HRAJI WOT
Tr0jAN
28.03.2013
Niečo ako George ?

Ak si všimneš, tak je kopa dementov ktorí majú v garáži 1xT10, ale ďalší ani nerozbiehajú, pretože to nevedia uhrať s IX a ani s X ... to je tak, keď sa demotivuje sám
Už nech vytvoria zvlášť server pre PL hráčov... SIEMKA hack v každej bitke aktivovaný
čiže jasná remíza 
Vždy je najlepšie rozdať si to s vlastnou čatou, a dať si zásadný prínosť, alebo sa mu aspoň priblížiť
Potom máš dobrý pocit, že si niečo viac ako kopa šrotu za šutrom ...

Ak si všimneš, tak je kopa dementov ktorí majú v garáži 1xT10, ale ďalší ani nerozbiehajú, pretože to nevedia uhrať s IX a ani s X ... to je tak, keď sa demotivuje sám

Už nech vytvoria zvlášť server pre PL hráčov... SIEMKA hack v každej bitke aktivovaný

Vždy je najlepšie rozdať si to s vlastnou čatou, a dať si zásadný prínosť, alebo sa mu aspoň priblížiť

Ander
28.03.2013
Takže sa tiež pridam
CoD4 - Ander/And3r, WoT - Anderroid. a taky sem bývali BiA
ale ako to tak vyzera zachvilu tu zozbierame jednu celu BiA diviziu
Příspěvek upravil Ander: 28.03.2013 - 01:37

Příspěvek upravil Ander: 28.03.2013 - 01:37
GEORGE.cz
28.03.2013
Trojan4x4 dne 28.03.2013 - 01:19 napsal:
Niečo ako George ?

čiže jasná remíza 
Potom máš dobrý pocit, že si niečo viac ako kopa šrotu za šutrom ... 

Trojane hlavne ze ty ses nej hrac voe ja nehraju jen z traktorem ten je jen pro srandu jinak jedu vsechno jako kazdej jinej ty rejpale

cleanerman
28.03.2013
veřejná omluva !!!!!
tímto se omlouvám spolubojovníku Libundovic, za nehorázně drzé a nepřístojné nařčení (červení mi kazí skore)
beru zpět a veřejně prohlašuji, že jsem LAMA a kazím si to sám
tímto se omlouvám spolubojovníku Libundovic, za nehorázně drzé a nepřístojné nařčení (červení mi kazí skore)
beru zpět a veřejně prohlašuji, že jsem LAMA a kazím si to sám
Tr0jAN
28.03.2013
Smoky®
4.06.2013
tak uz jsem se taky pridal, ale hraju jen kdyz se nedostanu ke stolnímu PC na codko, coz znamena mimo domov, zatim max tier 4 SSLP s.r.o. aneb scouting sniping a likvidacu pasu
nickname LaSmoky
nickname LaSmoky
Horalcz
4.06.2013
zdar,tak tady na 4Gf jsem Horalcz
,na WoT mi to nepovolily,tak jsem tam Krusnohorec70
,na WoT mi to nepovolily,tak jsem tam Krusnohorec70
TeRmIxXx
4.06.2013
- cod TeRmIxXx ®
- Wot TeRmlxXx
smudla
4.06.2013
musel jsem koupit SP premiovy tank - protoze s tou osmickou jsem byl na nule a i hodně mínus.

Komanc
4.06.2013
Na cod-4 jsem pod nickem *Rr-Lc*Komanc jak je znamo a na wot jsem pouze komanc1(DMN)
Příspěvek upravil Komanc: 4.06.2013 - 22:53
Příspěvek upravil Komanc: 4.06.2013 - 22:53
Guest_WarNames_*
3.06.2014
Get your World Of Tanks Bonus Code only at "http://www.world-of-tanks-bonus-code.com"! Thank you so much
Grovík
30.09.2014
CoD - RUHES # groove
WoT- benny313
Jsem v tom strašná lampa.
Příspěvek upravil Grovík: 30.09.2014 - 22:09
WoT- benny313
Jsem v tom strašná lampa.
Příspěvek upravil Grovík: 30.09.2014 - 22:09