Skočit na obsah

Sdělení! - Globální informace

Spuštěny nové servery. Více info >>ZDE<<
Sraz 2024. Více info >>ZDE<<
Po domluvě s klanem KaP jsme znovu zprovoznily společný TeamSpeak Server Připojit
4GF client >>ke stažení ZDE<<
Podpora 4GF a s tím nový účet>>více info ZDE<<

Vítejte na For Gamers Fusion

Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
  • Psát nová témata a odpovídat na ně
  • Přehled o nových tématech, která jsem nečetl(a)
  • Psaní si s přáteli na Live Chatu
  • Vytvořte si vlastní profil a spravujte nové přátelé a pište si soukromé PM
  • Stanete se členy herního portál 4GF.cz
Guest Message by DevFuse

PC sestava

8 odpovědí na toto téma

smudla

STAR PLAYER

• Člen
  • 989 Příspěvků:
1187
Složil jsem si tuto sestavu - chtěl bych se poradit zda komponenty budou funkčí se základní deskou a zda bude stačit zdroj.
Procesor - i5 -Procesor Quad-Core, 3.20GHz (77W), Turboboost 3.60GHz, Intel HD Graphics 2500 (650/1100MHz), 6MB L3 cache, socket 1155, BOX (Ivy Bridge)
Pevný disk SATA III, NCQ 64MB cache, 7200ot, ST1000DM003
Paměti - ADATA 8GB KIT DDR3 1600MHz CL9 Gaming SeriesSkříň -
Počítačová skříň MiddleTower, 3+5x5.25", 2x3.5", USB/ audio, ATX/Micro ATX, bez zdroje
Zdroj - OCZ CoreXStream 500W - Počítačový zdroj ATX 2.2, aktivní PFC, 4x SATA, 120mm ventilátor
Grafická karta - EVGA GeForce GTX650 Ti BOOST Superclocked - Grafická karta 2GB DDR5 (6008MHz), NVIDIA GeForce GTX650 Ti BOOST (1072MHz), Boost clock 1137MHz, PCIe x16, SLi, 192bit, DisplayPort, 2x DVI, HDMI
Základní deska - GIGABYTE Z77-DS3H - Základní deska Intel Z77, 2x PCIe x16, DDR3 2400, SATA III RAID, mSATA, USB 3.0, DVI, HDMI, GLAN, 8ch audio, ATX, sc1155

Dočetl jsem se s problémy chipsetem Z77 a intelem procesorem , trvá tento problém ?PC by mělo převážně sloužit na HRY .Každou rozumnou radu uvítám - díky moc.

cena cca 16 000 kč

Příspěvek upravil smudla ©: 4.04.2013 - 10:01

Tr0jAN

Lebo ma to baví !

• Člen
  • 413 Příspěvků:
304
  • HLSW:www.josoairsoft.wbl.sk
  • LocationNitra
Všetko je v poriadku, len by som zmenil zdroj a grafickú kartu.

Zdroj - Seasonic alebo BeQuiet.
Grafická karta - ATi HD7850

A prečo vymeniť tebou zvolenú grafickú kartu ? Jeden z dôvodov je jej výkon a cena. U nás za zhruba 30€ menej, kúpiš o kúsok slabšiu HD7770. No ak si pridáš 600-700kč, tak získaš skoro raz tak výkonnú HD7850 ...

Tu máš porovnanie výkonu : http://www.hwcompare...radeon-hd-7850/

P@lko

Lieutenant Colonel Gold

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Gold, Srazy
  • 637 Příspěvků:
805
  • HLSW:P@lko-Osklive K@c@tko,Meta ldedek,Moribundus,Osklive jdědek
  • LocationPohraničí severní Moravy

Zobrazit příspěveksmudla © dne 4.04.2013 - 10:00 napsal:

Složil jsem si tuto sestavu - chtěl bych se poradit zda komponenty budou funkčí se základní deskou a zda bude stačit zdroj.
Procesor - i5 -Procesor Quad-Core, 3.20GHz (77W), Turboboost 3.60GHz, Intel HD Graphics 2500 (650/1100MHz), 6MB L3 cache, socket 1155, BOX (Ivy Bridge)
Pevný disk SATA III, NCQ 64MB cache, 7200ot, ST1000DM003
Paměti - ADATA 8GB KIT DDR3 1600MHz CL9 Gaming SeriesSkříň -
Počítačová skříň MiddleTower, 3+5x5.25", 2x3.5", USB/ audio, ATX/Micro ATX, bez zdroje
Zdroj - OCZ CoreXStream 500W - Počítačový zdroj ATX 2.2, aktivní PFC, 4x SATA, 120mm ventilátor
Grafická karta - EVGA GeForce GTX650 Ti BOOST Superclocked - Grafická karta 2GB DDR5 (6008MHz), NVIDIA GeForce GTX650 Ti BOOST (1072MHz), Boost clock 1137MHz, PCIe x16, SLi, 192bit, DisplayPort, 2x DVI, HDMI
Základní deska - GIGABYTE Z77-DS3H - Základní deska Intel Z77, 2x PCIe x16, DDR3 2400, SATA III RAID, mSATA, USB 3.0, DVI, HDMI, GLAN, 8ch audio, ATX, sc1155

Dočetl jsem se s problémy chipsetem Z77 a intelem procesorem , trvá tento problém ?PC by mělo převážně sloužit na HRY .Každou rozumnou radu uvítám - díky moc.

cena cca 16 000 kč
Ahoooj S Trojanem souhlasím..ale jen s tím zdrojem.Mám taky grafiku od EVGA..dokonce o třídu nižší,taky Superclocked,a hry mi jedou na maximu v poho,myslím tím ty nejnovější Crisis3 atd....Samozřejmě bych se ale nad Trojanovým názorem na grafiku zamyslel...nerad to říkám :biggrin3:,on se opravdu vyzná :thumbup:...takže vše teď záleží na tobě,jak se rozhodneš .
Odeslaný obrázekOdeslaný obrázekOdeslaný obrázek

smudla

STAR PLAYER

• Topic Starter
  • Člen
  • 989 Příspěvků:
1187
když já ATI nemám rád, bud mi blikal obraz, nebo jsem tam měl pruhy. Pokud ATI tak asi jinej chipset od AMD a i procesor.

P@lko

Lieutenant Colonel Gold

• V.I.P Člen
  • 637 Příspěvků:
805
já mám odjakživa AMD...to je zvyk,ikdyž Intel je lepší..ale je to o penězích.Skusil jsem grafárnu od GF,jsem spokojený.Ohledně těch pruhů,blikání....co tak aktualizovat ovladače??,nebo naopak šoupnout tam ten starý??

smudla

STAR PLAYER

• Topic Starter
  • Člen
  • 989 Příspěvků:
1187
Prvni PC jsem si koupil v roce 2000 - od te doby jsem jich mel cca 5 sestav na dvou z nich ATI a vzdy problem. Od te doby jedu na Nvidia. a vse bez problemu - tak proto jsem volil grafiku nvidia.

P@lko

Lieutenant Colonel Gold

• V.I.P Člen
  • 637 Příspěvků:
805
já měl grafiky bez potíží....ještě teď mám schovanou starou 3650 ve skříni :biggrin3:

Tr0jAN

Lebo ma to baví !

• Člen
  • 413 Příspěvků:
304
  • HLSW:www.josoairsoft.wbl.sk
  • LocationNitra
Je to na tebe, ja ťa presviedčať nebudem. Nekupujem to ja, ale ty. ;-)

Cajicek®

Private 1st Class

• Člen
  • 46 Příspěvků:
29
  • LocationTřebíč, Czech Republic
Základní deska: Asus M5A78L-M LE
Procesor: AMD phenom II X6 1100T Black Edition (3.3 GHz)
Ram: 2x 4GB Ram DDR3 Kingstone HyperX Blu (1600 MHz)
Grafika: MSI Nvidia GeForce GTX 560 Twin Frozr II

Není to sice nějaká velká pecka, ale jede to na nejvyšší vákon hry, jako např.: Fifa 13, Battlefield 3, CoD MW3, CoD BO 2 a další novinky.. :)

Přiložené náhledy

• Přiložený obrázek: pc.png

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních