Skočit na obsah

Sdělení! - Globální informace

Spuštěny nové servery. Více info >>ZDE<<
Sraz 2024. Více info >>ZDE<<
Po domluvě s klanem KaP jsme znovu zprovoznily společný TeamSpeak Server Připojit
4GF client >>ke stažení ZDE<<
Podpora 4GF a s tím nový účet>>více info ZDE<<

Vítejte na For Gamers Fusion

Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
  • Psát nová témata a odpovídat na ně
  • Přehled o nových tématech, která jsem nečetl(a)
  • Psaní si s přáteli na Live Chatu
  • Vytvořte si vlastní profil a spravujte nové přátelé a pište si soukromé PM
  • Stanete se členy herního portál 4GF.cz
Guest Message by DevFuse

Hráč jako hráč?

62 odpovědí na toto téma

Guest_ibizjeahyeyezorzur_*

• Host

*
POPULÁRNÍ

Takže po včerejším dni, 26.6.13, na serveru 54 přetekla hranice mé trpělivosti a to mi dává důvod založit tohle téma, které je zaměřeno na kempení, kempení a kempení. Vše začalo tím, že se za kempení na respu (ATTACK ONLY) začali dávat warny (za to ti děkuji K4), ale po nějaké době to nějak odvál vítr. Najednou se na serveru objevil bananaman, který pořád pouze kempil na respu, za attack i za defence. Nikomu to nevadilo, nikdo to neřešil. Ano, já si na to stěžuji pořád a štve mě to a samozřejmě nejsem jediný. Když byl včera na serveru Briki a já jsem opakovaně nadával na kempení na spawnu straně attack, tak jsem nejdříve dostal warning, který jsem vůbec nepochopil. Na další mapu jsme se na TS dohodli, že budeme za attack kempit na respu, dáme si všude claymore a uvidíme co se bude dít. Samozřejmě jsem dostal warn za rule10, jen já. Když jsem se ptal, proč já a bananaman ne, tak mi briki odepsal že on je "stará garda", což byl asi důvod k tomu, aby každou mapu a každé kolo kempil na respu za attack. Co to má jako bejt? Jaká stará garda? Hráč jako hráč, nebo ne? Já tady taky hraju od dob TWSE a nejsem stará garda, tak mi prosimtě, Briki, řekni co to má jako bejt "stará garda", díky. Dále tu jsou také ostatní hráči jako např. Marketa, která dělá to samé, tedy kemp na spawnu za attack + claymore. A jako vždy to vadí jen hráčům a admini s tím nic nedělají. Ale kam se najednou podělo rule10? A ještě když mi admin píše ať furt neřešíme pravidla nebo-li Rule10 a já pak dostávám warny, tak jako co to je? Tohle mě fakt dokázalo naštvat. Tak a teď všichni do mě!

A aby se neřeklo, že tady brečim jak malej fracek a furt se mi něco nelíbí, tak tady máte hráče, kteří se mnou souhlasí: KanoniR, Altero, KaT, Smiley, ChooSe, Theeres, Celon, Groove, Wolf, React, Dadin, The lucky one, SlimyCZ, Blant, Rozza, Nanook, Petarda, Ready, Maddy, Silver, Tazík, MalySmokotSVK, RedBull®, L!Q!D, Dewiii, Mysacek, Faye, Berserk,eSk0'., Jamal!no, T3X1K, Sinedd, Ghost [>--], Mazzuex.

Příspěvek upravil ibizjeahyeyezorzur: 29.06.2013 - 10:21

Brown*

I'm unique

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Diamond
  • 402 Příspěvků:
765
Jde jen o styl hry !!!! Tak se prizpusobte !!!!

Příspěvek upravil Brown: 27.06.2013 - 18:54

Odeslaný obrázek

Altik

Sergeant Major of the Army

• Člen
  • 354 Příspěvků:
467
Browne ešte raz si to prečitaj

Dejv

Private

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Silver
  • 29 Příspěvků:
52
Ano musim souhlasit ibizo Bohuzel tomu tak je.
Posledni dobou je to vsechno obracene K4rel resi snad jedinej kempi. Diky bohu aspon za to.
Navic mel by byt metr na kazdeho stejne ja TU HRAJU DYL JAK BANANAMEN a za kemp na respu oznaceni a warn jsem dostaval taky tak jake vijimky?
Jen me zarazi jak to NEKTERI admini resi ;)
Odeslaný obrázek Odeslaný obrázek Odeslaný obrázek

Mysacek

Lance Corporal Gold

• Člen
  • 166 Příspěvků:
161
  • xFire:misak135
  • LocationHodonín,Jižní Morava
Musíme pochopit že admini jsou jako ''nadřízení v práci'' jak nám to bylo řečeno takže-----> HOW CAN WE WIN???<----
Odeslaný obrázekOdeslaný obrázek

spo ♛

unlckr.

• Potížista
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 378 Příspěvků:
474
taky se přidávám.... podle pravidel by měl dostat aspon warn ten co tam kempí za attack..a stejně ho dostane ten co si na to stěžuje. A to , že je někdo starej ? pravidla platí snad pro každýho
Never Give Up.....

Odeslaný obrázek
Odeslaný obrázek

cleanerman

Colonel Gold

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Diamond, Srazy
  • 660 Příspěvků:
1994
pravidla platí pro všechny stejně - teda skoro stejně, jinak je ohodnocen věčný průserář a jinak ojedinělý prohřešek (při každém banu se dívám do osobní karty hráče)
nikdy nikdo nemůže vidět všechno - to snad uznáte všichni
a posuzování kempení taky není tak jednoduché, může čekat až se protistrana vyháže z nadů, může čekat na rushery atd. osobně trestám kemp, pokud dotyčný nejeví zájem o bombu a hraje TDM

huNNters/KaT.CL

Private

• Člen
  • 27 Příspěvků:
29
  • LocationČeská Republika
to ano, to beru Myšáku.. ale tohle se opakuje pořád dokola.. K4rel, Cleaner man, Kurama a další, prostě admini a lidi co se snažej chovat tak jak maj.. ale Briki? :D to je jinej level. Ten je pohodář, ale v poslední době co se s ním děje, to je mazec. Nedokáže přiznat chybu a když to řeknu špatně, tak si myslí, že když má hvězdu že se z něj posereme.. nesnese kritiku.. nadržuje hráčům a už to trvá delší dobu. Domluva nepomůže.. Prostě bych mu sebral práva a on by mu spadl hřebínek. Vždy se vymluví na nějaké mluvené pravidlo. Jinak bych začal tím, že bych nekompromisně dával warny za camp..! Ale pozor KAŽDÉMU ( že Brikouši ).. Co se Markéty týče, tak tý bych dával warny každý kolo, protože co ona předvádí, i přesto že jí každej říká že to dělat nemá. Když jde stížnost, jeden admin odkáže na druhýho a ten na dalšího s větou " nemám čas ".. tak to se jděte vycpat.. a že nemá práva? proč? :D to je jak kdyby mi policajt v jiné obci řekl, že nemá právo mi dát pokutu :D demence!
>>KaT<<

*X-Man*

Private

• Člen
  • 28 Příspěvků:
-2
Hosi aj ja uz hram od doby TWSE pokial bolo TWSE hralo sa v klidu ale ako prislo 4GF par novych adminu se to uplne zmenilo ale ja to neresim admini si proste o sobe mysli ze su tady nejlepsi mozu vsechno naco si zmysli ...Ale ako pisu mne to je jedno ja uz tych adminu neriesim :) A hodne me nastvalo kdyz tady hraje adminov kamarat za kemp ma dostat BAN a nedostane lebo su KAMARATI ... A nadovsetko souhlasim s Ibizou ... :)

Příspěvek upravil Fotelka: 27.06.2013 - 16:56

Bagul

Private 1st Class

• Člen
  • 58 Příspěvků:
25
Tohle není ještě nic. Já dostal ban za to že jsem hodil na admina napalm (to ještě adminoval ječmen a říkalo se tomu tady twse). Admini a jejich kámoši budou vždycky privilegování.

cleanerman

Colonel Gold

• V.I.P Člen
  • 660 Příspěvků:
1994
KATe, jsou určeni admini pro každý herní server - neboli každý admin má přidělený server a pokud si jde zahrát na jiný server, než má přidělen - nemá tam práva !!! a jak říkáš - už jsi viděl městského policajta z horní dolní, že by flastroval třeba v praze ??? ne - nemůže !!

cleanerman

Colonel Gold

• V.I.P Člen
  • 660 Příspěvků:
1994
kolik lidí hrálo za dob TWSE a kolik je vás tu dnes ???
admin si nemůže dělat co chce - skládá účty nadřízeným - to znamená nepříjemný rozhovor s maršálem či mnauem

tak prosím přemýšlejte, než něco napíšete

a uved mi nějaký příklad, kdy jsem rozhodl nějak zaujatě

pokud trestám ve hře - vidí to všichni, ale pokud trestám přez B3, tak se to ukáže jenom tomu dotyčnému, tak jak můžeš vědět, že nedostal warn??

Altik

• Člen
  • 354 Příspěvků:
467
cleaner ale teba tu nikto nijak nespomenul, teba v poslednej dobe ani nie je moc vidno, ale keď hráč ako bananaman sa z respu za attack nepohne ani raz a ešte sa vysmieva všetkým čo sú proti nemu tak to mám chuť vypnúť.

huNNters/KaT.CL

Private

• Člen
  • 27 Příspěvků:
29
cleane ty víš, jak jsem to myslel, prostě by se měl řešit camp, a každej admin by se měl vykašlat na svoje kamarády atd..! bud kempit, dej mi warn, budu kempit zase, dej mi ban.. ale ukažte všem, že pravidla jsou a že platí pro všechny. Každý admin posuzuje danou věc jinak. Prostě udělejte nějakou " tabulku ", která bude viset na fóru, a ostatní jí uvidí, dejte tam prohřešky a k nim napište jaký trest danému prohřešku náleží. Když bude chtít admin dát např. ban za obcházení B3, tak se koukne kolik za to má dát a je to, a né, že to bude každej dělat jinak. Hráčům se doporučí si celé hry nahrávat, a pokud dojde k nějakému konfliktu s adminem, který se bude chovat " jako vůl " a nebude ctít pravidla 4.GF, tak dostane upomínku, dostanejí-li například 3 krát, seberte mu práva. Chcete dělat pořádek na serveru? Začněte ve vlastních řadách..
>>KaT<<

Briki

STAR PLAYER

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Silver, Srazy
  • 2165 Příspěvků:
5173
  • HLSW:Briki
  • Locationviz member map
Me vyjadreni k vcerejsi situaci:

Bananaman: nehral tady 1,5 roku, nedali jste mu ani sanci se rozkoukat a hned narazky. Clovek, ktery COD nehraje 1,5 roku si musi zvyknout na soucasnou podobu openwarfare a na herni styly ostatnich hracu. Proto jsem mu dal trochu volnosti, aby stara parta z 54 uplne nezmizela. Musim se tak chovat, protoze hrace jako lordpilina jste vystvali.

Neustale narazky, neustale provokace, neustale problem. To je to, co resim. Primereny kemp za attack je strategickou slozkou hry, kterou muze kdokoliv pouzivat jak chce. Abych nekomu daval warny po 1 minute kola, to po me nechtejte.

Zasadni jsou vase reakce. Neustale poznamky vuci jinym hracum a vase domluvy na TS, ze budete zamerne porusovat pravidla, to je to spatne.

Ty Ibizo tu hrajes dlouho a cim dal tim vic se chovas jeko rozmazlenej fracek, ktery jeste pred rokem ani netusil co ma doma za hardware a ptal se na to vlastni matky. A ted tady budes diktovat administratorum, jak maji server udrzet na zivu? Me je uplne jedno jak tu hraje clovek dlouho, ale pokud se chova jako rusivy clanek retezu, je snaha ho odstranit. S Bananem nikdy nebyl problem, je to hrac, ktery se projevuje zatracene jinak nez vy. Proto bude mit mou podporu. A pokud si administratori prohlednou chat ze vcerejsiho dne, uvidi jasne, ze tvoje vyhrady jsou vytrzene z kontextu a oportunisticky zde pouzity.

Problem neni kemp na respu za attack, problem jsou vase urazky.

Zacnete se chovat jako lidi, respektujte styly jinych hracu, respektujte jejich uroven... a nebude problem. Porusujte pravidla dane vedenim a problem bude...

btw. pravidla plati pro vsechny, ale pokud hrac zustane na mape jako posledni proti 10i protihracum, tak za kemp nedostane warn ani omylem. Je to jen ustraseny vojak, ktery zustal na poli sam. Brain on lidi...

Příspěvek upravil Briki: 27.06.2013 - 17:10

huNNters/KaT.CL

Private

• Člen
  • 27 Příspěvků:
29
Briki, to jsou jen řeči.. kolikrát sis utřel čelo když jsi ten příspěvek psal? :D
>>KaT<<

Altik

• Člen
  • 354 Příspěvků:
467
briki oka nebol tu 1,5roku ale je normálne aby sa ešte smial hráčom že ako ich úžasne vykempil, ignoroval plant/defus a keď mu niekto niečo napíše zas vysmeje že on môže...

• Topic Starter
  • Host
A jak dlouho si bude ještě zvykat? 2 Měsíce? Stejně si na to nezvykne. To je blbost.

cleanerman

Colonel Gold

• V.I.P Člen
  • 660 Příspěvků:
1994

*
POPULÁRNÍ

KAte, já už nehraju skoro vůbec, jednak mě ta hra už nebaví a jednak nemám čas, ale když jsem tu, tak mám otevřenou B3 a sleduju nějakých 15-17 serverů najednou a dotoho řeším neustálé dotazy na PM, TS. včera jsem jenom 2 hodiny řešil žádost o unban hráči s 2x perma za WH a 2x perma za obcházení perma, ale to nikdo z vás hráčů nevidí - za ty 2hod, mi jistě uniklo pár nadávek či vulgarit, ale jinak to prostě nejde. Pochopte sakra, že jsem normální člověk, chodím z práce utahanej a po večerech místo hrátek s manželkou řeším blbosti hráčů. adminování je dobrovolná a neplacená práce z volného času. Jako každý, mám lepší dny, ale i horší a to pak třeba neodpustím ani to, co jsem včera tiše přešel

Briki

STAR PLAYER

• V.I.P Člen
  • 2165 Příspěvků:
5173
  • Locationviz member map
panove, co signovali tento naprosto zmatecny topik: Vy jste tam nebyli... jste jen zmanipulovani Ibizovymi nepravdami. Kdo tam nebyl, nevi... Kdo tam byl, tak na TSku pri moznosti prime argumentace mlcel. Hrdinove....

Zajimave, ze se tu vyjadruji hraci, kteri hraji na 26 a na 54 skoro neprijdou... to me pripada vskutku usmevne... Ibizo, dobre ty, takhle zmmanipulovat davy.... Nekoho mi pripominas.

Příspěvek upravil Briki: 27.06.2013 - 17:26

• Topic Starter
  • Host
Ach, zapoměl jsem podotknout, všech těchto hráčů jsem se ptal, jestli jim vadí kemp na respu za attack, to je vše s čím souhlasí, respektive co jim vadí stejně jako mě, to jsem zapoměl dopsat. :-)

huNNters/KaT.CL

Private

• Člen
  • 27 Příspěvků:
29
Briki, upřímě, na to ti sere bílej tesák .. :) mě už s tebou trpělivost došla, hlavně po tom, co jsi mi říkal na ts, abych držel hubu atd, když jsem se zmínil o tom, že K4rel dává warny za rule10, tak si na mě vyjel, že jestli tam nebudu mít nic že mi dáš ban atd? + řeči že tě to nezajímá, že mi někdo za nějaké věci dává warny a že ty to dělat nebudeš. Bereš tu ostatním dobrej pocit ze hry už jen tím, že nadržuješ kamarádům, na ts seš úplně nekompromistní a tady se snažíš vše ukecat a seš jak andělíček :) jen aby jsi neměl postih, jasně, kdybych to právo měl, možná bych s tím taky trošku " vyjebával " ale u tebe to je extrém, ale vyhrál jsi.. nejsou důkazy a proto tuto debatu uzavírám.. jen si myslím, že kdybys neměl hvězdu, skončil bys tu s holym zadkem, a to v poloze, že by si dost lidí pořádně koplo botou s kovanou špičkou
>>KaT<<

Altik

• Člen
  • 354 Příspěvků:
467
Briki, nejde iba o túto záležitosť ale celkovo prosím ťa ak by si mohol dohovor bananamanovi, nejde o to že iba kempí ale aj to ako sa vysmieva iným hráčom. Ak je toto podľa teba v pohode tak môžeš čakať podobný štýl aj od viacerých hráčov čo to budu robiť naschval

huNNters/KaT.CL

Private

• Člen
  • 27 Příspěvků:
29
:D 26 a 54? když jdu na COD, chodím jen na tyhle 2 servery
>>KaT<<

Briki

STAR PLAYER

• V.I.P Člen
  • 2165 Příspěvků:
5173
  • Locationviz member map
takze jde o cilenou kampan proti me? lol

Panove, taky se snazim hru "rozhejbat", ale nikdy nemuzu videt vse a chci dat hracum sanci. Bananovi jsem to napsal uz par dni predem, coz samozrejme nidko z vas nevi. Na TS jsem nekompromisni, ale vcera napriklad vsichni mlceli a NIKDO nerekl ani slovo. Me je uplne ukradeny, ze tuhle hru hrajete uz moc dlouho a hrotite to do aleluja.

Vystvali jste spoustu hracu jeste z dob TWSE, nekteri z nich se vyjadrili, ze v takove spolecnosti hrat nebudou. Proto se snazim vratit 54 zpatky, kde byla. Jenze case generace je agresivni natolik, ze mi nezbyva nez agresivne odpovidat.

Vcera na server dorazil i mnauu, ktery zjevne videl, co se na serveru deje. To vy ani nevite, protoze jste ho nepoznali. Ale zadny warn jsem od nej nedostal, proto mam pocit, ze mam podporu vedeni. Vase podpora je pro admina dulazita, ale podpora chronickych stezovatelu je mi ukradena.

Tento topik je manipulaci Ibizy... Je mi lito, ze vy ostatni jste tak strasne ovlivnitelni, ze nemate vlastni nazor, ktery by nekdo z vas byl ochoten rict mi na TS "na plnou hubu". Pouzivejte vlastni hlavu, nevyjadrujte se k situaci, kterou jste nezazili, kterou mate popsanou jen z jedne strany. Ted me treba odsoudite, ale nekdy priste si treba reknete, ze je vsechno trochu jinak. Jsem o dost starsi nez vy, takze chapu, ze si moje nazory strkate nekam, ale nekdy treba pochopite.

Kate, k tobe se vyjadrovat uprimne nebudu... Mnohokrat jsi ode me dostal pochvalu za snahu, ale mnohdy jsem te musel krotit. Ale s holym zadkem ja neskoncim, to ti muzu slibit. A pokud bych te mel nechat kopnout do me zadnice, tak vzdy vstanu a pak si me neprej....

• Topic Starter
  • Host
JÁ JSEM NIKOHO NEZMANIPULOVAL OMG!!! Přečti si můj poslední příspěvek!

Altik

• Člen
  • 354 Příspěvků:
467
Briky takže keď uvidím hráča kempiť na respe a neplantovať niekoľko kôl za sebou, môžem robiť demo a bude ten hráč nejak riešený ?

spajk ツ

STAR PLAYER

• Člen
  • 971 Příspěvků:
1273
:)
Odeslaný obrázek

Odeslaný obrázek

Briki

STAR PLAYER

• V.I.P Člen
  • 2165 Příspěvků:
5173
  • Locationviz member map
altik: ano

Ibiza: pouzil jsi jmena hracu, kteri souhlasi s tvym textem aniz by u toho byli pritomni, Coz znamena, ze jsi bud zneuzil jejich jmena nebo je zmanipuloval. V obou pripadech je to spatne.

K1mb4l

OW - promoďák

• V.I.P Člen
  • 320 Příspěvků:
662

Zobrazit příspěvekibizjeahyeyezorzur dne 27.06.2013 - 16:09 napsal:

Takže po včerejším dni, 26.6.13, na serveru 54 přetekla hranice mé trpělivosti a to mi dává důvod založit tohle téma, které je zaměřeno na kempení, kempení a kempení. Vše začalo tím, že se za kempení na respu (ATTACK ONLY) začali dávat warny (za to ti děkuji K4), ale po nějaké době to nějak odvál vítr. Najednou se na serveru objevil bananaman, který pořád pouze kempil na respu, za attack i za defence. Nikomu to nevadilo, nikdo to neřešil. Ano, já si na to stěžuji pořád a štve mě to a samozřejmě nejsem jediný. Když byl včera na serveru Briki a já jsem opakovaně nadával na kempení na spawnu straně attack, tak jsem nejdříve dostal warning, který jsem vůbec nepochopil. Na další mapu jsme se na TS dohodli, že budeme za attack kempit na respu, dáme si všude claymore a uvidíme co se bude dít.....

ibiza, podľa toho čo si napísal súdim, že ty tu hru hraješ pravidelne ale človek který sedel na spawne a neattackoval to je asi na servery nový, a tiež musí prísť na taktiku tej hry, a to že si dostal warn si dostal asi za to že ty si schvalne sedel na spawne a neattackoval, takže provokacia :) ak sa mýlim alebo ak som napísal niečo zle a urazil tým niekoho, DELETE ! thx
zvýšenie reputácie poteší

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

• Topic Starter
  • Host
:error: :error: :error: Všech výše uvedených hráčů jsem se ptal na tohle: Vadí ti kemp na respu za attack? Odpověď = ano. Moje odpověď = Takže tě připíšu do příspěvku na forum. A všechno jsem to obcházel na TS! :error: :error: :error:

• Topic Starter
  • Host

Zobrazit příspěvekK1mb4l dne 27.06.2013 - 18:22 napsal:

ibiza, podľa toho čo si napísal súdim, že ty tu hru hraješ pravidelne ale človek který sedel na spawne a neattackoval to je asi na servery nový, a tiež musí prísť na taktiku tej hry, a to že si dostal warn si dostal asi za to že ty si schvalne sedel na spawne a neattackoval, takže provokacia :) ak sa mýlim alebo ak som napísal niečo zle a urazil tým niekoho, DELETE ! thx

Problém je, že lidi kteří za attack kempí na respu noví nejsou :) Ale jinak díky za vyjádření.

K1mb4l

OW - promoďák

• V.I.P Člen
  • 320 Příspěvků:
662
hráč ktorého spomínal Briki ešte z doby TWSE tam prišiel po dlhom čase, tak si myslím že má pravo na to sa hre prispôsobiť, prísť na taktiku, a učiť sa to že neattackoval jedno kolo (poprípade) aj celú mapu, by som neriešil učí sa hrať nie ? prichádza na princíp hrania, "vyvíja sa" !
zvýšenie reputácie poteší

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Labček:)

Gunner Silver

• Člen
  • 75 Příspěvků:
15
tí ľudia asi nechápu alebo čo ^_^

Mazzuex

Private

• Člen
  • 34 Příspěvků:
45
Briki, ty jména nahoře, ve kterých jsem i já, tam jsou proto, protože nám byla dána otázka na TSku: Vadí ti kemp za attack? Mi řekli ano a Ibi nás tam napsal. Chudák Ibi už to tu asi 2x psal, ale asi neumíte číst. :)

Briki

STAR PLAYER

• V.I.P Člen
  • 2165 Příspěvků:
5173
  • Locationviz member map
takze jsi zneuzil jejich jmena pro svuj topik....

no comment, koncim debatu

kazdy kdo je signovany pod primarnim prispevkem, muze za mnou dojit na ts nebo mi poslat PM a nazory doresime ke spokojenosti obou stran.... jsem jako vsichni admini pristupny konstruktivni debate... Mazzuex (sam vis, ze jsem te branil proti utokum ostatnich hracu) atd. klidne se ozvete, vyslechnu si nazory a podle toho prizpusobime chod serveru.

Ale prestante drzkovat... tady neni problem kempu, zde je problem drzkovani. To furt nechapete a sami nas upozornujete, ze mame lepe cist.

Z me strany je to vse, vice nemam co rict.
Pokud bude dal pokracovat napadani me osoby, tak si to uzijte... :) bye

• Topic Starter
  • Host
:heead:

Mazzuex

Private

• Člen
  • 34 Příspěvků:
45
O žádném bránění mé osoby fakt nevím, a ani bych si ho určitě nevyprošoval. Kdyby mě někdo urážel nebo hatoval, tak by jsem ho měl totálně v ......(určitě víte kde). :)

Labček:)

Gunner Silver

• Člen
  • 75 Příspěvků:
15
ibiz asi kašli na to :D to nemá cenu

Patos

Gunner Gold

• V.I.P Člen
  • Others: Srazy
  • 94 Příspěvků:
259
  • xFire:P4tos
  • LocationPardubice Czech republik
Pánové ,polovina z vás kteří tu možná trochu oprávněně nadáváte na kemp,kempí nebo kempila a nebo v budoucnu bude kempit na respu za atac!!!! Sáhněte si do svědomí a buďte trochu soudní !! Někdy to prostě udělá každý,jsou mapy ve kterých to skoro ani jinak nejde. Pravda je ,že jsou tu chronický kempeři a já za sebe slibuju ,že se na to víc zaměřím. Je pravda ,že v tomto směru je na čem pracovat. O Brikiho se pls neotírejte dělá pro chod našich serverů hodně.
Odeslaný obrázek

Odeslaný obrázek

2 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 2 návětěvníků, 0 anonymních