←  Call of Duty 4 : Modern Warfare

For Gamers Fusion

»

NOVÁ ÚPRAVA NA SERVERU 26

, uživatelova fotka youko Kurama 5.07.2013

Na serveru 26 je tímto zapnutý - REFLECTION - to znamená, že pokud střelíš do svého spoluhráče demage se obrátí proti tobě.

Mělo by to pomoci proti průstřelům z respu na resp a celkově by to mělo pomoci týmové hře.

Proto si prosím dávejte pozor - rozlišujte uniformy, házejte strike chytře ( zvláště nuke a ion ) aby nezasáhli vaše spoluhráče atd.
Příspěvek upravil youko Kurama: 5.07.2013 - 15:13
Odpovědět

, uživatelova fotka WsxsW 5.07.2013

Zvýšil se kemp gratuluji protože jsou hráči posraní aby se nezabili z toho jak jsou leví
Odpovědět

, uživatelova fotka othnielx 5.07.2013

District je koněčně hratelný :) toto je pro mě super zpráva ...
Odpovědět

, uživatelova fotka Ferenz jozko 6.07.2013

Je to naprd, s prepáčeníém , niektorý hráči su taký blbý že sami lietajú presne do strely... a to je dosť na xxxx..
Odpovědět

, uživatelova fotka othnielx 6.07.2013

jozko, lidé si musejí zvyknout :) a pokud to nejsou přímo takoví potimci, tak ti do toho za pár dní lítat nebudou :)..
Odpovědět

, uživatelova fotka RoccaT 6.07.2013

já osobně se s tohle úpravou spokojen aspoň nejsou tací kteří hází strike na svůj resp ja sem s tímhle spokojen :) velká gratulace :)
Odpovědět

, uživatelova fotka Bagul 6.07.2013

A kdy se bude řešit koulovačka s nadama?
Odpovědět

, uživatelova fotka Mysacek 6.07.2013

Ta se řeší už nějakej pravěk a stejnak nic :)
Odpovědět

, uživatelova fotka Bagul 6.07.2013

No když jsem psal návrh jak to vyřešit, tak se k tomu vyjádřili 2 hráči. Evidentně ten gamepark style všem vyhovuje.
Odpovědět

, uživatelova fotka Hašan 6.07.2013

Osobně si myslím že to není špatný, ale taky to má své mouchy. Třeba je to blbost u nerváku, ja ho hodím a nějakej blbec vod nás tam vleze a já chcípnu(to se mě uz stalo) a nedej bože aby to někdo takhle umýslně zneužíval.
Odpovědět

, uživatelova fotka RanDy 6.07.2013

Je to nesmysl, proč to měnit? Přece "vše co tu je patří ke hře", hodně lidí budou do nadů/plynú chodit ůmyslně.Tak dlouho to tady jelo v pohodě, tak proč to najednou měnit? Je to stejný jako když někomu vadí kemp, průstřel je taky přece součástí hry.Takže mě to dost vadí :(. Celkem velký mínus. :'-(
Odpovědět

, uživatelova fotka Andy 6.07.2013

Souhlas s Randym :success:
Odpovědět

, uživatelova fotka K4r3l01 6.07.2013

Randy Průstřel není součástí hry ale chybou hry
Odpovědět

, uživatelova fotka Lukky 6.07.2013

Dobrá práce :) máte v plánu to dát i na 50 ?
Příspěvek upravil Lukky: 6.07.2013 - 10:36
Odpovědět

, uživatelova fotka maddy 6.07.2013

Průstřel že je chybou hry? :D :D je to to, co dělá cod 4 cod 4kou a je blbost to nějak omezovat.
Odpovědět

, uživatelova fotka K4r3l01 6.07.2013

Promiň ale průstřely přes celou mapu není normální je to chyba cod a to nemluvím o tom že je to srabárna největšího kalibru využívat tuto chybu hry
edit. a jak vim průstřely nijak neomezujeme
Odpovědět

, uživatelova fotka Hašan 6.07.2013

To je blbost, aby se nekdo naucil mista kde bezi hraci a tam strile je fakt traparna, proti tomuhle jsem pro aby bylo nejaky opatreni, ale uhlidat fragy, nervy, nuke atd to nejde, vzdy nekam nekdo vleze a ty za to pak musis pykat?
Odpovědět

Srabárna? To že se někdo něco naučí aby byl lepší než ostatní znamená, že to je srabárna? :D a de facto je omezujete, jakejkoliv pitomec ti skočí do rány a ty z toho budeš dostávat dmg. Nechal bych tyhle 54 manýry na 54 kam patřej.
Odpovědět

View PostK4r3l01, on 6.07.2013 - 10:40, said:

Promiň ale průstřely přes celou mapu není normální je to chyba cod a to nemluvím o tom že je to srabárna největšího kalibru využívat tuto chybu hry
edit. a jak vim průstřely nijak neomezujeme
No nevím jestli se to dá považovat za chybu hry, i v realu je přeci průstřel, ja za chybu hry považuju třeba to že se da zabít někdo plynem přez zeď.
Odpovědět

, uživatelova fotka fiskaa 6.07.2013

Souhlasim s maddym ,průstřely patřej k cod4 ,stejně je tady 98 % hráčů neumí,,takže toto nechápu ,
Odpovědět

, uživatelova fotka pan.Afrokrocan™ 6.07.2013

Mno taky je rozdíl prostřelit zeď a naopak zabit někoho průstřelem přes cely barák který je půlku mapy daleko....
Odpovědět

, uživatelova fotka spo ♛ 6.07.2013

tak 26 mě bavila..ale tohle je fakt blbost... proto nechodim na 54 protože ty experti tam skáčou do kulek a podobně... háže se ion třeba, napíšu prosím zustante na respu... samozřejmě jako kdybych řek naskákejte mi do toho všichni . 26 byla pořád plná nevím k čemu tohle. Za mě velkej mínus . A souhlasim s maddym
Odpovědět

, uživatelova fotka Marsal_Konev 6.07.2013

A ano plánuji to dat i na server 50 :)
Odpovědět

Sbohem můj milovaný servere, byl jsi dobrým společníkem po 2 roky.
Odpovědět

View PostMarsal_Konev, on 6.07.2013 - 12:23, said:

Aspoň jeden server nechte kde se dá hrát..
Odpovědět

Ono nestačí že ta podobná kravina je na #54?
Odpovědět

, uživatelova fotka Mortuus 6.07.2013

přesneeeeě ,nechte server 26 tak jak byl driv , od ty " blbosti " je tam prece server 54 ,a kdo to tak chce, jde hrat tam ze ;)
Odpovědět

, uživatelova fotka Lukky 6.07.2013

View PostMarsal_Konev, on 6.07.2013 - 12:23, said:

to je dobře :) doufám že to bude co nejdřív. A teď šup Posted Image :D
Odpovědět

View PostLukky, on 6.07.2013 - 13:23, said:

to je dobře :) doufám že to bude co nejdřív. A teď šup Posted Image :D
Vždyť jo.. skažte tou kravinou i server pro hráče kteří na 26 nechodí kvůli té blbosti.. ono ti nestačí Lukky že to je na 26?
Odpovědět

, uživatelova fotka R3MIEN 6.07.2013

podle me dat na servery jine nez server 54 tk v jakemkoliv podani je chyba ale za tohle ja nemuzu to mk
Odpovědět

, uživatelova fotka KopA HnojE 6.07.2013

já bych to viděl na ten tactikal :) to je jediná možnost podle mého názoru

ne každý chce hrát opatrně a tak, prostě jenom přijít a postřílet co nejvíce lidí

a na origo mapy o 20 hráčů dát TK je asi už přehnaný, nejde to ohlídat kdo tam vběhne
Odpovědět

, uživatelova fotka Labček:) 6.07.2013

taku blbost si nechajte na 54
Odpovědět

přesně tak...kdo chce aby mu lidi skakaly do střel at jde na 54... 26 byla dobrá ted to bude jen horší...škoda toho no.... RIP 26
Odpovědět

, uživatelova fotka Marsal_Konev 6.07.2013

Buďte v klidu je to zpátky jak to bylo. Byl to pouze test, jak na to bude reagováno.

Vyhodnocení:
Jelikož jsou při každé změně odpůrci a příznivci, tak v tomto případě bylo více příznivců, ale jak říkám byl to jen test a bylo vše vráceno do původního stavu.
Odpovědět

paráda... toto chtelo moje telo
Odpovědět

Super, jen doufám že to tak zůstane i nadále :)
Odpovědět

, uživatelova fotka othnielx 6.07.2013

ah jo :(
Odpovědět

, uživatelova fotka Grovík 6.07.2013

REFLECTION tohle bych tam nechal :) aspon nebudou prestrelovat 5 lidi za sebou
Odpovědět

, uživatelova fotka huNNters/KaT.CL 6.07.2013

proč to tu zase není? zase je to nehratelný omg.. lidi.. kdo je pro vrácení TK..? vyzvedněte tenhle příspěvek
Odpovědět

, uživatelova fotka Briki 6.07.2013

me docela vadi, jak se obouvate do 54... argh...

TK na 26 ? muj nazor je spise negativni...
TK na 54 ? prizpusobeni hracu a dnes si jiz nikdo nevzpomene, ze tam TK nebyl

nikoliv kraviny na serveru, ale kraviny v hlavach hracu...
i kdyz s TK na 26 nesouhlasim, tak :thumbup: vsem hracum serveru 26, kteri reflection uvitali.. respekt...
Odpovědět