Vítejte na For Gamers Fusion
![]() |
Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
|
Guest Message by DevFuse
Odesláno 25.03.2013 - 18:25

Rád Bych poprosil o zmenšení trestu, Včera sem byl potrestan za nespravedlive expeni, zda se mi to prehnane za to že jsem si dal asi priblizne 5-8 hedek abych mnel na MP 5 digital a parkrat sem hral Kpp 4 vs 4 na ten styl plentnu pak se pobiju a bud defusnu nebo ty co plentujou nas dali knifem ale jelikoz admine si to hned prebiraj ze hrajeme plent a pak hned defus ,takze je rozdil mezi Kpp kdy se plentne a pak se da knife a bud ten tym co ma def vyhraje a pak si do defusne a nebo ten tym co ma attack tak knifem vybije tym defend, ano uznavam mozna je to nespavedlive expeni ale trest se mi zda prsiny ze si dam 5-8 hedek a parkrat si zahraju Kpp tak si nenaexpim 6 LWL na horu takze prosim o zmenseni trestu nerekl bych -2 lwl ale -6 lwl za 5-8 hedek abych mnel digital na MP 5 se mi zda prisni pokud si dobre spominam driv se tu expilo ze stacilo aby na serveru byli 2 lide a jelo se plent a hne defus a kdyz sme u tech hedshotu tak polovina serveru ma ty tecky naexpene s nekim, takze prosim o vyjadreni Byl jsem za tento trest nespravedlive expeni potrestan po 1 nebyl jsem napmenut nemnel jsem za to ban ale hned -6 lwl dolu tak prosim o zmenseni trestu protoze -6 lwl dolu je prace tak na 2 mesice
PS:Zohan Diky za vyjadření

Odesláno 25.03.2013 - 18:47

neslo o KPP... bylo to presne jak popisujes - plant, hedka, defuse
takze podvod...
takze podvod...
Odesláno 25.03.2013 - 18:52

KPP? myšleno Kill Po Plantu? ano to souhlasí, trest je platný
Odesláno 25.03.2013 - 18:55

Vzdycky se to hlidalo a trestalo kickem atd. ale uz to prestalo mnaauua bavit a dal za to prisnijsi tresty jo hosi tak dlouho se chodi se dzbanem pro vodu az se ucho utrhne.
Kdo se umí smát sám sobě, má právo se smát všemu, co mu k smíchu připadá. Jan Werich
Odesláno 25.03.2013 - 19:00

▬▬▬▬▬▬▬▬▬.ılılıll|̲̅̅●̲̅̅|̲̅̅=̲̅̅|̲̅̅●̲̅̅|llılılı.▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ✔Nike
╭━━━╮╱╱╱╱╱╱╱╱╱╭╮╭╮╱╱╱╱╱╭━━╮
╰╮╭╮┃╱╱╱╱╱╱╱╱╭╯╰┫┃╱╱╱╱╱┃╭╮┃
╱┃┃┃┣━┳━━┳━━╮╰╮╭┫╰━┳━━╮┃╰╯╰┳━━┳━━┳━━╮
╱┃┃┃┃╭┫╭╮┃╭╮┃╱┃┃┃╭╮┃┃━┫┃╭━╮┃╭╮┃━━┫━━┫
╭╯╰╯┃┃┃╰╯┃╰╯┃╱┃╰┫┃┃┃┃━┫┃╰━╯┃╭╮┣━━┣━━┃
╰━━━┻╯╰━━┫╭━╯╱╰━┻╯╰┻━━╯╰━━━┻╯╰┻━━┻━━╯
╱╱╱╱╱╱╱╱╱┃┃
╱╱╱╱╱╱╱╱╱╰╯
SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC!
▬▬▬▬▬▬▬▬▬.ılılıll|̲̅̅●̲̅̅|̲̅̅=̲̅̅|̲̅̅●̲̅̅|llılılı.▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
[̲̅f̲̅][̲̅r̲̅][̲̅e̲̅][̲̅e̲̅] [̲̅p̲̅][̲̅a̲̅][̲̅r̲̅][̲̅t̲̅][̲̅y̲̅] [̲̅i̲̅][̲̅s̲̅] [̲̅n̲̅][̲̅o̲̅][̲̅t̲̅] [̲̅c̲̅][̲̅r̲̅][̲̅i̲̅][̲̅m̲̅][̲̅e̲̅
Neodsuzuj, pokud si nepoznal.
Nesnaž se poznat, pokud jsi odsoudil
╭━━━╮╱╱╱╱╱╱╱╱╱╭╮╭╮╱╱╱╱╱╭━━╮
╰╮╭╮┃╱╱╱╱╱╱╱╱╭╯╰┫┃╱╱╱╱╱┃╭╮┃
╱┃┃┃┣━┳━━┳━━╮╰╮╭┫╰━┳━━╮┃╰╯╰┳━━┳━━┳━━╮
╱┃┃┃┃╭┫╭╮┃╭╮┃╱┃┃┃╭╮┃┃━┫┃╭━╮┃╭╮┃━━┫━━┫
╭╯╰╯┃┃┃╰╯┃╰╯┃╱┃╰┫┃┃┃┃━┫┃╰━╯┃╭╮┣━━┣━━┃
╰━━━┻╯╰━━┫╭━╯╱╰━┻╯╰┻━━╯╰━━━┻╯╰┻━━┻━━╯
╱╱╱╱╱╱╱╱╱┃┃
╱╱╱╱╱╱╱╱╱╰╯
SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC!
▬▬▬▬▬▬▬▬▬.ılılıll|̲̅̅●̲̅̅|̲̅̅=̲̅̅|̲̅̅●̲̅̅|llılılı.▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
[̲̅f̲̅][̲̅r̲̅][̲̅e̲̅][̲̅e̲̅] [̲̅p̲̅][̲̅a̲̅][̲̅r̲̅][̲̅t̲̅][̲̅y̲̅] [̲̅i̲̅][̲̅s̲̅] [̲̅n̲̅][̲̅o̲̅][̲̅t̲̅] [̲̅c̲̅][̲̅r̲̅][̲̅i̲̅][̲̅m̲̅][̲̅e̲̅
Neodsuzuj, pokud si nepoznal.
Nesnaž se poznat, pokud jsi odsoudil
Odesláno 25.03.2013 - 19:00

byt to namne lvl 1 takze ste este dobre dopadli......
Odesláno 25.03.2013 - 19:01

Odesláno 25.03.2013 - 19:06

ty nam asi nerozumis... dukaz o tvem expeni neni o KPP... vy jste sproste podvadeli a ted sklizite, co jste zaseli...
Odesláno 25.03.2013 - 19:07

Běžně se to tam dělá když zůstane při normal hře z každého teamu jeden hráč a oba s tím souhlasí. Ale ne že se pár hráčů domluví a hned od začátku hrajou knife po plant s tím že ti co mají attack se někdy po plantnutí brání, jak se říká, jen tak na oko, aby se neřeklo.
Odesláno 25.03.2013 - 19:08

jinak jak rikam byl jsem za toto potrestan po prve tak sem jen tim chtel rict ze ten tres je moc prisny nerikam ze ten trest je neplatni a ze sem ho vubec nemnel dostat jen sem ocekaval kdyz sem za todle byl potrestan po prve bez nejake pominky ci nejakeho banu tak ze by trest mohl byt mnesi tod vse odemne ale as jak koukam tak vy ste radi ze ste mi sundali 6 lwl dolu

Odesláno 25.03.2013 - 19:27

Ten přísný trest je uFons a dokážu lecos pochopit ale stejný metr pro všechny není. Jelikož tu hraju od začátku 4gf a to dobře víte. Předtím TWSE pokud se nepletu.Mam dost informací otom že jste dosti hráčům řekli "pokud sundáš uFons tak budeš mít klid" a to považuji za dost drzé toto někomu říci. Provokace našeho teamu je dost a málo kdo zvás to trestá ale pokud něco napíšem nebo uděláme hned jsme ty nejhorší. Nejsem žádný svatoušek ale jak píšete vy "čeho je moc toho je příliš" začíná mě to unavovat neustále se obhajovat i náš Team uFons vždy se najde člověk který má narážek jednou dost a pak bouchne.A zadruhé mi většinou hrajem od rána takže se stane že to někomu ujede a je vznětliví a když se někdo přidá a popichuje nás tak se to zvrhne.Dík a přeji výce dobrých rozhodnutí.
Odesláno 25.03.2013 - 19:41

bronco, dekujeme za vysvetleni, kterak vznikla tvoje paranoia... Ale tvoje teorie by mela obsahovat jmena, tzn. kdo z adminu se nechova uFons-friendly...
a jeste jednou zopakuju... Byli jste na serveru 54 a jeli stylem "plant hedka defuse"... Jestli chcete, muzeme zverejnit dukaz a budete mit ostudu verejne...
a jeste jednou zopakuju... Byli jste na serveru 54 a jeli stylem "plant hedka defuse"... Jestli chcete, muzeme zverejnit dukaz a budete mit ostudu verejne...
Odesláno 25.03.2013 - 19:43

jj briki ale byli to 3-4 kola o tom co tu mluvis a jak sem se uz zminil proste za tech 5 hedek a par defnuti sem nenaexpil 6 lwl na horu

Odesláno 25.03.2013 - 19:47

podvod byt na jedno kolo je porad podvod...
dlouho se shromazdovaly dukazy, dlouho jsme upozornovali hrace... ted se to zacalo resit a vy jste proste v te skupince prvnich potrestanych. Neni to o uFons - za to, ze jste ve skupine potrestatnych si muzete sami svym pocinanim, nikoliv klanovou prislusnosti.
btw. existuje video, kde expite dokonce za pritomnosti administratora ve spectu... to je vrchol...
dlouho se shromazdovaly dukazy, dlouho jsme upozornovali hrace... ted se to zacalo resit a vy jste proste v te skupince prvnich potrestanych. Neni to o uFons - za to, ze jste ve skupine potrestatnych si muzete sami svym pocinanim, nikoliv klanovou prislusnosti.
btw. existuje video, kde expite dokonce za pritomnosti administratora ve spectu... to je vrchol...
Příspěvek upravil Briki: 25.03.2013 - 19:48
Odesláno 25.03.2013 - 19:48

Promiňteže do toho něco přidám, je tedy ok, když se náhodně sejdou 2 lidi na 54 a dají KPP a jedou to třeba do tý doby než někdo další dojde, nebo se nesmí ani toto?
Odesláno 25.03.2013 - 19:50

To vase KPP je ve svem pravem slova smyslu spatne, ale je tolerovano, protoze dochazi k "souboji" hracu... navic toto udrzuje tzv.krovi na serverech, dokud se nepripoji vice hracu.
Takze ano, KPP tolerujeme, ale cilene expeni ne.
Takze ano, KPP tolerujeme, ale cilene expeni ne.
Odesláno 25.03.2013 - 19:53

Ok, děkuji za vysvětlení a chápu to tak, že ani 1vs1 KPP neradi vidíte. Leč ke komunitě to patří. Pokud by byla možnost tomu zabránit v nastavení modu, jistě by k tomu došlo.
Odesláno 25.03.2013 - 19:55

no nic vidim ze to nikam nevede distak toto tema ukoncete ale jeste 1 vec vy proste vidite ze sem s clanu ufons tak delal 3 kola sytl hedku plent a defus, tak to zavrete toto tema vydim ze i kdyz poprosim slisne o zmenseni trestu tak nato nehledite proste ste radi ze ste nam shodili 6 lwl ale jinak v poho admini muzou vse ale hracy ne

Odesláno 25.03.2013 - 19:56

george jeste jedna vec Kpp 1 vs 1 na 54 nejde expeni se spusti az sou na serveru 4 lidi
a jak se napsla vise drive slo ze na serveru stacili 2 lidi a jelo se furt plent a defuse
a jeste 1 ves vice jak plovina serveru ma barvy na zbranich naexpene tak ze se seslo par lidi a 1 daval vsem hedky dokud tam nemnel red tygera
a jak se napsla vise drive slo ze na serveru stacili 2 lidi a jelo se furt plent a defuse
a jeste 1 ves vice jak plovina serveru ma barvy na zbranich naexpene tak ze se seslo par lidi a 1 daval vsem hedky dokud tam nemnel red tygera

Odesláno 25.03.2013 - 20:05

Moc ty hračky prožíváš, dá to práci, chápu ale nic nezmůžeš, já ztrati na OW modu 46 levelů a taky jsem to rozdejchal, byla to jen a jen moje vina.
Odesláno 25.03.2013 - 20:07

briki jeste 1 dotaz na te 54 serveru sem byl Ja zohan bronco hrac Dom, a jeste 1 doticni a jestli ten 1 doticni byl Fox s malim lwl tak my jsme mu dali nabidku Kpp ale on sam rekl ze chce jen plent cili expit a jestl iten doticni co byl proti nam byl Fox tak sme byli k tomu donuceni na schal abysme mneli ten to trest jinak nikdyo kromne nas 4 tma nebyl jas bronce za marinaci dom ve spectu a ten dotycni proti nam byl sam takze chcu vysvetleni

Odesláno 25.03.2013 - 20:11

ShortyCz dne 25.03.2013 - 19:56 napsal:
george jeste jedna vec Kpp 1 vs 1 na 54 nejde expeni se spusti az sou na serveru 4 lidi
Tak v tom případě si opravdu připadám jako hlupák a looser, že jsem všechny zbraně expil od nuly normální běžnou hrou, aniž bych to ulejval........ OMG

Edit: a to minimálně 3x, protože jsem přišel o lvl
Přečti si respektuj Pravidla diskutování na forum.4gf.cz !
Odesláno 25.03.2013 - 20:15

A když jsme teda u toho já osobně jsem hedkoval? Pokud vím tak jsem hrál normálně KPP ba dokonce jsem stříhal drát tak nevím zač jsem dostal trest. Dohoda byla mezi Zohanem a protivník (neznám jméno) že bude hedka.
Odesláno 25.03.2013 - 20:15

Libundo vym ze 5 lwl neni moc ale ty veci co jsi oznacil tak jsou pravdive
ale jak rikam ukončete toto tema
ale bohuzel kazdy nema takove nervy na to expeni jako ty a proto respect k tobe ze jsi mnel ty nervi expid 3 od nejakeho maleho lwl

Odesláno 25.03.2013 - 20:21

ShortyCz dne 25.03.2013 - 19:55 napsal:
no nic vidim ze to nikam nevede distak toto tema ukoncete ale jeste 1 vec vy proste vidite ze sem s clanu ufons tak delal 3 kola sytl hedku plent a defus, tak to zavrete toto tema vydim ze i kdyz poprosim slisne o zmenseni trestu tak nato nehledite proste ste radi ze ste nam shodili 6 lwl ale jinak v poho admini muzou vse ale hracy ne
nezabudaj ze toto su sukromne servery a nase pravidla, bud rad ze skupina ludi sa stara o zabavu inych ktory to maju zadarmo a niekto pre takychto ludi do toho vraza svoje prachy cas a usilie. Takze vety tipu admini muzou vse ale hracy ne sa mi vobec nepacia. Robime vsetko pre vasu spokojnost napr. niekto hra poctivo a natrapi sa niekolko rokov kym urobi 136 lvl a taky ako Vy budu potaji expit a maju to podvodom za pol roka tak pre takych poctivych ludi trestame prave Vas.
Odesláno 25.03.2013 - 20:27

wiliam tim ze admini muzou vse sem mnel na myslim nebodu rikat doticne ale uz sem videl admina kterej leze na jampy kde jeto zakazane dalsi admin muze bugovat snipu ale my ne mne jen slo wiliam ze za 5 hedek a par plentu a defuus nenaexpim 6 lwl coz je asi tak v mem lwl 1 milion XP tak se nezlob ze jsem to tak naspal ze admini mouzo vse

Odesláno 25.03.2013 - 20:28

Wilíku máš recht. Já osobně jsem netušil že je to zakázané a je to pro mne poučením.
Odesláno 25.03.2013 - 20:30

21.03.2013 - 12:29:25 uFons|Zohan| says to all ( #54 ) udelame to takhle ty si plentnes aj si dam hedku a a bronco defusne ?
a btw. zadne ukecavani Foxe nebylo, dalsi vymysl
a btw. zadne ukecavani Foxe nebylo, dalsi vymysl
Příspěvek upravil Briki: 25.03.2013 - 20:32
Odesláno 25.03.2013 - 20:30

Takze diky ze vysvetleni jen sem poprosil tak toto tema ukončete uz to resit nebudu tech 5 lwl na expim a nejak to prekousnu
Mir s Vami admini

Odesláno 25.03.2013 - 20:31

Briki :21.03.2013 - 12:29:25 uFons|Zohan| says to all ( #54 ) udelame to takhle ty si plentnes aj si dam hedku a a bronco defusne ? on sam ten doticni proti nam rekl ze chce jen plentovat

Odesláno 25.03.2013 - 20:32

briki presne o tomto vzdy hovorime, neskuste sa vyhovarat lebo si urobite este vacsiu ostudu. Mohli ste byt bez toho.......
Odesláno 25.03.2013 - 20:33

konverzace na 54:
Freezer: KPP
Freezer: nechteme aspon plent
uFons|Zohan|: j tak pod
uFons|Zohan|: hele
uFons|Zohan|: udelame to takhle ty si plentnes aj si dam hedku a a bronco defusne ?
Takze uvedeme to na pravou miru:
1/ Fox se vasi konverzace vubec neucastnil
2/ Freezer chtel puvodne jen KPP
proc porad jen lzes?
Freezer: nechteme aspon plent
uFons|Zohan|: j tak pod
uFons|Zohan|: hele
uFons|Zohan|: udelame to takhle ty si plentnes aj si dam hedku a a bronco defusne ?
Takze uvedeme to na pravou miru:
1/ Fox se vasi konverzace vubec neucastnil
2/ Freezer chtel puvodne jen KPP
proc porad jen lzes?
Příspěvek upravil Briki: 25.03.2013 - 20:37
Odesláno 25.03.2013 - 20:34

jak jiz sem napsal diky ze jste mi to vysvetlili :Takze diky ze vysvetleni jen sem poprosil tak toto tema ukončete uz to resit nebudu tech 5 lwl na expim a nejak to prekousnu
Mir s Vami admini

Odesláno 25.03.2013 - 20:41

Ok já se odpojím od tohoto tématu moje chyba že se nechám vždy ukecat ale to je můj problém. Čest vaší práci a rukám klid. Jsme jen lidi a né bozi jak si někteří o sobě myslí. Odcházím se stejným dojmem s jakým jsem přišel ( s paranojou) hahahahahahahahahaha ale je to tak.
Odesláno 25.03.2013 - 20:42

jistě, za všechno může Fox, co si člověk nevymyslí aby si uchránil vlastní zadek že?
Odesláno 25.03.2013 - 20:46

Odesláno 25.03.2013 - 21:45

POPULÁRNÍ
Ach jo
, vždy když vidím někoho expit nebo hedkovat tak si položím vždy tu stejnou otázku... Hrajete to kvůli levelu nebo abyste byli s kamarádama s kterejma si zahrajete, moc se ženete za levlem, dit to nic neznamená je to jenom číslo

Odesláno 25.03.2013 - 23:44

Asi tak klokane
minimálně 4x jsem přišel o lvl a vcelku velký a došlo mi, že ňáký ten lvl nebo barva jsou stejne k ničemu . Někomu to možná zvedne ego, že má něco víc, ale hrát bude umět stále stejně ať má nahedkovaný všechny zbraně nebo ne.

Odesláno 25.03.2013 - 23:55

i já jsem 80% zbraní vyexpil na SaDku, ne TDM, vzpomínám si jak jsem na SaD vytáhl P90 a hned jsem dostal vyhubováno, že to nemyslim vážně, tak jsem si ji šel vystřílet na TDM, expil jsem zbraně také několikrát a bavilo mě to, alespoň jsem měl důvod zbraně střídat, teď po dlouhé době co to hraji je střídám opakovaně abych se nenudil, nikdy mě ani nenapadlo jít expit zbraně nebo současné módní KPP ( rád si to pro sebe překládám jako - knife před plant
), prátelé hrajte to pro zábavu - ne pro lvly

Příspěvek upravil youko Kurama: 25.03.2013 - 23:58

Odesláno 26.03.2013 - 07:25

Si připadám jak blbej...hraju už 4 roky roky a mám lvl 98
Mě to bylo podezřele, že jsou tu hráči, kteří hrají kratší dobu a najednou mají vysoké lvl. Například Meda -Beng 88 to " naexpil " sakra rychle.

1 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních