30.6.2013 - Ukončení
Briki
1.07.2013
Zjistili jsme, ze ma sluchatka, ktery se mu napichnou skrz usi primo do mozku a promitaji ramecky primo na sitnici... Jinak to neni mozny, protoze kopecek fakt vidi kazdej pixel.
A nebojme se, za 2 dny je zpatky... i kdyz duvod jeho konce je ponekud jiny nez obvinovani z cheatu. Vsak on to jednou mozna zverejni...
A nebojme se, za 2 dny je zpatky... i kdyz duvod jeho konce je ponekud jiny nez obvinovani z cheatu. Vsak on to jednou mozna zverejni...
Smoky®
1.07.2013
me to prislo uplne sileny ja videl na monitoru uplny kulovy, a kopecek zapnul svou funkci zoom, priblizil se na vzdalenost 10cm pred monitor a zabil, to jsem prosim stal hned vedle nej. Takze bud je kyborg a ma cheaty primo v hlave a nebo nevim
Libunda
1.07.2013
cyborg určitě není, protože loni se mu tak klepali ruce, že by to hydraulika nedala
Smoky®
1.07.2013
kazdopadne ma minimalne ocni implantaty s funkci zoom, i kdyz ne uplne dokonalou
KopA HnojE
1.07.2013
Děkuji Brikimu že mi propůjčil svůj počítač.
Rád jsem to dokázal a byl jsem překvapen, že jsem to zvládl v tom stavu
Samozřejmě děkuji dohlížejícímu admin teamu
PS: CoD4 najdu a naistaluji, takže ode mě čekejte podporu v testování, změna maplistu a posuzování dem. Teda jestli bude zapotřebí
Příspěvek upravil KopA HnojE: 1.07.2013 - 16:07
Rád jsem to dokázal a byl jsem překvapen, že jsem to zvládl v tom stavu
Samozřejmě děkuji dohlížejícímu admin teamu
PS: CoD4 najdu a naistaluji, takže ode mě čekejte podporu v testování, změna maplistu a posuzování dem. Teda jestli bude zapotřebí
Příspěvek upravil KopA HnojE: 1.07.2013 - 16:07
KopA HnojE
1.07.2013
ale já tam nikde nepsal že budu hrát víš
já to hrát nebudu
Příspěvek upravil KopA HnojE: 1.07.2013 - 19:40
Příspěvek upravil KopA HnojE: 1.07.2013 - 19:40