←  Dotazy ohledně 4GF serveru / Question

For Gamers Fusion

»

26 vs 54

, uživatelova fotka Uzilino ♂ 29.08.2013

vsadím se že kdyby se dal map list z #50 na #54 tak je tam plno :) což se asi nestane xD
Odpovědět

, uživatelova fotka K4r3l01 29.08.2013

Tak to se skutečně nestane 54 jakožto server je proslulý právě custom mapama a jak tu již někteří podotkly tak hrat dokola 15 map je proste hnus a novej clovek si tam proste nezahraje ala vaše průstřely
Odpovědět

, uživatelova fotka Grovík 29.08.2013

aspoň se naučíte nové mapy a ne furt dokola to same
Odpovědět

, uživatelova fotka Uzilino ♂ 29.08.2013

xD já sem napsal zkušenost ---- To nebyl muj názor ..

Můj nazor je že Na ty mapy se zvyknout dá jen si musíš párkrat proběhnout :) jinak proč tam moc nechodím je důvod taký že když stahuju mapu tak stahnu zbývají 3 nebo méně sec a pak to začne stahovat znovi ale s rychlostí 8kb\sec :)
Odpovědět

, uživatelova fotka TeRmIxXx 29.08.2013

tohle by to molho vyřešit. ?
http://forum.4gf.cz/...ods-downloader/
Odpovědět

, uživatelova fotka youko Kurama 29.08.2013

téma jsem celé zdaleka nepročítal, ale dle mě je důvod proč je 26 tak oblíbená uplně jednoduchý - HC
Odpovědět

, uživatelova fotka TeRmIxXx 29.08.2013

HC je pro sraby
Odpovědět

, uživatelova fotka Crusader Lisyn7 29.08.2013

jasné, že se jim líbí HC na origo mapách když při průstřelech zabíjí na jednu ránu a nahrabou si killy .. :) musí bejt zábava takhle hrát ;)
Odpovědět

, uživatelova fotka youko Kurama 29.08.2013

nevim proč se začíná prudit, mě osobně sHC nebaví z opačného důvodu, že musim dát x zásahů a ze zvyku pouštim střelbu páč si myslim, že skape a on mě pak zabije. Někoho baví sHC někoho HC, osobně si myslim, že kdyby tu byl další HC SaD server tak bude taky plný, já osobně neprostřeluju, HC hraju od začátku a ve všech dílech a vyhovuje mi, normál nebo sHC není pro mě. Evidentně zase HC není pro tebe, tak ho nehraj :) a ano máš pravdu - je zábava HC hrát
Odpovědět

, uživatelova fotka KOVA 29.08.2013

Noch einmal HC server bitte !!!
Viel dank
Odpovědět

, uživatelova fotka Crusader Lisyn7 29.08.2013

Normal taky nehraju nebaví mě ze stejného důvodu. HC je dobrý ale hraju spíš sHC ptže po průstřelu neumřes na 1 zásah :) a vadí mi, že na HC se trefí i lidi co to vůbec neumí a jen střílejí do prázdna a náhodou se trefí na jednu ránu .. to vidím pořád :D ale to je trochu mimo.. k 26v54 přisli lidi z 26 na 54 a hned to bylo každé kolo 5 nerváků na resp přilétlo .. proto nemám rád 26 a ty origo mapy, které přehodíš čímkoliv z respu na resp ;)
Odpovědět

, uživatelova fotka Briki 29.08.2013

tato debata nema dalsi smysl... HC a sHC jak jsem uz psal - kazdeho vec... kazdy ma rad neco jineho... ale rozlozeni serveru je mysim v poradku, udelat kopii 26 podle me nema smysl.. jak jsme se nedavno baviliu piva s Youkem: smysl by mel server s omezenim perku - po tom, co jsem tu cetl za posledni dny, tak rikam, ze smysl by mel server bez perku.

To je otazka pro vedeni... zda neudelat jeden server SaD bez perku - jednoznacne ale sHC - to je dominanta 4GF
Odpovědět

, uživatelova fotka KopA HnojE 30.08.2013

Já jsem pro zavést znova tactical :) to bylo to nejlepší co jsem hrál a vyřešilo by se spousty problémů s perkami a kempením
Odpovědět

, uživatelova fotka Crusader Lisyn7 30.08.2013

souhlasím s Kopou.. jen nevím jak jsi myslel, že to vyřeší problém s kempením? tactical je spíš na kempení ne? :D hrál jsem na německym ještě před 4gf a tam kolo mělo 20 minut a hra probíhala tak, že všichni hráči si zalehli do trávy a ani se nehli víc jak 10 minut a čekali s tlumičem až někoho zabijí, protože druhý tým musel plant :D ale i tak je to asi nejlepší mod co jsem kdy hrál v cod4 :)
Odpovědět