message by DevFuse

CoD MW server #26-perky!!!

• Nemůžete odpovědět na toto téma
10 odpovědí na toto téma

Fuz!o

Recruit

• Člen
  • 7 Příspěvků:
12
Dostava me, kdyz si nekdo stezuje, ze nekdo pouziva perk "Death Silence". At si uvedomi, ze je to perk jako kazdy jiny treba jako silnejsi munice, teflon (tato kombinace je tez tezce smrtici) a nebo dokonce nejoblibenejsi martydrom :biggrin3: i kdyz ten pouzivaji jen novacci. Proc se unavujou tim, ze to napisi pri hre a zatezuji tim zbytecne chat??? At si pisi co chteji je to jejich problem a jestli jim neco vadi proc to nenapisou na forum??? Me taky vadi nekolik veci na serveru #26 a nepisu to do chatu. Treba takova XM8 ta tam podle me nema vubec co delat.

sNoxycek

Private

• Člen
  • 25 Příspěvků:
5
S tým DS-kom máš pravdu, ale prečo by tam nemala patriť Xm8? Veď je to (ne)obyčajná assault-ka iba má scope :)

smudla

STAR PLAYER

• Člen
  • 989 Příspěvků:
1187
tady nejde o perky, ale jak toho druhýho řádně nasrat :D

P@lko

Lieutenant Colonel Gold

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Gold, Srazy
  • 637 Příspěvků:
805
  • HLSW:P@lko-Osklive K@c@tko,Meta ldedek,Moribundus,Osklive jdědek
  • LocationPohraničí severní Moravy
Pořád si někdo stěžuje na to,druhej zase na ono,to tam nemá bejt,jelikož mě s tím kolega pořád killuje..podle mne samý žvásty ohledně perku,je to vo ničem.Zvol si zbraň + perky a hraj ..od toho tu přeci jsme....věčným ubekováním se nikam nedostaneš :mad:
Odeslaný obrázekOdeslaný obrázekOdeslaný obrázek

K4r3l01

STAR PLAYER

• Founder
  • Others: ARK: Survival Evolved
  • 3638 Příspěvků:
5035
Pokud neco takoveho nastane ze vam bude nekdo ve hre nadavat na perky tak staci prijit na forum ci napsat adminovai na TS aby se to resilo tohle me uz vazne prestava bavit timto hraci porusuji pravidlo respektovani ostatnich hracu.

nerW

Gunner Gold

• Člen
  • 96 Příspěvků:
115
  • LocationSlovakia
Mne Dsko fakt nevadi pokial ho ma nejaky nizky lvl a moc to nevie hrat (ano chapem ze niekedy je velmi tazke hrat na 26tke pre novych hracov) pripadne aj vysoky ked vidim ze ma tichy setup napr. skorpika s tlmičom a beha po mape. Ale niektorý hráči nevedia používať klávesnicu a sedia na respe s perkami typu Claye,Silnejsi munice,DS. A je jedno ci maju attack alebo defence. Tak to ma vie celkom nasrat. Ved ten tichy pohyb "opakujem POHYB" znamena ze mas behať po mape a nie ležať na respe!

Skoda ze ten nervak sa neda normalne hadzat, ten som pouzival na DSkárov :jupi: kedze neexistuje protiperk na DS. Imho zbytocny topic, Fuzio neviem čo si chcel tým topicom povedat, ale ak hladas ospravedlnenie zato ze požívaš DS a čakáš že budeš mať na serveri rešpekt tak sa nauč hrať bez DS a uvidíš pôjde to samo.

Jo Fuzio a ked si myslis ze XM8 je zazracna zbran si na velkom omyle, je velmi hlucna a kazdy vie odkial si strielal, na blizko je celkom nesikovna tym ze je presna musis mierit velmi presne čo u AKčka nemusíš vôbec, tam to proste rozhadzuje tak že streliš aj toho čo si nechcel

Příspěvek upravil nerW: 7.02.2013 - 08:55

Pravarukadabla

Master Sergeant Gold

• Člen
  • Others: Sponzor Silver
  • 287 Příspěvků:
370
Když byl nervák tak si na DS nikdo nestěžoval nebo minimálně jenom že jste odebrali nervák a všichni přešli na DS takže lidi si začli stěžovat takže přechodem nerváku na perk si myslím že jste si spíše ublížili

Lameduck

STAR PLAYER

• Administrátoři
  • Others: Sponzor Silver
  • 1718 Příspěvků:
2282
Pokud se budeme bavit o SaD tak možná ano, tam to zatím vypadá že díky tomu přibylo stížností na ds, ale na DM se mi díky tomu přendání nerváku do perku hraje lépe, tam to zatím jednoznačně beru jako dobrou změnu. Uvidíme ale jak se situace změní po revizi až se ten nervák opraví. Třeba potom zase přejdou lidi na masku a nebude tolik dskářů :)

Fuz!o

Recruit

• Topic Starter
  • Člen
  • 7 Příspěvků:
12

Zobrazit příspěveknerW dne 7.02.2013 - 08:49 napsal:

Mne Dsko fakt nevadi pokial ho ma nejaky nizky lvl a moc to nevie hrat (ano chapem ze niekedy je velmi tazke hrat na 26tke pre novych hracov) pripadne aj vysoky ked vidim ze ma tichy setup napr. skorpika s tlmičom a beha po mape. Ale niektorý hráči nevedia používať klávesnicu a sedia na respe s perkami typu Claye,Silnejsi munice,DS. A je jedno ci maju attack alebo defence. Tak to ma vie celkom nasrat. Ved ten tichy pohyb "opakujem POHYB" znamena ze mas behať po mape a nie ležať na respe!

Skoda ze ten nervak sa neda normalne hadzat, ten som pouzival na DSkárov :jupi: kedze neexistuje protiperk na DS. Imho zbytocny topic, Fuzio neviem čo si chcel tým topicom povedat, ale ak hladas ospravedlnenie zato ze požívaš DS a čakáš že budeš mať na serveri rešpekt tak sa nauč hrať bez DS a uvidíš pôjde to samo.

Jo Fuzio a ked si myslis ze XM8 je zazracna zbran si na velkom omyle, je velmi hlucna a kazdy vie odkial si strielal, na blizko je celkom nesikovna tym ze je presna musis mierit velmi presne čo u AKčka nemusíš vôbec, tam to proste rozhadzuje tak že streliš aj toho čo si nechcel
Chtel jsem tim jen rict, ze nechapu lidi co zacnou brecet na DS nebo nad jakym koli perkem. Ze tam ten perk je neznamena, ze ho nemuzu preci pouzivat to je na adminech aby to zakazali a uz vubec mi neslo o to abych si udelal nakej respekt. DS mam jen u jediny zbrane a to pouzivam zcela vyjmecne jinak hraju se snipou a tam DS nemam. Je to hodne o lidech. Co chodim s lidma na TS me znaji a chodim tam za nima rad na pokec. Jsme se poznali uz kdysi na TrubkaJatka serveru je to asi 5 let a tam to bylo uplne neco jinyho. Nikdo tam na nikoho nenadaval byli jsem tam vsichni kamaradi, jasne obcas se nekdo nasel, ze se mu to nelibilo, ale tak to je a bude.

spajk ツ

STAR PLAYER

• Člen
  • 971 Příspěvků:
1273
TrubkaJatka :) Memories :cry:
Odeslaný obrázek

Odeslaný obrázek

pan.Afrokrocan™

Corporal Silver

• Člen
  • 116 Příspěvků:
159
  • LocationVeseuá

Zobrazit příspěvekK4r3l01 dne 6.02.2013 - 17:26 napsal:

Pokud neco takoveho nastane ze vam bude nekdo ve hre nadavat na perky tak staci prijit na forum ci napsat adminovai na TS aby se to resilo tohle me uz vazne prestava bavit timto hraci porusuji pravidlo respektovani ostatnich hracu.

Zajimave hlavne ze ve hrach hraje tolik adminu ale nikdy jsem nezaznamenal ze by nejaky dal ve hre napr. kick za urazeni hrace ktery ma zminovane DS kdyz uz urazky prekroci unosnou mez a deje se to vic jak 5 kol tak se admin "vzbudi" a neco napise ale vbc ne vzdy.

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních