NOVÁ ÚPRAVA NA SERVERU 26
youko Kurama
5.07.2013
Na serveru 26 je tímto zapnutý - REFLECTION - to znamená, že pokud střelíš do svého spoluhráče demage se obrátí proti tobě.
Mělo by to pomoci proti průstřelům z respu na resp a celkově by to mělo pomoci týmové hře.
Proto si prosím dávejte pozor - rozlišujte uniformy, házejte strike chytře ( zvláště nuke a ion ) aby nezasáhli vaše spoluhráče atd.
Příspěvek upravil youko Kurama: 5.07.2013 - 15:13
Mělo by to pomoci proti průstřelům z respu na resp a celkově by to mělo pomoci týmové hře.
Proto si prosím dávejte pozor - rozlišujte uniformy, házejte strike chytře ( zvláště nuke a ion ) aby nezasáhli vaše spoluhráče atd.
Příspěvek upravil youko Kurama: 5.07.2013 - 15:13
WsxsW
5.07.2013
Zvýšil se kemp gratuluji protože jsou hráči posraní aby se nezabili z toho jak jsou leví
Ferenz jozko
6.07.2013
Je to naprd, s prepáčeníém , niektorý hráči su taký blbý že sami lietajú presne do strely... a to je dosť na xxxx..
othnielx
6.07.2013
jozko, lidé si musejí zvyknout
a pokud to nejsou přímo takoví potimci, tak ti do toho za pár dní lítat nebudou
..

RoccaT
6.07.2013
já osobně se s tohle úpravou spokojen aspoň nejsou tací kteří hází strike na svůj resp ja sem s tímhle spokojen
velká gratulace

Bagul
6.07.2013
No když jsem psal návrh jak to vyřešit, tak se k tomu vyjádřili 2 hráči. Evidentně ten gamepark style všem vyhovuje.
Hašan
6.07.2013
Osobně si myslím že to není špatný, ale taky to má své mouchy. Třeba je to blbost u nerváku, ja ho hodím a nějakej blbec vod nás tam vleze a já chcípnu(to se mě uz stalo) a nedej bože aby to někdo takhle umýslně zneužíval.
RanDy
6.07.2013
Je to nesmysl, proč to měnit? Přece "vše co tu je patří ke hře", hodně lidí budou do nadů/plynú chodit ůmyslně.Tak dlouho to tady jelo v pohodě, tak proč to najednou měnit? Je to stejný jako když někomu vadí kemp, průstřel je taky přece součástí hry.Takže mě to dost vadí
. Celkem velký mínus. :'-(

Lukky
6.07.2013
Dobrá práce
máte v plánu to dát i na 50 ?
Příspěvek upravil Lukky: 6.07.2013 - 10:36

Příspěvek upravil Lukky: 6.07.2013 - 10:36
maddy
6.07.2013
Průstřel že je chybou hry?
je to to, co dělá cod 4 cod 4kou a je blbost to nějak omezovat.

K4r3l01
6.07.2013
Promiň ale průstřely přes celou mapu není normální je to chyba cod a to nemluvím o tom že je to srabárna největšího kalibru využívat tuto chybu hry
edit. a jak vim průstřely nijak neomezujeme
Hašan
6.07.2013
To je blbost, aby se nekdo naucil mista kde bezi hraci a tam strile je fakt traparna, proti tomuhle jsem pro aby bylo nejaky opatreni, ale uhlidat fragy, nervy, nuke atd to nejde, vzdy nekam nekdo vleze a ty za to pak musis pykat?
maddy
6.07.2013
Srabárna? To že se někdo něco naučí aby byl lepší než ostatní znamená, že to je srabárna?
a de facto je omezujete, jakejkoliv pitomec ti skočí do rány a ty z toho budeš dostávat dmg. Nechal bych tyhle 54 manýry na 54 kam patřej.

RanDy
6.07.2013
K4r3l01, on 6.07.2013 - 10:40, said:
Promiň ale průstřely přes celou mapu není normální je to chyba cod a to nemluvím o tom že je to srabárna největšího kalibru využívat tuto chybu hry
fiskaa
6.07.2013
Souhlasim s maddym ,průstřely patřej k cod4 ,stejně je tady 98 % hráčů neumí,,takže toto nechápu ,
pan.Afrokrocan™
6.07.2013
Mno taky je rozdíl prostřelit zeď a naopak zabit někoho průstřelem přes cely barák který je půlku mapy daleko....
spo ♛
6.07.2013
tak 26 mě bavila..ale tohle je fakt blbost... proto nechodim na 54 protože ty experti tam skáčou do kulek a podobně... háže se ion třeba, napíšu prosím zustante na respu... samozřejmě jako kdybych řek naskákejte mi do toho všichni . 26 byla pořád plná nevím k čemu tohle. Za mě velkej mínus . A souhlasim s maddym
RanDy
6.07.2013
Mortuus
6.07.2013
přesneeeeě ,nechte server 26 tak jak byl driv , od ty " blbosti " je tam prece server 54 ,a kdo to tak chce, jde hrat tam ze

Lukky
6.07.2013
RanDy
6.07.2013
Vždyť jo.. skažte tou kravinou i server pro hráče kteří na 26 nechodí kvůli té blbosti.. ono ti nestačí Lukky že to je na 26?
R3MIEN
6.07.2013
podle me dat na servery jine nez server 54 tk v jakemkoliv podani je chyba ale za tohle ja nemuzu to mk
KopA HnojE
6.07.2013
já bych to viděl na ten tactikal
to je jediná možnost podle mého názoru
ne každý chce hrát opatrně a tak, prostě jenom přijít a postřílet co nejvíce lidí
a na origo mapy o 20 hráčů dát TK je asi už přehnaný, nejde to ohlídat kdo tam vběhne

ne každý chce hrát opatrně a tak, prostě jenom přijít a postřílet co nejvíce lidí
a na origo mapy o 20 hráčů dát TK je asi už přehnaný, nejde to ohlídat kdo tam vběhne
spo ♛
6.07.2013
přesně tak...kdo chce aby mu lidi skakaly do střel at jde na 54... 26 byla dobrá ted to bude jen horší...škoda toho no.... RIP 26
Marsal_Konev
6.07.2013
Buďte v klidu je to zpátky jak to bylo. Byl to pouze test, jak na to bude reagováno.
Vyhodnocení:
Jelikož jsou při každé změně odpůrci a příznivci, tak v tomto případě bylo více příznivců, ale jak říkám byl to jen test a bylo vše vráceno do původního stavu.
Vyhodnocení:
Jelikož jsou při každé změně odpůrci a příznivci, tak v tomto případě bylo více příznivců, ale jak říkám byl to jen test a bylo vše vráceno do původního stavu.
Grovík
6.07.2013
REFLECTION tohle bych tam nechal
aspon nebudou prestrelovat 5 lidi za sebou

huNNters/KaT.CL
6.07.2013
proč to tu zase není? zase je to nehratelný omg.. lidi.. kdo je pro vrácení TK..? vyzvedněte tenhle příspěvek
Briki
6.07.2013
me docela vadi, jak se obouvate do 54... argh...
TK na 26 ? muj nazor je spise negativni...
TK na 54 ? prizpusobeni hracu a dnes si jiz nikdo nevzpomene, ze tam TK nebyl
nikoliv kraviny na serveru, ale kraviny v hlavach hracu...
i kdyz s TK na 26 nesouhlasim, tak
vsem hracum serveru 26, kteri reflection uvitali.. respekt...
TK na 26 ? muj nazor je spise negativni...
TK na 54 ? prizpusobeni hracu a dnes si jiz nikdo nevzpomene, ze tam TK nebyl
nikoliv kraviny na serveru, ale kraviny v hlavach hracu...
i kdyz s TK na 26 nesouhlasim, tak