caute chcem vas poziadat o vratenie levelu 139 moje hracske meno je uFons cejmen nemam ziadne fotky o levele ktore by to potvrdzovali ale rozpraval som sa z kovom a ten povedal ze by to nemal byt problem ze vseci vedia ze som ten level mal. moj pbguid 05c807ef a ip adresa je
31.134.99.249
Vítejte na For Gamers Fusion
![]() |
Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
|
Guest Message by DevFuse
Odesláno 16.08.2013 - 18:24

Odesláno 16.08.2013 - 18:30

Nikde v DB nemas 139 lvl mas tam jen 135
Odesláno 16.08.2013 - 21:10

Ale ano, v minulosti si mal 138 ale bol ti znizeny na 132 ako trest za nekale praktiky. To sa udialo dna 1.4.2013. Bol si potrestany na zaklade tejto vyhlasky http://forum.4gf.cz/...elov-varovanie/ za obchadzanie banu, ako sucast trestu (Briki dik za pripomenutie, to boli jeho kolegovia co prisli o levely za danu vyhlasku)
Momentalne mas 135, nic sa ti nestratilo. Ako uz vyssie povedal Karel. Nevidime ziadnu zmenu smerom dole v nasom systeme. Ani chybu.
EDIT: Pre doplnenie, 30 dnovy ban ti vyprsi 21.8.2013
EDIT2: Briki dik za spresnenie, uz si spominam :-)
Momentalne mas 135, nic sa ti nestratilo. Ako uz vyssie povedal Karel. Nevidime ziadnu zmenu smerom dole v nasom systeme. Ani chybu.
EDIT: Pre doplnenie, 30 dnovy ban ti vyprsi 21.8.2013
EDIT2: Briki dik za spresnenie, uz si spominam :-)
Odesláno 17.08.2013 - 09:13

ja som nikdy nemal znizeny level kvoli nekalim praktikam a tento level co mam som spravil zo zalohy 131 za 3 mesiace ako som uz spomynal mal som zalohu ktora mi spadla.
Odesláno 17.08.2013 - 09:18

a přišel jsi na to v době banu

Odesláno 17.08.2013 - 09:20

snizen lvl 138 na 132 jako forma trestu za obchazeni banu - pro osvezeni pameti slo o ban v delce 1dne, ktery jsi obesel uctem "Saruman" - za obchazeni banu je bezne perma, ale v tomto pripade jelikoz neslo o cheaty, tak se vse vyresilo banem pro obchazejici ucet a snizeni levelu na puvodnim uctu.
to obchazeni banu bylo "nekalou praktikou" jakou popisuje mnauu, neslo o nejake cilene expeni
oth: ty se do toho nemotej...
to obchazeni banu bylo "nekalou praktikou" jakou popisuje mnauu, neslo o nejake cilene expeni
oth: ty se do toho nemotej...
Odesláno 17.08.2013 - 10:28

ak si dobre spominam ten banan mi dal kova nie?? a dal mi ho na 24 hodin neopravnene a este ktomu ze som obhadzal b3 co bol uplny blud!
Příspěvek upravil jan jansto: 17.08.2013 - 10:29
Odesláno 17.08.2013 - 11:09

neopravnene bylo obchazeni banu
btw. ten ban byl za "vulgarita, urazky", zadne obchazeni B3... tehdy jsi dostal ban za obdobny kecy jako ted, ale tehdy byl ban neopravneny a nyni to prijimas? trochu schiza...
btw. ten ban byl za "vulgarita, urazky", zadne obchazeni B3... tehdy jsi dostal ban za obdobny kecy jako ted, ale tehdy byl ban neopravneny a nyni to prijimas? trochu schiza...
Odesláno 17.08.2013 - 11:54

no vidim ze stebou pisat je zazitok nemam zase taku uplne genialnu pamat ale myslim ze to bolo za slovo masaker ty si riadna kempa skurena a kova to pochopil ako vulgaritu a co sa tyka momentalneho banu otom nebola rec tak ze si myslim ze schizu mas asi ty a to co tu pises a ako to pises je len tvoja vlastna averzija ku mne. tak ze co sa tyka toho levelu 139 bol mi stiahnuty za obchadzanie banu na 24 za vulgaritu ok ale kova vie ze pochybyl a dalej to nebudem rozpitvavat lebo to nema zmysel!!!!!
Odesláno 17.08.2013 - 12:20

ja ti jen napsal oduvodneni snizeni levelu, aby nedoslo k nedorozumeni a ty jsi zacal o bludech...
myslel jsem, ze chces resit svuj level a ty zacinas resit oduvodnenost banu z brezna 2013.. nejde o averzi vuci tobe, ale vykrikujes tu, ze ban byl neopravneny, dokonce si ani nepamatujes duvod banu. Smutne...
myslel jsem, ze chces resit svuj level a ty zacinas resit oduvodnenost banu z brezna 2013.. nejde o averzi vuci tobe, ale vykrikujes tu, ze ban byl neopravneny, dokonce si ani nepamatujes duvod banu. Smutne...
Odesláno 17.08.2013 - 17:20

Level ti bol znizeny po uvazeny ako trest, o com si bol informovany. Je to niekolko mesiacov dozadu (1.4.2013). Vratenie sa zamieta.
Povodne som chcel toho napisat viac, ale myslim ze v tvojom pripade je to zbytocne. Pravda je vzdy niekde inde.

2 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 2 návětěvníků, 0 anonymních