←  Vyřešené Unbany

For Gamers Fusion

»

Snížení spam levelu

Locked

, uživatelova fotka spo ♛ 26.03.2013

zdravim . Chtel bych poprosit o snížení spam levelu, už ho mam dost dlouho a jsem relativne klidnej
Odpovědět

, uživatelova fotka spo ♛ 26.03.2013

muj pbguid : b6a1b8cb
Odpovědět

, uživatelova fotka cleanerman 27.03.2013

máš spamlvl 10 z 20, což ti dává spoustu prostoru pro základní psaní, navzdory tomu máš po tu dobu spoustu warnů. stále moc píšeš. rozhodnutí je na modrých, ale doporučuji ti méně psát, aby jsi nedostával warny
Odpovědět

, uživatelova fotka spo ♛ 27.03.2013

ok nebudu psát vubec .....mam pak podat zadost znovu nebo jak ?
Odpovědět

, uživatelova fotka cleanerman 27.03.2013

je zde taková teorie, že pokud za 1 měsíc nebudeš mít víc než 3warny a 1 ban, tak se sníží spamlvl o 5 - až k 0

doufám, že jsem to napsal dobře, ale takto si to pamatuju, takže se potom připomen sám, třeba tady to tohoto článku
Odpovědět

, uživatelova fotka mnaauuu 27.03.2013

CL je to viac menej tak, cim menej clovek pise, tym lepsie.

SPO: popremyslame....
Odpovědět

, uživatelova fotka spo ♛ 28.03.2013

v pohode... vypnu si chat, dik za odpoved ;-)
Odpovědět

, uživatelova fotka mnaauuu 1.04.2013

Stale si v rieseni.... vydrz par dni ^_^
Odpovědět

, uživatelova fotka Smoky® 2.04.2013

nedoporučuji ti vypínat chat, protože potom neuvidíš co ti píše admin a může to dopadnout ještě hůř
Odpovědět

, uživatelova fotka spo ♛ 2.04.2013

smoky ja myslel jakože ho mám odbindovanej abych nepsal ja :) vidim co píšou ostatni
Odpovědět

parada... to ho mam zase ještě naopak zvýšený ? přišel jsem na 50...jen pozdravil kamose na neco mu odpovedel a hned 2x warn..
Odpovědět

, uživatelova fotka cleanerman 2.04.2013

máš stále 10
Odpovědět

to je divny ze mi to za dve odeslane vety da dva warny :( ale ok co se da delat budu čekat
Odpovědět

, uživatelova fotka spo ♛ 14.04.2013

další ban za spam... bože člověk si nemůže ani povídat... to je fakt k ničemu tohle
Odpovědět

, uživatelova fotka Lameduck 14.04.2013

Povídat?? Možná kdyby jsi méně napadal hráče za perky, kdyby jsi jim stále nepsal ať nebrečí, nebo že to jsou nuly, hňupove atd., tak by jsi měl víc prostoru pro povídání.
Odpovědět

, uživatelova fotka K4r3l01 14.04.2013

Prosel jsem si tvoji historii jestli jsi se sklidnil a vydim ze ne spis vydim zhorseni nadavky na perky atd takže ti zvyšuji spam lvl z 10 na 17 za měsíc prijd pokud bude vše v pohodě tak ti spam o něco stáhnem.
Odpovědět

, uživatelova fotka mnaauuu 15.04.2013

Pridal som ti este 14 dnovy warn za urazky a provokaciu.

:locked:

Poznamka: Jedneho uz nebavy riesit stale tych istych hracov. Bud sa to naucis (neprovokovat a neurazat) alebo sa rozlucime. Preber si to. Howght.
Odpovědět
Locked