Zdravím Od Té doby co mam klienta tak sem hra začala hrozně lagovat a ping mi skáče ve velkém rozmezí. A to nemám zaplé stahování, skype, torrent ani nic podobného. Už nevím co mám dělat. Prosím o radu. Předtím mi to šlo uplně normálně. Zkoušel sem restart modemu a nic. Vážně nevim. Ani reinstal Klienta nepomohl. PORAĎTE Předem díky
Vítejte na For Gamers Fusion
Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
|
Guest Message by DevFuse
Odesláno 24.07.2013 - 23:20
Odesláno 25.07.2013 - 07:50
v prve rade zkontroluj spinu v pocitaci - malwarebytes napr., dal zadat do antiviru vyjimku pro klienta a codko (zadej tam cele slozky, nikoliv jen soubor iw3mp.exe)
pak napr. z prikazoveho radku spust msconfig a podivej se na programy "po spusteni" - treba tam je neco, co pocitac zbytecne vytezuje a ani o tom nevis (taky jsem tam mel problem)
pochopitelne si zkontroluj hardware - grafika, disky zejmena
pak napr. z prikazoveho radku spust msconfig a podivej se na programy "po spusteni" - treba tam je neco, co pocitac zbytecne vytezuje a ani o tom nevis (taky jsem tam mel problem)
pochopitelne si zkontroluj hardware - grafika, disky zejmena
1 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních