Skočit na obsah

Sdělení! - Globální informace

Spuštěny nové servery. Více info >>ZDE<<
Po domluvě s klanem KaP jsme znovu zprovoznily společný TeamSpeak Server Připojit
4GF client >>ke stažení ZDE<<
Podpora 4GF a s tím nový účet>>více info ZDE<<

Vítejte na For Gamers Fusion

Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
  • Psát nová témata a odpovídat na ně
  • Přehled o nových tématech, která jsem nečetl(a)
  • Psaní si s přáteli na Live Chatu
  • Vytvořte si vlastní profil a spravujte nové přátelé a pište si soukromé PM
  • Stanete se členy herního portál 4GF.cz
Guest Message by DevFuse

Dostal jsem neadekvátní ban

Unban

• Zamčené téma Téma je zamčeno
12 odpovědí na toto téma

Recht

Recruit

• Člen
  • 7 Příspěvků:
-9
Dobrý den, dostal jsem naprosto neoprávněný ban jen za to že jsem se chtěl vyjádřit k něčemu co se mi nezdálo jako správně vyhodnocené. Admin Patos nevim co má vůči mne za problém, asi ten že jsem černej a je rasista. Proto prosím o Unban a omluvu od admina že nenechá černé občany vyjádři a bude jim ještě nařizovat aby mlčeli. Děkuji za co nejrychlejší vyhodnocení této situace. PB GUID: 149774da

Patos

Gunner Gold

• V.I.P Člen
  • Others: Srazy
  • 94 Příspěvků:
259
  • xFire:P4tos
  • LocationPardubice Czech republik

*
POPULÁRNÍ

Co na to říct Rechte...slovo hovado opravdu mezi slušná slova nepatří.Dostal jsi za něj warn . Potom jsi začal prudit tak jsem ti dal pro tvou ochranu 2 hodinový ban ,aby s toho později nebylo něco horšího :) Tvá barva pleti se opravdu z chatu poznat nedala a veř mi ,že je mi lhostejná. Pokus se příště vyvarovat nadávek a vulgarit předejdeš tím nejednomu problému.
Odeslaný obrázek

Odeslaný obrázek

Briki

STAR PLAYER

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Silver, Srazy
  • 2165 Příspěvků:
5173
  • HLSW:Briki
  • Locationviz member map

*
POPULÁRNÍ

Vymahani si zvlastniho pristupu ve smyslu pozitivni diskriminace tu uz bylo. A ten clovek narazil...

mlc a soupej nohama, hovado apod. si zkus rict nekde v realnym zivote... Jestli to tak skutecne delas a prochazi ti to, tak je neco spatne

cleanerman

Colonel Gold

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Diamond, Srazy
  • 660 Příspěvků:
1994
doma si mluv, jak ti doma dovolí, ale tady se chovej slušně a nebude problem

cleanerman

Colonel Gold

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Diamond, Srazy
  • 660 Příspěvků:
1994
ban je neadekvátní

1) obvinování admina z rasizmu

2) rozdmýchávání rasové nesnášenlivosti

3) překrucování historie (komunismus jsi nezažil, tak neargumentuj tím, co jedna paní povídala)

pokud myslíš, že tvoje vulgarita je normální, tak to zkus říct někde jinde a pak nám napiš, ve kterém špitále ležíš

ještě si to nechám projít hlavou, ale přemýšlím o prodloužení tvého banu, aby byl adekvátní tvému provinění

Recht

Recruit

• Topic Starter
  • Člen
  • 7 Příspěvků:
-9
Tak mi to nedalo a zjistil jsem si teda jak se nakládá se slovem ´´hovado´´. Chci se omluvit Vše zúčastněným této diskuze a obzvlášť panu Patosovi. Opravdu je v dnešním zkaženém světě slovo hovado bráno za nadávku. Nebyl jsem s tím ztotožněn a vím že neznalost neomlouvá ale doopravdy jsme si nebyl vědom že to bude takový problém. Ale teď nastává problém kde je ´´hranice´´ a bere se to jako urážka nebo ba naopak jako povzbuzení toho druhého. Protože někdo něco udělá dobře např.: jeden hráč zůstane hrát proti 4 soupeřům a všechny je odpráskne a zvítězí. Proč bych mu tedy nemohl napsat že to je ´´hovado´´ když to zvládnul sám? Kde je ta hranice podle Vás. Už vím že nesmím používat slova jako například: kůň, pes, prase, hovado....Beru to na vědomí. Ale vy berte na vědomí že se furt můžu vyjádřit jak chci a nikdo nemám právo mě nějak umlčovat, zastrašovat, banovat či jinak blokovat, kord když v tom dialogu se bavím naprosto normálně.

Briki

STAR PLAYER

• V.I.P Člen
  • 2165 Příspěvků:
5173
  • Locationviz member map
to se seredne pletes...

demokracie v tvem pojeti je, kdyz si muzes delat co chces a nemusis za to nest odpovednost a nasledky
tady na 4GF panuje svoboda slova, ale pokud tim prejdes pomyslne hranice, pak te vypraskame jak psa, prase, hovado...

Kazdou chvili sem prijde nejakej podobnej typ, ktery si mysli, ze muze vsechno a zaroven nemusi nic. Takovi uz tu byli a vis kde skoncili? Na banlistu s permici.

Dobre si rozmysli, jak se tu chces prezentovat...

edit: zda tvoje vyjadreni byly brany jako povzbuzeni nebo jako urazka ci provokace, od toho je tu napriklad Patos, aby to posoudil a vyresil

Příspěvek upravil Briki: 20.07.2013 - 15:29

Recht

Recruit

• Topic Starter
  • Člen
  • 7 Příspěvků:
-9
Přesně a když mu to chci vysvětli Patosovi a on je zaslepenej a nenechá si to vysvětli a radši mě umlčí tak kde to pak jsme? A pak jak vypadá ta hranice svoboda slova abych věděl a nepřekročil ji? Já si totiž myslím že ta hranice je asi individuální u každého jednotlivce. Ty třeba to máš v hlavě v pořádku proto bys to semnou vyřešil normálně. Ale pak když to někdo nechápe nebo snad ani nechce pochopit tak jak se mám pak bránit?

Briki

STAR PLAYER

• V.I.P Člen
  • 2165 Příspěvků:
5173
  • Locationviz member map
ono je to celkove slozitejsi...

Nechat si libit takovy komentare je jako kopnout do vosiho hnizda... Pokud se takova akce neutne vcas, pak se mnohdy pripoji dalsi hraci s dalsim vyrypovanim, protoze nabydou dojmu, ze tobe to proslo, tak jim to projde taky. Pak dojde adminska trpelivost a 6 lidi zabanovanych. Proto takove zbytecne komentare resime ihned a razne. Patos ti napsal jasne, ze jsi dostal 2hodinovy ban, aby to za 3 minutky nebyl ban na 2 dny. Bud rad, ze to dopadlo jak dopadlo... mohlo to byt horsi.

A pokud ti pripada, ze jsi resen jinak nez ostatni, tak prohledej forko a uvidis, ze stiznosti na dvoji metr tu nejsou na Patose, ale na me.

spajk ツ

STAR PLAYER

• Člen
  • 971 Příspěvků:
1273
Vyjadřuj se maximalně slušně, žádnou hranici tím nepřekročíš a nebudeš muset řešit takovýhle problémy ;) mám s tím dlouho dobou zkušenost..
Odeslaný obrázek

Odeslaný obrázek

Briki

STAR PLAYER

• V.I.P Člen
  • 2165 Příspěvků:
5173
  • Locationviz member map
hmmm.... Spajku.... hmmm...

Rechte, Spajkz je zrovna jeden z tech, kteri tu meli problem prave kvuli prosazovani vlastni zmatene pravdy (sry za to vyjadreni Spajku). Ber jeho slova maximalne vazne.

Recht

Recruit

• Topic Starter
  • Člen
  • 7 Příspěvků:
-9
Klucí, už budu mlčet. Ve hře slušně pozdravím a budu jen hrát. Ale když taky pozdravím tak očekávám že tu hrajou slušní lide a také pozdraví....ale ne, všichni na mě kašlou. Pak se tu cejtím jako pátý kolo u vozu. Přitom to tu mám rád, jsou tu fajn lidi. Ale pokud vám tu překážím nebo vadím, hold budu muset někam jinam. Peace

Briki

STAR PLAYER

• V.I.P Člen
  • 2165 Příspěvků:
5173
  • Locationviz member map
lock

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních