Skočit na obsah

Sdělení! - Globální informace

Spuštěny nové servery. Více info >>ZDE<<
Po domluvě s klanem KaP jsme znovu zprovoznily společný TeamSpeak Server Připojit
4GF client >>ke stažení ZDE<<
Podpora 4GF a s tím nový účet>>více info ZDE<<

Vítejte na For Gamers Fusion

Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
  • Psát nová témata a odpovídat na ně
  • Přehled o nových tématech, která jsem nečetl(a)
  • Psaní si s přáteli na Live Chatu
  • Vytvořte si vlastní profil a spravujte nové přátelé a pište si soukromé PM
  • Stanete se členy herního portál 4GF.cz
Guest Message by DevFuse

just kidding right ?

24 odpovědí na toto téma

Gerza

Recruit

• Člen
  • 16 Příspěvků:
-6
Už mi to připadá trapné jsem psát jako idiot potřetí napsat text ve kterém rozvedu celý můj problém a admin mi odepíše jednou větou a hned topic zase lockne.

Problém jak hádám bude pořád stejný jen bych se chtěl zeptat, tohle:

[02.22.2013 19:23:16] VIOLATION (GAMEHACK) #89229: nud#P-Fort (slot #16) Violation (GAMEHACK) #89229 [c411b51cbc2899d46b8b44c44ee63465(VALID) 188.92.10.23:62617]

To je ten kick o kterém jsem se zmínil. admin mi doporučil reinstalovat hru a to jsem udělal a pak se problém neopakoval a hrál jsem dalších pár dní bez problémů. Neřeknu ani slovo kdyby mě to kicklo vícekrát ale tento postup považuji za neadekvátní. Mohl by si mi prosím nějak vysvětlit jak jsem to měl asi jinak řešit něž takto ? Jednoduše mě to kicklo za hack a kdybych věděl o tom že nějaký ten cheat mám proč bych se tomu tak divil a hned psal adminovi ? Nechápu proč mám mít za tohle ban.. ale je mi jasný že sem hodíš zase nějaký fešný link na 0 toleranci a topic lockneš. Děkuji moc za příjemných zbytečných 30 minut stráveným nad psaním žádost o prověření ban když ti nestojím ani za rozsáhlejší odpověď.

Příspěvek upravil Gerza: 1.03.2013 - 22:19

Gerza

Recruit

• Topic Starter
  • Člen
  • 16 Příspěvků:
-6
btw. tomu komu to není jasné tak tento kick je ještě před vyčištěním PC, proto nechápu ten ban...

Smoky®

El admin de la Rasta

• CoD4 Senior Admin
  • Others: Moderátoři, Srazy
  • 1236 Příspěvků:
2073
  • LocationJa su Pražák
Nejedna o ban od nas ale o punkbuster ban , s tim my moc nenadelame, my jen vydime hlasku pb a na zaklade teto veci je ban. Problem je totiz na, tve strane

Odeslaný obrázek

Odeslaný obrázek

Chytání podvodníků, lhářů a hráču hrajících nefér
- Vpravdě nejste placeni za své metody, nýbrž za výsledky konání svého, což znamená, že nepřítele svého zabíti musíte dříve, než o téhož učiní vám, a to za použití veškerých prostředků.Poskytnutých hrou!!!
-Vždy si vše radší 2x přečti než budeš odpovídat - HLAVNĚ PRAVIDLA!!!

! ! ! ! Ve své duši i mysli válečnické na paměti mějte poslední a základní přikázání mé: Hrajte fér, poctivě a do nikoho nerýpejte ! ! !

Briki

STAR PLAYER

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Silver, Srazy
  • 2165 Příspěvků:
5173
  • HLSW:Briki
  • Locationviz member map
kick za violation gamehack neni jen tak neco, je to problem
pravidlo o nulove toleranci se zavedlo kvuli narustu cheateru na nasich serverech, nikoliv jen na #33, proto jakykoliv gamehack nahlaseny punkbusterem je nemilosrdne trestan. Je nam jedno zda mas v komputeru nejaky sajrajt, PB te oznacil jako cheatera a s tim my nic nedelame. Proste banujeme...

Je tu jedna moznost, ktera by mohla byt vyzkousena.... pockej si na konecne vyjadreni

Btw. kdo ti radil reinstall hry a procisteni pocitace?

Gerza

Recruit

• Topic Starter
  • Člen
  • 16 Příspěvků:
-6

Briki dne 2.03.2013 - 00:09 napsal:

pravidlo o nulove toleranci se zavedlo kvuli narustu cheateru na nasich serverech, nikoliv jen na #33, proto jakykoliv gamehack nahlaseny punkbusterem je nemilosrdne trestan. Je nam jedno zda mas v komputeru nejaky sajrajt, PB te oznacil jako cheatera a s tim my nic nedelame. Proste banujeme...

Je tu jedna moznost, ktera by mohla byt vyzkousena.... pockej si na konecne vyjadreni

To už nevím, ale byl to nějaký admin na TS.

Gerza

Recruit

• Topic Starter
  • Člen
  • 16 Příspěvků:
-6
Ale za tento kick jsem dostal 24 hodinový ban, který v banlistu neni, druhý den jsem se normálně napojil a hrál. Jiný než tento kick jsem nedostal tak nechápu proč mám další ban a to ten permanentní.

cleanerman

Colonel Gold

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Diamond, Srazy
  • 660 Příspěvků:
1994
ban na 24 hod dává automaticky PB spolu s upozorněním na server, na kterém detekoval cheat. Zprávu PB jsi dostal nahoře. Na adminech serveru je, jak se k tomu postaví - u nás je za zjištěný cheat permaban, viz ona nulová tolerance

To, že admin nedal ban okamžitě je způsobeno tím, že i my admini máme rodiny, chodíme do práce, školy apod a adminování děláme ve volném čase a proto kontroloval zprávy později. To je ta doba, co jsi mohl hrát po konci toho 24hod banu

Už jsi spokojený s odpovědí???

cleanerman

Colonel Gold

• V.I.P Člen
  • 660 Příspěvků:
1994
V minulosti se dávala lidem s perma druhá šance, ale tito lidé opět sáhli k používání cheatů a proto se rozhodlo, že už džbánek přetekl a dále se unbany za cheaty dávat nebudou

Briki

STAR PLAYER

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Silver, Srazy
  • 2165 Příspěvků:
5173
  • HLSW:Briki
  • Locationviz member map
Jestli to bylo takto, ze jsi dostal vedome ban na 24 hodin za cheating a zpetnme dostal perma, tak se nediv... mozna za to nekde jinde dostanes jen ban na 3 mesice, ale na 4GF ne... bye..

cleanere amen...

Příspěvek upravil Briki: 2.03.2013 - 00:55

Gerza

Recruit

• Topic Starter
  • Člen
  • 16 Příspěvků:
-6
Ještě jednou tedy. Dostal jsem u vás na serveru kick za GAMEHACK a zpátky na server jsem se už připojit nemohl, tak jsem kontaktoval jednoho z vašich adminů co to má znamenat a on napsal že jsem dostal automatický ban na 24h a ať si vyčistím pc. Pc jsem vyčistil a hru přeinstaloval (znovu stáhl na službě STEAM, kde ji mám koupenou) a hrál zase bez problému dál a to bez cheatu, až teď se očividně vrátil někdo zpět k tomu kicku za GAMEHACK a pak mě za to permanentně zabanoval. Jen chci říct že jsem dnes přeinstaloval celý windows,celý steam a tak i celou hru (opět) není možné abych nadále měl v PC nějaký svinstvo.

Příspěvek upravil Gerza: 2.03.2013 - 09:03

Gerza

Recruit

• Topic Starter
  • Člen
  • 16 Příspěvků:
-6

Briki dne 2.03.2013 - 00:09 napsal:

Co myslíš tou možností, která by mohla být vyzkoušena ?

cleanerman

Colonel Gold

• V.I.P Člen
  • 660 Příspěvků:
1994
22.2.2013 v 19.23 hod tě chytl PB
25.2.2013 v 08.21hod tě zabanoval admin na základě vypisu PB

můžeš si přeinstalovat win i hru třeba 10x, ale to už nic nezmění na tom, že jsi dostal ban za cheating

PB není žádný náladový magor, aby označil jakýkoliv soubor za cheat, ale našel to, co hledat měl - gamehack

admin jednal na základě celosvětově uznávaného a používaného anticheatovacího programu, pokud je to v rozporu s tvým přesvědčením, že se spletl, kontaktuj podporu PB a přesvědčuj je o omylu. Když se ti to podaří a PB rozhodne, že to cheat nebyl, dostaneš unban a naši omluvu

Gerza

Recruit

• Topic Starter
  • Člen
  • 16 Příspěvků:
-6
Nestojím o vaši omluvu, vím že jsem dostal ban za to že mě PB kicknul ze hry za gamehack a že admin mě za to zabanoval. Nepíšu sem žádost o unban za to že jsem cheatoval, ale naopak píšu sem proto že jsem ten kick ihned řešil a už se neopakoval a stejně jsem dostal permanentní ban.

cleanerman

Colonel Gold

• V.I.P Člen
  • 660 Příspěvků:
1994
ale ten ban jsi dostal za to, že jsi cheatoval !!!!! ne za to, že jsi přeinstaloval hru !!!

srovnání:
pojedeš autem, nekoho srazíš, potom si auto opravíš a jezdíš slušně. za 14 dní tě policajti najdou a ty jim budeš vysvětlovat, že už máš auto opravené a jezdíš podle předpisů, takže tě nemůžou zavřít do basy

Liška

Master Sergeant Silver

• Člen
  • 270 Příspěvků:
132
Cl, některým lidem se to dá jednoduše vysvětlim, a jiným ne protože většina z nich to buď nechápou nebo si z tebe dělaj srandičky...

cleanerman

Colonel Gold

• V.I.P Člen
  • 660 Příspěvků:
1994
vysvětlil jsem ti to několikrát a myslím, že i dost jasně. Na další tvoje argumenty nebudu reagovat - sry

a to je důvod, proč ti admin tvoje 2 předchozí témata zamkl - není o čem diskutovat

Gerza

Recruit

• Topic Starter
  • Člen
  • 16 Příspěvků:
-6
Je mi jasné že jsem nedostal ban za přeinstalování hry, ale za údajný cheating ... kdybych cheatoval tak sem ani nepíšu, žádný hack jsem neměl a proto nechápu proč mě to kicklo a pak jsem to řešil přeinstalovaním hry. Ještě jednou, je mi jasné za co mám ban...

Smoky®

El admin de la Rasta

• CoD4 Senior Admin
  • Others: Moderátoři, Srazy
  • 1236 Příspěvků:
2073
  • LocationJa su Pražák
Takze pokud je ti jasne za co mas ban, tak nechapu co resis. Jak psal cleaner: kontaktuj podporu pb a pokud ti to schvali oni potom to schvalime i my. Do te doby tu obtezujes zbytecnymi topoky. Dale nechapu smysl toho topiku

Odeslaný obrázek

Odeslaný obrázek

Chytání podvodníků, lhářů a hráču hrajících nefér
- Vpravdě nejste placeni za své metody, nýbrž za výsledky konání svého, což znamená, že nepřítele svého zabíti musíte dříve, než o téhož učiní vám, a to za použití veškerých prostředků.Poskytnutých hrou!!!
-Vždy si vše radší 2x přečti než budeš odpovídat - HLAVNĚ PRAVIDLA!!!

! ! ! ! Ve své duši i mysli válečnické na paměti mějte poslední a základní přikázání mé: Hrajte fér, poctivě a do nikoho nerýpejte ! ! !

++M.I.R.D.A.S++

Recruit

• Člen
  • 15 Příspěvků:
15
  • LocationHohenelbe
Gerza ty ses přiznal sám............Pc jsem vyčistil a hru přeinstaloval (znovu stáhl na službě STEAM, kde ji mám koupenou) a hrál zase bez problému dál a to bez cheatu........ :thumbup:

Gerza

Recruit

• Topic Starter
  • Člen
  • 16 Příspěvků:
-6

++M.I.R.D.A.S++ dne 2.03.2013 - 13:17 napsal:

Gerza ty ses přiznal sám............Pc jsem vyčistil a hru přeinstaloval (znovu stáhl na službě STEAM, kde ji mám koupenou) a hrál zase bez problému dál a to bez cheatu........ :thumbup:

1. nemáš se sem co vyjadřovat 2. co je na tom že jsem hrál bez cheatu ? (možná kdyby si věděl co jsem měl za problém věděl by si že mě PB kicknul ze hry za cheat aniž bych nějaký měl, tímto jsem snad jasně řekl že jsem cheat neměl)

P@lko

Lieutenant Colonel Gold

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Gold, Srazy
  • 637 Příspěvků:
805
  • HLSW:P@lko-Osklive K@c@tko,Meta ldedek,Moribundus,Osklive jdědek
  • LocationPohraničí severní Moravy
Nevím kde tedy udělali soudruzi z NDR chybu :wacko: ...ale proč už to tu někdo konečně nelockne??,Je to jasný..důkaz předložen..bez komentáře :mad:
Odeslaný obrázekOdeslaný obrázekOdeslaný obrázek

K4r3l01

STAR PLAYER

• Founder
  • Others: ARK: Survival Evolved
  • 3638 Příspěvků:
5035
Přesně vše tu bylo již řečeno jako i v minulých tématech která Gerza založil nicméně odpověď se nezmění unban byl je a bude zamítnut.
tento topic zamykám a pokud uvidím další topic založený ohledně tohoto témata tak to vyřešíme jinak.

K4r3l01

STAR PLAYER

• Founder
  • 3638 Příspěvků:
5035
Dovolil jsem si topic znovu otevrit Gerzo chci vedet jednu informaci a to uprimne co jsi poustel za aplikaci pred tim nez jsi se ten den vecer pripojil na CoD a vykoplo te to s tou hlaskou?

Gerza

Recruit

• Topic Starter
  • Člen
  • 16 Příspěvků:
-6

K4r3l01 dne 2.03.2013 - 20:31 napsal:

Dovolil jsem si topic znovu otevrit Gerzo chci vedet jednu informaci a to uprimne co jsi poustel za aplikaci pred tim nez jsi se ten den vecer pripojil na CoD a vykoplo te to s tou hlaskou?

Do cod jsem ještě před problémem dával tohle: http://www.youtube.c...h?v=PMcaoAyOsg0

Žádný jiný program/aplikaci jsem nespouštěl. V PC jsem měl snad už jen rapid fire přes autohot key, který používám na BF:P4F.

Příspěvek upravil Gerza: 3.03.2013 - 13:27

K4r3l01

STAR PLAYER

• Founder
  • 3638 Příspěvků:
5035
Tak díky tomuto důkazu tí Perma rušim ale za používání scriptů ti dávám ban na 14 dní ode dneška
Edit. aůe pokud to uvidim ještě jednou tak ti perma už zůstane
Tímto to beru za vyřešené :locked:

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních