←  Články / Articles

For Gamers Fusion

»

Herní client

, uživatelova fotka Bagul 27.04.2013

Tak jsem si vytvořil novej profil a píše to že mam banána. Přes hlsw to šlape normálně.
Odpovědět

, uživatelova fotka othnielx 27.04.2013

Občas při hraní přes klienta háže 150(100%) za kill občas 180(120%)
Odpovědět

, uživatelova fotka K4r3l01 27.04.2013

tento problem se momentalne resi
Odpovědět

, uživatelova fotka L!Q!D 28.04.2013

Zdravím mám stým taktiež problém Ako som ho nainštaloval tak pri zapnuti mi nahodí že potrebujem Framework 4.0 a ja mám nainštalovaný 4.5 a skušal som aj Reinštall = Ďakujem =)
Odpovědět

, uživatelova fotka 01saky01 28.04.2013

Zdravím,
mam problem se spustenim klienta,pise mi to chyba souboru update,proto musi byt ukoncen. A vypne se mi cely klient. Zkousel jsem uplne vse co se da,ale stale se mi nedari. Nevite nekdo co s tim..?
Přředem děkuji
Odpovědět

, uživatelova fotka K4r3l01 28.04.2013

LIQIDE .net framework 4.5 v sobe neobsahuje 4.0
Odpovědět

Kamarát to tiež skúšal a volam sním na Skype a má 4.5 a normálne sa mu to zaplo =)
Odpovědět

ale má tam i 4.0 což ty nemáš
Odpovědět

Nainštalujem a dám vedieť =)
Odpovědět

Je to to isté nainštaloval som 4.0 a stále to ukazuje
Odpovědět

restarotval jsi pc?
Odpovědět

áno reštartoval =) ale stejnak nič
Odpovědět

, uživatelova fotka DEADMAN 28.04.2013

Já dnes ráno bohužel klienta dal "bokem" nějak když jsem se připojil přes tak mi to nebralo myš (L G700 - nešli přídavné tlačítka)
Nějak nemám chuť to "ladit" - hodně štěstí u vývoje .
Odpovědět

, uživatelova fotka DEADMAN 28.04.2013

Spíš bych uvítal těch +20% XP pro sponzora (co takhle to nějak realizovat ?)
Odpovědět

, uživatelova fotka BARTY 28.04.2013

navazuji spojeni se serverem v zavorce uz je 200 a jde to nahotu,chce to prihlaseni ,ale nejde psat a to mam zaskrtly zapamatovat minule vse slo ted nic
Odpovědět

, uživatelova fotka othnielx 28.04.2013

ja tam měl 9000 :D
Odpovědět

, uživatelova fotka OLDlDoubleYu_G 28.04.2013

Dobrý den všem tu,

rád bych se zeptal kde je chyba, nefunguje mi ten nový herní klient, odinstaloval jsem si starého, nainstaloval nového, a při přihlášení nemohu zapisovat do polí uživatelského jména ani hesla, dole se mi totiž počítá čas, který mi ukazuje, že se mi nedaří navázat spojení s tímto serverem. Nevítě někdo, jak bych klienta mohl zprovoznit??? Internet mi jinak funguje, používám Vista 64 bit, děkuji Vám za odpověď :)
Odpovědět

, uživatelova fotka Faye ツ 28.04.2013

pri hrani s klientem se mi hra trha ..
Odpovědět

, uživatelova fotka Bady 28.04.2013

to same mi to dela jako BARTymu :Zork-Metal-Smiley:
Odpovědět

, uživatelova fotka spajk ツ 28.04.2013

to i bez :D :D
Odpovědět

, uživatelova fotka GEORGE.cz 28.04.2013

Hned prvni den sem ho nainstaloval a sel a najednou dneska nejde dal uninstal a preinstaloval a nic kdyz se mam prihlasit tak nejde psat a dole jede stale pripojovani k serveru nechapu kdyz to predtim slo???
Odpovědět

, uživatelova fotka BARTY 28.04.2013

klient je docasne odstaven je to nahore na foru napsany ja si toho vsiml az pred chvili
Odpovědět

, uživatelova fotka Bengoro 28.04.2013

Hmmm...klient spustím, ale nenačítají se +20 procent body...navíc myslím, že mě to díly tomu dost vykopává.
Odpovědět

to Bengoro přibližně v půt desáté byl vydán update který by měl řešit tento problém
Odpovědět

, uživatelova fotka spo ♛ 29.04.2013

mě to dává 150 místo 180.,..jakto?
Odpovědět

, uživatelova fotka spo ♛ 29.04.2013

jo a co ty XP?? chybělo mi 198k...a přepne se mapa a zase 225k ...co to je omg?
Odpovědět

, uživatelova fotka Kyry 30.04.2013

XpBOOST:
Jak nám XPBoost funguje. Client "vleze" do hry a zjistí na kterém serveru hrajete. Potom to řekne hře a vy dostanete xpboost. Problém nastávám tehdy, kdy client nemá přístup ke hře. Proto v minulých dnech bylo několik updatu, ktere se tento problem snazily vyresit, po vcerejsim testovani si myslime, ze je vse ok, pokud ne, prosim kontaktujte me. (od 30.4 !)

ResetLevel:
Hra cod4 potrebuje k pristupu k level cdkey - ten muze byt na 2 mistech v registrech. Hra pristupuje na tyto mista podle toho s jakymy pravy bezi. Pokud mate UAC a poustite hru bez prav chodi na urcite misto -> prejdete na clienta, ten potrebuje pro svoji funkci prava spravce a pusti hru opet jako spravce -> hra hleda cd-key jinde -> reset levelu. Vcera byl pravdepodobne i tento problem odstranen.

Zasekla instalace:
Pokud ma nekdo problem s instalaci, napiste mi prosim PM na foru.

Nektere veci nemohly byt otestovany na uzavrene bete,client se tedy neustale vyviji, momentalne se snazime zajistit stabilitu stavajici funkcnosti, potom vas odmenime novymi funkcemi(napr friend system),omlouvame se za vznikle problemy ;)
Odpovědět

, uživatelova fotka Kyry 30.04.2013

ZtrataXP za 29.4:
Tato chyba bylo v cod scriptu a byla naprosto nezavisla na clientovi, v soucasne dobe je opravena, nicmene ztracena data(XP) za 29.4 nemame, proto XP nelze obnovit.
Odpovědět

, uživatelova fotka HauZ3r 30.04.2013

me to smazlo key !!!
Odpovědět

, uživatelova fotka TeRmIxXx 30.04.2013

A mě to funguje normálně :-)))))
Odpovědět

, uživatelova fotka /Papi/ 30.04.2013

Zobrazit příspěvekFaye dne 28.04.2013 - 13:12 napsal:

pri hrani s klientem se mi hra trha ..

To mi dělalo taky,tak jsem odinstaloval starého a běhá to super.Nejspíš spolu ty 2 klienti moc nekamarádí.
Odpovědět

, uživatelova fotka othnielx 30.04.2013

Zdravim, prijde mi to tu nejaky vadny :( nahraju si za den 60k expu, prijdu o den pozdeji a mam nahranejch 45k expu. Za další zase nejsou +20% expy. Nevím proč to způsobuje takové potíže, jen bych chtěl dodat že skoro vždy když vyjde Update nebo Patch, tak mi tak trošku spadnou expy. Snad se to brzy vyřeší.
Odpovědět

, uživatelova fotka K4r3l01 30.04.2013

to: othnielx z předevčíra na včerejšek bajvoko do 19 hodiny byla chyba ve scriptech bohužel se na to nepřišlo dříve byl jsem celý den v práci a tím vznikl problém že se nikomu nepřičítaly XP do databáze
edit. tato chyba nebyla zapříčiněna klientem
Odpovědět

, uživatelova fotka Bengoro 30.04.2013

Ahoj, ještě malá připomínka. Během hry s klientem se občas body přičítají s 20 procenty navíc a někdy bez. Stává se to během jedné mapy několikrát. Zatím to má menší mouchy, ale i tak je to dobrá práce.
Odpovědět

, uživatelova fotka othnielx 30.04.2013

K4r3l01 tak to se tedy omlouvám, No nevadí expy se dají pozbírat zachvilku zpátky. :kolobok_addon_gamer: :) Nicméně GL ve vývoji :) :thumbup:
Odpovědět

, uživatelova fotka DevonCZ 8.05.2013

Mě to smázlo absolutně všechny hry z kompu.. nechápu tendle program
Odpovědět

, uživatelova fotka Starty 10.05.2013

Vylepšení klienta chválim :) jenom se mi vypíná, když chci jít na jiný server, znovu se přihlásit, a pak se chová jako v offline modu. Takže znova vypnout a zapnout. Když si takhle přeskakuju po serverech, je to dost otravný, hlsw to nedělá. A řazení serverů podle počtu lidí na nich, to mi dost chybí
Odpovědět

, uživatelova fotka Bris 18.05.2013

Ahoj včera po dlouhe době jsem se připojil přes klienta na codko,ale jak jsem pod klientem tak mě spadnou fps na nehratelné 30-50 fps je to pouze pod klientem přes hlsw jsou fps normal neví někdo čím to muže být ?? děkuji všem za pomoc či návrhy
Odpovědět

, uživatelova fotka fatmamma 5.06.2013

Ten client je fajn. Stahnul jsem si ho vcera a jdemi :) takze super
Odpovědět

, uživatelova fotka CeloN 27.06.2013

Mě nejde nemůže navázat spojení se serverem
Odpovědět