Respekt, tolerance, rozum... #54
Briki
20.04.2013
V posledni dobe doslo na serveru 54 ke generacni obmene hracu. Nekteri stari znami z dob TWSE se obcas vrati (diky!!), ale stara dobra parta z obdobi zrodu 4GF je nenavratne pryc. Prichazeji novi hraci, mladsi nebo starsi - to je jedno.
Server 54 se vzdy pysnil nejmensim poctem banu za cheaty i za vulgarity. V posledni dobe se agrese hracu zacina rozrustat do urovne, kterou nikdo nepamatuje. Na dennim poradku je napadani hracu za styl hry, za ojedinely lag, za neznalost mapy... ale dokonce za herni um, duvtip a taktiku... A dokonce za titul sponzora.
Server 54 byl vzdy serverem, kde byl klid... Hraci nenapadali jeden druheho, hraci se navzajem respektovali, i kdyz si na TSku poradne zakriceli.
Prosim novou generaci hracu, aby se nesnazili cilene rozvracet pohodu na serveru 54.
- nenapadejte se na kemp, pravidlo ohledne kempu na spawnu za attack nechte vzdy na posouzeni pritomnym administratorem (upozornuji, ze vsichni admini mame stejny metr a pohled na kemp)
- kdyz vas zabije nekdo z vlastniho tymu - prilis to nereste, proste obcas se to stane...
- nikdy nikoho v chatu ani na TSku neobvinujte z cheatingu bez dukazu
Zaverem chci upozornit, ze hraci s titulem sponzor nemaji zadna zvyhodneni oproti beznym hracum - musi dodrzovat pravidla dokonce mnohem dusledneji nez bezni hraci, jsou pod drobnohledem vedeni 4GF - nikdo si neplati vyhody - server, na kterem hrajete je z 2/3 zaplacen z daru, takze budte radi, ze tady sponzori jsou.
Server 54 se vzdy pysnil nejmensim poctem banu za cheaty i za vulgarity. V posledni dobe se agrese hracu zacina rozrustat do urovne, kterou nikdo nepamatuje. Na dennim poradku je napadani hracu za styl hry, za ojedinely lag, za neznalost mapy... ale dokonce za herni um, duvtip a taktiku... A dokonce za titul sponzora.
Server 54 byl vzdy serverem, kde byl klid... Hraci nenapadali jeden druheho, hraci se navzajem respektovali, i kdyz si na TSku poradne zakriceli.
Prosim novou generaci hracu, aby se nesnazili cilene rozvracet pohodu na serveru 54.
- nenapadejte se na kemp, pravidlo ohledne kempu na spawnu za attack nechte vzdy na posouzeni pritomnym administratorem (upozornuji, ze vsichni admini mame stejny metr a pohled na kemp)
- kdyz vas zabije nekdo z vlastniho tymu - prilis to nereste, proste obcas se to stane...
- nikdy nikoho v chatu ani na TSku neobvinujte z cheatingu bez dukazu
Zaverem chci upozornit, ze hraci s titulem sponzor nemaji zadna zvyhodneni oproti beznym hracum - musi dodrzovat pravidla dokonce mnohem dusledneji nez bezni hraci, jsou pod drobnohledem vedeni 4GF - nikdo si neplati vyhody - server, na kterem hrajete je z 2/3 zaplacen z daru, takze budte radi, ze tady sponzori jsou.
P@lko
20.04.2013
Pěkně podchyceno...ale nebuďme naivní..ty patnactiletý týpky,co se tu náhodou připojí,to vůbec..ale vůbec netankuje,sám to vidíš,samý nový nicky.Serfují po cod4 servrech..náhodou vlezou sem..a už to jede.Tolerance+respekt jim nic neříká...

Kapo
20.04.2013
Ja hrávam 4gf od Leta 2011.
Hrával som DeathRun, #26 alebo #50.
Po pár mesiacoch som sa znova vrátil lebo ma kamarát nejak zaujal novinkami atď.
Hrávam na 54# LvL 50 a sekám dobrotu.. Žiadny War ani nič..
A už sa mi veľa krát stalo že ma náhodne trafili a zabili ale aj naschval.
Ale určo nie len server #54 ale aj ostatné napr.: DR, S&D.
Hádam toto poučí pár hráčov ktorý robia ,,Nezbedu" na serveroch 4gf.
Hrával som DeathRun, #26 alebo #50.
Po pár mesiacoch som sa znova vrátil lebo ma kamarát nejak zaujal novinkami atď.
Hrávam na 54# LvL 50 a sekám dobrotu.. Žiadny War ani nič..
A už sa mi veľa krát stalo že ma náhodne trafili a zabili ale aj naschval.
Ale určo nie len server #54 ale aj ostatné napr.: DR, S&D.
Hádam toto poučí pár hráčov ktorý robia ,,Nezbedu" na serveroch 4gf.
pan.Afrokrocan™
20.04.2013
Napsáno pěkně, sice na 54 nehraju, ale co můžu posoudit je 26 a 50 a co se tam poslední dobou děje je extrém, už si ani nepamatuju, kdy byla hra bez toho, aby se do sebe hráči nepustili.
Anti-Klokanhero
20.04.2013
Ámen.
Bejval sem dost špatnej, teď už je to lepší ale i tak mi to občas ujede... ale souhlasím. jsem zhnusenej co se na 54 děje. chtěl bych si aspoň jednou zahrát s tou starou partou
)
Bejval sem dost špatnej, teď už je to lepší ale i tak mi to občas ujede... ale souhlasím. jsem zhnusenej co se na 54 děje. chtěl bych si aspoň jednou zahrát s tou starou partou

Libunda
20.04.2013
Navážu na Brikiho............ MY staří pardálové totiž pamatujeme doby, kdy se na 54 připojil nový hráč, pozdravil a v tu ránu byl zaspamovaný chat, protože mu každý odpověděl.
Né kvůli pravidlům, né kvůli tomu, že to dělají jiní, ale protože jsme tak byli vychovaní a rádi odpovíme na pozdrav komukoliv, kdo to myslí vážně.
Co třeba začít něčím nenáročným, něčím, co vám nic neudělá, ale zároveň potěšíte ostatní??
Co začít s pozdravem..............??
Je to malý krůček pro člověka, ale velký pro lidstvo ............ na 54 !!
Né kvůli pravidlům, né kvůli tomu, že to dělají jiní, ale protože jsme tak byli vychovaní a rádi odpovíme na pozdrav komukoliv, kdo to myslí vážně.
Co třeba začít něčím nenáročným, něčím, co vám nic neudělá, ale zároveň potěšíte ostatní??
Co začít s pozdravem..............??
Je to malý krůček pro člověka, ale velký pro lidstvo ............ na 54 !!
Kapo
20.04.2013
Pamätám si
Zmenilo sa veľa ľudí..
Příspěvek upravil Libunda: 20.04.2013 - 20:11
Důvod úpravy:: necituj poslední príspevek, je to zbytecné :-)

Příspěvek upravil Libunda: 20.04.2013 - 20:11
Důvod úpravy:: necituj poslední príspevek, je to zbytecné :-)
Kebi
20.04.2013
Panové hraju na 26 serveru od 25.12 2012 tak nák ,co se děje ted jsem ten starší rocnik lageří nadávky se přehlíží td nic je to můj názor
infarct
20.04.2013
Ja hrávam na 54 asi rok a môžem potvrdiť že za posledných 6 mesiacov sa situácia BRUTALNE zhoršila.To že večšina hráčou ani len neodzdravý (česť pár vínimkám) už som si nejak zvykol,ale načo si nezvyknem asi nikdy sú ustavičné urážky a napadanie iných hráčou a aj mňa či už za to alebo za hento.
Briki vždy prezentoval 54 ako "iný" server a tak tomu aj bývalo kým tam chodila pohodová partia hráčou ktorý hrali For Fun.Toto sa,ale bohužial zmenilo a s 54 sa stal bežný server ktorý je "iný" len vo vyšších expoch.
Myslím že je teraz zbytočné spomínať na staré časy,ale je o to dôležitejšie s tým začať niečo robiť.
1.Môj návrh je že ked sú vyššie expy mohli by sa zvýšiť aj tresty za vulgaritu,urážky a provokácie.(Neviem jaké sú technické možnosti takéhoto nastavenia ale mám tušáka že nulové :-( )
2.Zvýšiť pohyb adminou na 54 (Chápem že každý má svoje povinnosti som tiež zamestnaný,otec a manžel)
3.Týmto chcem poprosiť hráčou ktorým záleží na tom aby sa 54 aspoň priblížila svojej minulosti aby tiež neboli lahostajný a Screenovali a žiadali tresty pre previnilcou a tým ulachčili prácu admin teamu a nám spríjemnili hranie.(nech si potom hovoria že som bonzák a lama či noob,ja si chcem proste v klude zahrať)
S pozdravom Infarct
Briki vždy prezentoval 54 ako "iný" server a tak tomu aj bývalo kým tam chodila pohodová partia hráčou ktorý hrali For Fun.Toto sa,ale bohužial zmenilo a s 54 sa stal bežný server ktorý je "iný" len vo vyšších expoch.
Myslím že je teraz zbytočné spomínať na staré časy,ale je o to dôležitejšie s tým začať niečo robiť.
1.Môj návrh je že ked sú vyššie expy mohli by sa zvýšiť aj tresty za vulgaritu,urážky a provokácie.(Neviem jaké sú technické možnosti takéhoto nastavenia ale mám tušáka že nulové :-( )
2.Zvýšiť pohyb adminou na 54 (Chápem že každý má svoje povinnosti som tiež zamestnaný,otec a manžel)
3.Týmto chcem poprosiť hráčou ktorým záleží na tom aby sa 54 aspoň priblížila svojej minulosti aby tiež neboli lahostajný a Screenovali a žiadali tresty pre previnilcou a tým ulachčili prácu admin teamu a nám spríjemnili hranie.(nech si potom hovoria že som bonzák a lama či noob,ja si chcem proste v klude zahrať)
S pozdravom Infarct

Tr0jAN
20.04.2013
Treba to riešiť radikálne, filtrovať. Stanoviť prísnejšie pravidlá na 54ku
Vždy to bol server kde hrávala tzv. "elita" - vrchnosť - vedenie 4GF ( neberte to zle, so všetkým rešpektom
) a noví hráči proste nepoznajú pravidlá.

K4r3l01
20.04.2013
Osobně plně souhlasím s Brikim chce to s tim něco začít dělat aby se to zase srovnalo alespoň částečně do starých koleji.
asi zapřemýšlíme nad přísnějším trestáním od B3 na serveru 54 když to nepůjde po dobrém tak to půjde po zlém aby tam byl zase klid
asi zapřemýšlíme nad přísnějším trestáním od B3 na serveru 54 když to nepůjde po dobrém tak to půjde po zlém aby tam byl zase klid
P@lko
20.04.2013
kvrdlic dne 20.04.2013 - 22:16 napsal:
vsak ja resi jen to co napsal Briky ze vsichni admini maj na vsechny stejnej metr , ale pravda to neni kdyz se ja zeptam nekoho z adminu ve hre nebo nekdo jiny tak to je res to na forku pritom nez toto napise tak stihne i napsat normalni odpoved

Libunda
20.04.2013
K4: to že začneme přísněji trestat se nic nezmění.................. myslím, že bychom měli jít cestou prevence.
Já bych je netrestal, však víš, jsem lidumil, a stále naivně věřím v člověka, který nemůže být tak skažený a který časem pochopí, že " jak mě učila moje moje babička" se slušností nejdál dojdeš.
Já bych je netrestal, však víš, jsem lidumil, a stále naivně věřím v člověka, který nemůže být tak skažený a který časem pochopí, že " jak mě učila moje moje babička" se slušností nejdál dojdeš.
P@lko
20.04.2013
se slušností nejdál dojdeš ..............................dnes nenajdeš konec

Guest_kvrdlic_*
20.04.2013
me se libi jak tu je 8 lidi a kazdej ceka co kdo napise ceho se ma chytnout a ceho ne
me uz vetsina lidi ignoruje dekuji aspon tem par lidem co mi sem neco napisou
dekuji

Libunda
20.04.2013
Ale to je diskuze ( dialog ) víš?? Kdyby nikdo nečekal, co napíše ten druhý a psal si co chce v žádné návaznosti, tak to bude monolog a to je k ničemu !!
Briki
20.04.2013
Uprimne dekuji vsem co se vyjadrili... vlastne vsem ne 
k offtopiku: Kazdy z nas adminu ma nejakou svou stupnici... Nekdo vam za napriklad obchazeni B3 napari rovnou tempban, jiny vas nejdriv upozorni pripadne warnuje. Oboji je prijatelne, jen upozornujici admin pri dalsim prohresku banuje mnohem tvrdeji. O pripadu Tyna-Marsal nic nevim, nebudu se vyjadrovat, ale do tohoto topiku to proste nepatri.
Kvrdlic: bez na forum ti odpovidam zpravidla ja, jelikoz prave ty mas na vsechno bud jizlivou odpoved nebo dalsi otazku. Ja si chci taky zahrat a ne jen odpovidat na malichernosti, ktere muzeme probrat v klidu zde na foru, kdyz uz na hrani nemame naladu. Forum slouzi k tomu, abychom zde probrali nazory, upresnili vznikle situace... Proc to resit dlouhym vypisovanim v ingamechatu. S tebou je to vzdy na dlouho, s ostatnimi staci jedna dve vety. Jak by napriklad tento odstavec vypadal v chatu ve
Libu, OT pryc, dekuji ti...
Příspěvek upravil Briki: 20.04.2013 - 23:04

k offtopiku: Kazdy z nas adminu ma nejakou svou stupnici... Nekdo vam za napriklad obchazeni B3 napari rovnou tempban, jiny vas nejdriv upozorni pripadne warnuje. Oboji je prijatelne, jen upozornujici admin pri dalsim prohresku banuje mnohem tvrdeji. O pripadu Tyna-Marsal nic nevim, nebudu se vyjadrovat, ale do tohoto topiku to proste nepatri.
Kvrdlic: bez na forum ti odpovidam zpravidla ja, jelikoz prave ty mas na vsechno bud jizlivou odpoved nebo dalsi otazku. Ja si chci taky zahrat a ne jen odpovidat na malichernosti, ktere muzeme probrat v klidu zde na foru, kdyz uz na hrani nemame naladu. Forum slouzi k tomu, abychom zde probrali nazory, upresnili vznikle situace... Proc to resit dlouhym vypisovanim v ingamechatu. S tebou je to vzdy na dlouho, s ostatnimi staci jedna dve vety. Jak by napriklad tento odstavec vypadal v chatu ve
Libu, OT pryc, dekuji ti...
Příspěvek upravil Briki: 20.04.2013 - 23:04
Tr0jAN
20.04.2013
kvrdlic dne 20.04.2013 - 22:57 napsal:
me se libi jak tu je 8 lidi a kazdej ceka co kdo napise ceho se ma chytnout a ceho ne
me uz vetsina lidi ignoruje dekuji aspon tem par lidem co mi sem neco napisou
dekuji 

tu nejde o to, že nemám k tomu čo napísať, táto debata slúži úplne na iný účel, a hádať sa môžeme kludne aj v SS

Bengoro
20.04.2013
Já myslím, že řada pisatelů Brikiho nepochopila. Já jsem z něj vícítil nostalgii po starých časech na 54. Respekt Briky .
smudla
21.04.2013
Tento problém s virtuálním chováním hráčů není jen na #54 ,ale i na okolních serverech 4GF a i na konkurenčních portálech. Ono když se něco napíše, tak to vypadá jinak,než když se to řekne, ale bohužel co je psáno to je dáno.
Ale co mě více zaráží, že tento problém se objevuje i u něžných stvoření - hráček.
Ve WoT zase letí slovo idiots team, idiot . - Jenže tam si chat vyhvezdickuju - tzn - urážky se mi hvězdičkujou a jsem vklidu.
Možná by stálo za to zkusit vyhvězdičkovat chat i zde - ze by B3 nadávky převedla do hvězdiček a hrálo by se pár lidem o něco lépe. Jestli je to v možnosti B3.
Ale co mě více zaráží, že tento problém se objevuje i u něžných stvoření - hráček.

Ve WoT zase letí slovo idiots team, idiot . - Jenže tam si chat vyhvezdickuju - tzn - urážky se mi hvězdičkujou a jsem vklidu.
Možná by stálo za to zkusit vyhvězdičkovat chat i zde - ze by B3 nadávky převedla do hvězdiček a hrálo by se pár lidem o něco lépe. Jestli je to v možnosti B3.
cleanerman
21.04.2013
Tak sem taky něco málo napíšu, ač jsem nechtěl - briki to napsal jasně již na začátku
vulgarita serverem vládne
ti mladí jsou vulgární, protože se potom cítí velcí, silní, ti dospívající si zase myslí, že ta jejich pravda a jejich názoz je ten jedině správný a proto jen oni mají právo a sílu změnit svět (zde server) a těm starším to ulítne, protože jsou tak vynervovaní z těch keců, že jim hrozí prasknití cévky v mozku.
vynalézavost mládeže je úžasná - tedy napsat urážku, aniž by to mohla zachytit B3 - pro mě je třeba urážka i často používané NEKVIČ - copak jsem prase ?? a jsou další něžná slovíčka
na rozdíl od Libundy zastávám názor, že na lid je třeba přísnost, jinak dotyčný jedinec nepozná hranice slušnosti - proto je potřeba takovému člověku ukázat, kde ta hranice slušnosti končí a kde už je jeho chování nežádoucí
admini samozřejmě neuhlídají všechno, proto apeluji tímto i na ostatní hráče - napomente takového člověka, slušně ale důrazně a pokud nepochopí - screenovat, poslat. toto není žádné bonzování, žalování - děláte to pro sebe a pro ostatní, aby byla dobrá nálada a dobrý pocit ze hry
vulgarita serverem vládne
ti mladí jsou vulgární, protože se potom cítí velcí, silní, ti dospívající si zase myslí, že ta jejich pravda a jejich názoz je ten jedině správný a proto jen oni mají právo a sílu změnit svět (zde server) a těm starším to ulítne, protože jsou tak vynervovaní z těch keců, že jim hrozí prasknití cévky v mozku.
vynalézavost mládeže je úžasná - tedy napsat urážku, aniž by to mohla zachytit B3 - pro mě je třeba urážka i často používané NEKVIČ - copak jsem prase ?? a jsou další něžná slovíčka
na rozdíl od Libundy zastávám názor, že na lid je třeba přísnost, jinak dotyčný jedinec nepozná hranice slušnosti - proto je potřeba takovému člověku ukázat, kde ta hranice slušnosti končí a kde už je jeho chování nežádoucí
admini samozřejmě neuhlídají všechno, proto apeluji tímto i na ostatní hráče - napomente takového člověka, slušně ale důrazně a pokud nepochopí - screenovat, poslat. toto není žádné bonzování, žalování - děláte to pro sebe a pro ostatní, aby byla dobrá nálada a dobrý pocit ze hry
Brown*
21.04.2013
Když už se tak všichni vyjadřujete tak jsem taky něco pisnu :-). Na 54 hraji od 4,04,2011 to tam hrála parta super lidí co se respektovaly a když NÁHODOU byl nějaký problém tak se vše s důvtipem vyřešilo na TS. Souhlasím s tím co napsal Briky i s tím co Napsal Cleanerman.I mě často ujedou nervi a napíšu někomu NEKVIČ.Ale ruku na srdce komu na 54 nervy neujely?.Navíc těď ,když příjdou namachrivané nejmenované osoby a vše co uděláš je podle nich špatně. Když se jim to kdokoliv snaží vysvětlit tak jen uráží a nadávají na vše kolem.Jednou tu byl nápad aby na 54 mohly hráči od určitého lvl. Přeci jen se lépe chovají lidé co tu jsou déle než ti nový. Nechcete to alespoň zkusit ?
J&hule
21.04.2013
I já si pamatuji dobu kdy na 54 chodila více méně jen jedna a ta jistá partie lidí sem tam i nováčci ale pak se to nějak rozprchlo jinam a tím byl podepsán ortel že server 54 již nikdy nebude takovej jako byl.
Na konec sem byl i já né tak úplně donucen opustit můj nejoblíbenější server a to z důvodu že tam již nebyla ta parta super chlapů se kterou
odešla i chuť na SAD a tím i dobrá nálada a humor.
Někdy když se mi moc zasteskne tak se připojím ale bohužel není to ono,tak jak se už psalo připojím se pozdravím a jen několik hráčů na můj pozdrav odpoví a to jen ti co mě buď znají dlouho nebo ti kteří mě už někde viděli hrát.
Naštěstí mám aspoň tu možnost se jednou ročně sejít s klučinama se kterýma se tak perfektně hrálo.
a ještě jsem si vzpoměl a nevím zda li to tak ještě je .... VYBER SI ČÍSLO by Libuška
Příspěvek upravil Libunda: 21.04.2013 - 18:17
Důvod úpravy:: "řekni si číslo"
Na konec sem byl i já né tak úplně donucen opustit můj nejoblíbenější server a to z důvodu že tam již nebyla ta parta super chlapů se kterou
odešla i chuť na SAD a tím i dobrá nálada a humor.
Někdy když se mi moc zasteskne tak se připojím ale bohužel není to ono,tak jak se už psalo připojím se pozdravím a jen několik hráčů na můj pozdrav odpoví a to jen ti co mě buď znají dlouho nebo ti kteří mě už někde viděli hrát.
Naštěstí mám aspoň tu možnost se jednou ročně sejít s klučinama se kterýma se tak perfektně hrálo.
a ještě jsem si vzpoměl a nevím zda li to tak ještě je .... VYBER SI ČÍSLO by Libuška

Příspěvek upravil Libunda: 21.04.2013 - 18:17
Důvod úpravy:: "řekni si číslo"
infarct
21.04.2013
Browne to si myslím nebude štastné riešenie.Kolko krát vidím že najhorší sú čo majú lvl. 100+ Vadí im doslova všetko napr.DS,Stun,P90,vesta,priestrely,3xnad atd... proste decká a často promodéry nejsú vyrovnaný s tým že ich dá nejaká "lamka".A naopak aj nový hráči čo majú lvl.napr. 20 a teprv začali hrať môžu byť slušný a prínos pre server.Ako som písal hrajem asi rok a mam lvl.78 urobilo by sa to od lvl napr.90 to čo by som si tam zahral za pol roka či jak?
cleanerman
21.04.2013
pokud někdo sleduje banlist, jistě mu neuniklo, že jsem trošičku přitvrdil a kolegové také,a to nejen na 54, ale všude. Ban na 30 minut není trestem, ale pouze pauzou na WC, donést si k PC nějaké pitíčko a něco na zakousnutí a hraje se dál - už NE !!!!! lítají i několikahodinové bany a bude hůř !!!
nemám žádný problém s tím, že někomu znemožním hraní na pár hodin, či dnů, takže pozor na to, co píšete !!! a to, že B3 dává za určité slovo 90 minut, neznamená, že já za něj nedám 6 hodin !!!!!
V A Ž T E...S V Á... S L O V A ! ! ! !
nemám žádný problém s tím, že někomu znemožním hraní na pár hodin, či dnů, takže pozor na to, co píšete !!! a to, že B3 dává za určité slovo 90 minut, neznamená, že já za něj nedám 6 hodin !!!!!
V A Ž T E...S V Á... S L O V A ! ! ! !
Brown*
21.04.2013
Kratas-infarct dne 21.04.2013 - 09:33 napsal:
Browne to si myslím nebude štastné riešenie.Kolko krát vidím že najhorší sú čo majú lvl. 100+ Vadí im doslova všetko napr.DS,Stun,P90,vesta,priestrely,3xnad atd... proste decká a často promodéry nejsú vyrovnaný s tým že ich dá nejaká "lamka".A naopak aj nový hráči čo majú lvl.napr. 20 a teprv začali hrať môžu byť slušný a prínos pre server.Ako som písal hrajem asi rok a mam lvl.78 urobilo by sa to od lvl napr.90 to čo by som si tam zahral za pol roka či jak?
Proto jsem tam napsal ,že by se to mohlo alespoň zkusit :-)
sayjay
21.04.2013
Lameduck
21.04.2013
Brown dne 21.04.2013 - 08:18 napsal:
Jednou tu byl nápad aby na 54 mohly hráči od určitého lvl. Přeci jen se lépe chovají lidé co tu jsou déle než ti nový. Nechcete to alespoň zkusit ?
S tím nesouhlasím, jsou tu i hráči kteří tu hrají víc jak dva roky, mají lvl 130+ a stejně jsou schopný být vulgární jen proto, že ho druhý hráč zabil zezadu s ds perkem. Stejně jako vyšší level nemusí znamenat lepší skill, tak ani nemusí znamenat slušnější chování.
Zohan®
21.04.2013
Dneska na 54 se hraje uplne jinak jak sou tam admine tak se lide chvojai tak jak maj nekempi na respu za attack ale proc se nemuzeme chovat i bez pritomnosty adminu ja tez nekdy reknu easy kempa atd ze mi to ujede kdyz men nekdo nastve ze kempi na respu ale lepsi je si zanadavat sam u sebe v pokoji a respectvoat hrace jako ja treba Anti-Kopu hnoje je to asi nejlepsi hrac a dela nam tu konkurenci zaco jsem rad protoze aby vsichni hraci byli stejne dobry tak by ta hra byla o nicem takze jaj en jestli ste poznali take tu zmnenu ze kdyz jsou admini na serveru tak je klid takze bysme se mneli nad sebou zamislet
PS Zohan

Kapo
22.04.2013
Shorty máš pravdu..
Začalo tam hrávať pár Adminov dokonca aj Maršál a iné modré hviezdy..
Takže sa to tam úplne zmenilo a som rád že sú tam lebo ľudia nerobia bordel a chovajú sa ako normálny..
Takže som rád a len tak ďalej
Začalo tam hrávať pár Adminov dokonca aj Maršál a iné modré hviezdy..
Takže sa to tam úplne zmenilo a som rád že sú tam lebo ľudia nerobia bordel a chovajú sa ako normálny..
Takže som rád a len tak ďalej

Gejmik
22.04.2013
Přesně jak napsal Shorty, když tam přijdou admini, tak je klid, protože když někdo vidí admina, tak se hodně sklidní, protože vědí, že od nich dostanou několikahodinové bany.
Jak napsal Cleaner, když člověk dostane ban na 30 minut, tak např. zkoukne seriál a jde zpátky na server a má nějaké řeči, doufám že ty několikahodinové bany nějak prospějí a bude tam klid
Tímto narážím hlavně na malé děti, ale i starší hráče, kteří si myslí, že když tu hrají dost dlouho, tak si mohou dovolit všechn. Oni si to neumějí říct jenom doma, ale musejí to psát i ve hře. Potom je chat zaspamovanej, samí nekvič, nekempi atd. Občas už mi to leze na nervy, jako každému z nás, ale nechám si to radši pro sebe, protože stejně když jim něco napíšete, tak vás ignorují a píšou to pořád. Taky občas mám chuť jim napsat, aby nekempili, ale to je jejich styl hraní, tak proč na to nadávat, každý si může hrát jak chce. přesně jak je napsáno na serveru: "Kemp je též styl hry!" a to by se mělo dodržovat..
Tímto i děkuji adminům, že začali chodit na #54, aspoň je tam klid a člověk si může v klidu zahrát a pobavit se s hráči
Jak jsem si přečetl tady vaše názory, ohledně zdravení na serveru, tak k čemu to je, já pozdravím a nikdo neodpoví, ani normální hráč, ani admin. Nevím zda to je tím, že se moc nevyjadřuji tady na fóru nebo že necodím na TS, ale to je např. tím, že při hraní chci mít klid nebo třeba hraji 10 minut a potom jdu pryč, tak to ani nemá cenu. Docela bych uvítal, kdyby se aspoň začalo zdravit
Také bych rád viděl zase tu starou partu, která tu hrála ještě za TWSE, byla to moc dobrá parta, s kterou se dalo i dobře pokecat, byl tu klid na hraní a všechno, než přišli ty malé děti.. Myslím, že by se mohlo zkusit pouštět na serveru od nějakého LVL, ale fakt jenom na zkoušku, třeba jeden víkend a viděli bychom, jestli je to lepší nebo horší. Jak se říká, všechno se musí zkusit
S pozdravem.. GaMeRzZ
Jak napsal Cleaner, když člověk dostane ban na 30 minut, tak např. zkoukne seriál a jde zpátky na server a má nějaké řeči, doufám že ty několikahodinové bany nějak prospějí a bude tam klid

Tímto i děkuji adminům, že začali chodit na #54, aspoň je tam klid a člověk si může v klidu zahrát a pobavit se s hráči

Jak jsem si přečetl tady vaše názory, ohledně zdravení na serveru, tak k čemu to je, já pozdravím a nikdo neodpoví, ani normální hráč, ani admin. Nevím zda to je tím, že se moc nevyjadřuji tady na fóru nebo že necodím na TS, ale to je např. tím, že při hraní chci mít klid nebo třeba hraji 10 minut a potom jdu pryč, tak to ani nemá cenu. Docela bych uvítal, kdyby se aspoň začalo zdravit

Také bych rád viděl zase tu starou partu, která tu hrála ještě za TWSE, byla to moc dobrá parta, s kterou se dalo i dobře pokecat, byl tu klid na hraní a všechno, než přišli ty malé děti.. Myslím, že by se mohlo zkusit pouštět na serveru od nějakého LVL, ale fakt jenom na zkoušku, třeba jeden víkend a viděli bychom, jestli je to lepší nebo horší. Jak se říká, všechno se musí zkusit

S pozdravem.. GaMeRzZ