26 vs 54
Uzilino ♂
29.08.2013
vsadím se že kdyby se dal map list z #50 na #54 tak je tam plno
což se asi nestane xD

K4r3l01
29.08.2013
Tak to se skutečně nestane 54 jakožto server je proslulý právě custom mapama a jak tu již někteří podotkly tak hrat dokola 15 map je proste hnus a novej clovek si tam proste nezahraje ala vaše průstřely
Uzilino ♂
29.08.2013
xD já sem napsal zkušenost ---- To nebyl muj názor ..
Můj nazor je že Na ty mapy se zvyknout dá jen si musíš párkrat proběhnout
jinak proč tam moc nechodím je důvod taký že když stahuju mapu tak stahnu zbývají 3 nebo méně sec a pak to začne stahovat znovi ale s rychlostí 8kb\sec
Můj nazor je že Na ty mapy se zvyknout dá jen si musíš párkrat proběhnout

youko Kurama
29.08.2013
téma jsem celé zdaleka nepročítal, ale dle mě je důvod proč je 26 tak oblíbená uplně jednoduchý - HC
Crusader Lisyn7
29.08.2013
jasné, že se jim líbí HC na origo mapách když při průstřelech zabíjí na jednu ránu a nahrabou si killy ..
musí bejt zábava takhle hrát

youko Kurama
29.08.2013
nevim proč se začíná prudit, mě osobně sHC nebaví z opačného důvodu, že musim dát x zásahů a ze zvyku pouštim střelbu páč si myslim, že skape a on mě pak zabije. Někoho baví sHC někoho HC, osobně si myslim, že kdyby tu byl další HC SaD server tak bude taky plný, já osobně neprostřeluju, HC hraju od začátku a ve všech dílech a vyhovuje mi, normál nebo sHC není pro mě. Evidentně zase HC není pro tebe, tak ho nehraj
a ano máš pravdu - je zábava HC hrát

Crusader Lisyn7
29.08.2013
Normal taky nehraju nebaví mě ze stejného důvodu. HC je dobrý ale hraju spíš sHC ptže po průstřelu neumřes na 1 zásah
a vadí mi, že na HC se trefí i lidi co to vůbec neumí a jen střílejí do prázdna a náhodou se trefí na jednu ránu .. to vidím pořád
ale to je trochu mimo.. k 26v54 přisli lidi z 26 na 54 a hned to bylo každé kolo 5 nerváků na resp přilétlo .. proto nemám rád 26 a ty origo mapy, které přehodíš čímkoliv z respu na resp

Briki
29.08.2013
tato debata nema dalsi smysl... HC a sHC jak jsem uz psal - kazdeho vec... kazdy ma rad neco jineho... ale rozlozeni serveru je mysim v poradku, udelat kopii 26 podle me nema smysl.. jak jsme se nedavno baviliu piva s Youkem: smysl by mel server s omezenim perku - po tom, co jsem tu cetl za posledni dny, tak rikam, ze smysl by mel server bez perku.
To je otazka pro vedeni... zda neudelat jeden server SaD bez perku - jednoznacne ale sHC - to je dominanta 4GF
To je otazka pro vedeni... zda neudelat jeden server SaD bez perku - jednoznacne ale sHC - to je dominanta 4GF
KopA HnojE
30.08.2013
Já jsem pro zavést znova tactical
to bylo to nejlepší co jsem hrál a vyřešilo by se spousty problémů s perkami a kempením

Crusader Lisyn7
30.08.2013
souhlasím s Kopou.. jen nevím jak jsi myslel, že to vyřeší problém s kempením? tactical je spíš na kempení ne?
hrál jsem na německym ještě před 4gf a tam kolo mělo 20 minut a hra probíhala tak, že všichni hráči si zalehli do trávy a ani se nehli víc jak 10 minut a čekali s tlumičem až někoho zabijí, protože druhý tým musel plant
ale i tak je to asi nejlepší mod co jsem kdy hrál v cod4