Vítejte na For Gamers Fusion
![]() |
Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
|
Guest Message by DevFuse
Odesláno 22.09.2013 - 11:56

POPULÁRNÍ
Zdravím.
Když tak koukám na úspěch #54 při Tactical Eventu (Bez XP Bonusu a perků) tak si myslím, že by nebylo na škodu udělat znova Tactical server. Ano, jednou to už tady bylo, nicméně si myslím, že k neúspěchu #65 vedly špatné úpravy které udělaly Tactical nehratelné jako krátké vzdálenosti běhu a rychlé krvácení.
Nicméně co jsem viděl Tactical event na #54 tak se mi zdálo, že už je nastavení TC celkem vyladěné a rozumně nastavené tak, aby to bylo hratelné. Tudíž navrhuji založit Tactical server s nastavením shodným s nastavením serveru #54 při eventu 22.9.2013 v 7:00 s vlastní rotací map které by byly na Tactical vhodné.
Určitě by to zaujalo hráče, kteří mají zájem hrát bez DS a trochu rozumněji než jenom hop skok a střelba do všeho, co se hne. Taktéž by to bylo atraktivní díky lehce zvýšeným XP (ty TeamKilly se musí nějak vykompenzovat).
Minimálně za zkoušku to stojí :-)
Když tak koukám na úspěch #54 při Tactical Eventu (Bez XP Bonusu a perků) tak si myslím, že by nebylo na škodu udělat znova Tactical server. Ano, jednou to už tady bylo, nicméně si myslím, že k neúspěchu #65 vedly špatné úpravy které udělaly Tactical nehratelné jako krátké vzdálenosti běhu a rychlé krvácení.
Nicméně co jsem viděl Tactical event na #54 tak se mi zdálo, že už je nastavení TC celkem vyladěné a rozumně nastavené tak, aby to bylo hratelné. Tudíž navrhuji založit Tactical server s nastavením shodným s nastavením serveru #54 při eventu 22.9.2013 v 7:00 s vlastní rotací map které by byly na Tactical vhodné.
Určitě by to zaujalo hráče, kteří mají zájem hrát bez DS a trochu rozumněji než jenom hop skok a střelba do všeho, co se hne. Taktéž by to bylo atraktivní díky lehce zvýšeným XP (ty TeamKilly se musí nějak vykompenzovat).
Čeština a jiné jazyky jsou Freeware, ale ne Opensource!!! To znamená, že s nimi můžete nakládat jak chcete, ale nesmíte je upravovat...

Guest_KenNnY_*
Odesláno 22.09.2013 - 12:58

mno tam to žije pouze jen když je event nebo když tam sou modré hvězdy či jiní admini

Odesláno 22.09.2013 - 13:01

Od 8 tam byl jen tactical bez % a perků a stejně tam bylo celkem narváno.
Čeština a jiné jazyky jsou Freeware, ale ne Opensource!!! To znamená, že s nimi můžete nakládat jak chcete, ale nesmíte je upravovat...

Guest_KenNnY_*
Odesláno 22.09.2013 - 13:37

náhoda ale nevím no... uvydí se co na to řeknou hvězdy (admini)

Odesláno 22.09.2013 - 13:41

Měli by to tak nechat , hráči se naučí hrát týmově a taky se naučí takticky hrát.
Já dávám Ano.
Já dávám Ano.
Odesláno 22.09.2013 - 13:50

Já spíš navrhuji hodit na 54 to, co tam bylo - calssic S&D a udělat samostatný server.

Odesláno 22.09.2013 - 13:56

Jak je vidět hráči než aby se něco naučili tak raději jdou hrát na jiný server. Mě osobně tactical nijak nevadí, (nesmím si poskočit) Ale když to to tu jelo na 65 tak tam stejně šla hrát parta z 54, myslím že nikdo jinej tam moc nehrál. hrálo se na 54 někoho najednou napadlo že si dáme tactical a šlo se na 65 a až nás to omrzelo tak zpět na 54. Tak si myslím že kdyby se server založil bylo by to asi jako předtím. Možná je jednodušší si 54 přepnout na tactical :-)
Odesláno 22.09.2013 - 14:01

TeRmIxXx, on 22.09.2013 - 13:56, said:
Jak je vidět hráči než aby se něco naučili tak raději jdou hrát na jiný server. Mě osobně tactical nijak nevadí, (nesmím si poskočit) Ale když to to tu jelo na 65 tak tam stejně šla hrát parta z 54, myslím že nikdo jinej tam moc nehrál. hrálo se na 54 někoho najednou napadlo že si dáme tactical a šlo se na 65 a až nás to omrzelo tak zpět na 54. Tak si myslím že kdyby se server založil bylo by to asi jako předtím. Možná je jednodušší si 54 přepnout na tactical :-)

Odesláno 22.09.2013 - 14:29

Ještě je možnost dát hráčům na výběr - prostě by si mohli na začátku kola odhlasovat, jestli Tactical nebo S&D

Odesláno 22.09.2013 - 14:40

To už by bylo lepší nechat 54 na Tactical.
Odesláno 22.09.2013 - 14:43

Protože respektive na 54 moc hráču nehraje , ted když tam byl ten Tactical tak se aktivita zvýšila a řekl bych že o dost když cca do 5ráno byl server plnej
)

Odesláno 22.09.2013 - 14:52

Tak taky by to nebylo špatné. Ale v tom případě by se musela upravit rotace map a některé mapy vyloučit - takové, které na Tactical nejsou moc vhodné.

Odesláno 22.09.2013 - 15:17

Ano , to je jasné.
Ale nechal bych tam ty delší mapy , hodí se na tu taktiku.
Ale nechal bych tam ty delší mapy , hodí se na tu taktiku.
Odesláno 22.09.2013 - 15:21

server 54 byl dnes plnej do rána jelikož celou noc se hrálo o zajímavé perky a bonusy.... myslím že tactical na to neměl velkej vliv.
Odesláno 22.09.2013 - 15:30

A proč teda od 8. hodiny kdy skončil event bylo na serveru taky celkem plno (na běžné poměry)?

Odesláno 22.09.2013 - 15:36

Odesláno 22.09.2013 - 15:43

Odesláno 22.09.2013 - 15:48

ve 12 jsem vstal a na 54 tactical opravdu 18 lidí
a při jídle jsem spectoval a ta hra byla krásna klidná a ne žádný rush skok ratatata do průchodu jak to obvykle děláme
na tohle se dalo dívat

Odesláno 22.09.2013 - 16:22

s Team Tactical súhlasim osobne by som dal velke mapy ako na BF3 približne
aby to bolo viac taktickejšie ako vravel senti

Odesláno 22.09.2013 - 16:36

Odesláno 22.09.2013 - 16:45

Nechci napadat myšlenku tohoto topicu, ale přiznejme si když to teoreticky projde ,tak jak dlouho ,nebo jestli vůbec bude nějaká návštěvnost hráčů viz starwars mod--kill the king---atd. atd.
Odesláno 22.09.2013 - 16:46

Pokud se přidá možnost votování na konci mapy mezi S&D a Tactical tak to ničemu nemůže uškodit. Ba právě naopak - hráče na TC lákají ty vysoké expy - tudíž by se návštěvnost #54 mohla zvednout :-)
Příspěvek upravil Arcas: 22.09.2013 - 16:49

Odesláno 22.09.2013 - 17:52

Souhlasím se Sentim , TC je pro hráče velmi lákavé velkými XP , větší mapy pro učení taktiky atp. vůbec neuškodí , ba naopak pomůžou hráčům u mapy zamyslet se a efektivně zlikvidovat cíl.

Odesláno 22.09.2013 - 18:10

POPULÁRNÍ
Za mě teda, včera jsem byl na 54# z důvodu toho, že se tam měla sejít stará parta (nu čekal sem tam teda víc lidí) jinak bych tam ani nejspiš v ten den nebyl. Žádnej event tam bejt neměl(teda aspoň myslim), ale pak se udělal ..... Důvod proč tam bylo plno si myslím, že byl hlavně kvůli tim eventům a srazu (a že tam bylo narváno i ráno je kvůly tomu, že už není 65# a tak to lidi zase na chvilku chytlo).Ale jako zkusit to dát zase na 65# se může, ale myslim si, že to dopadne jako předtim(bude tam narváno jen o eventech a při znovu spuštění serveru).Rozhodně bych nechtěl vidět Tactical na 54# na furt
, jinak bych už asi neměl, kde hrát.....

Příspěvek upravil mechous: 22.09.2013 - 19:25
Odesláno 22.09.2013 - 18:12

Tak Tactical se přestal hrát hlavně kvůli děsnému nevyvážení které nastavilo vedení - uběhneš pět metrů a nemůžeš, skočíš z 5 metrů do trávy a máš kotník v háji, trefí tě stun a do 10 vteřin vykrvácíš a podobně. Proto tam nikdo nechtěl hrát. Ale jak to je nastavené teď tak je to celkem optimální

Odesláno 22.09.2013 - 18:28

Odesláno 22.09.2013 - 18:30

Ale jde o to, že to je COD4 a ne RealLife Warfare Simulator. Ano, ať to má nějaké taktické reálné prvky ale to už bylo moc

Odesláno 22.09.2013 - 19:12

POPULÁRNÍ
Ja vcera odesel z 54 po 10s po spusteni eventu...
1/ melo jit o setkani stare dobre party z 54 - stara parta? neee.... kdyz mi klokan psal, ze nemuze dorazit, ze ho to hrozne mrzi, napsal jsem mu, ze je to v klidu, ze se stejne nic nekona, protoze krome jamala, mechosue a adminu tam nikdo ze stare party nebyl
2/ stara parta na 54 - to cislo je docela podstatne, server OW SaD CUSTOM MAPS, nikoliv tactical
3/ perk - honba za perky, neustale poznamky v chatu - me to tak hrozne nebavi...
jsem jednoznacne pro navrat serveru 65 s upravenym maplistem
ale 54 jako tactical? to neee...
edit: zapomel jsem zminit napriklad JoeMa, ale na nikoho dalsiho nevzpominam, pokud jsem na nekoho zapomel tak sryyyyy
1/ melo jit o setkani stare dobre party z 54 - stara parta? neee.... kdyz mi klokan psal, ze nemuze dorazit, ze ho to hrozne mrzi, napsal jsem mu, ze je to v klidu, ze se stejne nic nekona, protoze krome jamala, mechosue a adminu tam nikdo ze stare party nebyl
2/ stara parta na 54 - to cislo je docela podstatne, server OW SaD CUSTOM MAPS, nikoliv tactical
3/ perk - honba za perky, neustale poznamky v chatu - me to tak hrozne nebavi...
jsem jednoznacne pro navrat serveru 65 s upravenym maplistem
ale 54 jako tactical? to neee...
edit: zapomel jsem zminit napriklad JoeMa, ale na nikoho dalsiho nevzpominam, pokud jsem na nekoho zapomel tak sryyyyy
Příspěvek upravil Briki: 22.09.2013 - 19:32
Odesláno 22.09.2013 - 19:57

vím, že mě "stará parta" zabije, ale jsem pro to, aby na #54 byl na výběr tactic a SaD ... když bude samostatně na #65 tak se na něm bude hrát ze začátku pár dní, a pak se na něj zapomene, ale když to bude jako vote, tak se obcas najde pár hracu, co budou hlasovat za tactic, a urcitě se někdo přidá....

Odesláno 22.09.2013 - 20:15

vote neni spatna volba, ale i kdyz programovani neni mou ani slabou strankou, tak jde o 2 ruzne mody, 2 ruzne konfigy serveru... Navic, aby nebyl problem s generovanim maplistu...Remien by to jiste zvladl nahazet dohromady, ale...
Pokud ja budu chtit hrat SaD OW Custom - tak ve chvili, kdy vetsina hracu navotuje tactical, tak ja nemam kam jit. Verim, ze nejsem jediny, kdo by nemel kam jit.
Pokud ja budu chtit hrat SaD OW Custom - tak ve chvili, kdy vetsina hracu navotuje tactical, tak ja nemam kam jit. Verim, ze nejsem jediny, kdo by nemel kam jit.
Odesláno 22.09.2013 - 20:19

Když vyberou Tactical tak si zahraješ to kolo s nimi a pokusíš se je překecat :-)

Odesláno 22.09.2013 - 20:37

Já bych byla pro aby 54 zůstala stará a na Tactical jste udělali nový server.Někdo hraje tak a někdo jinak.Bylo by škoda aby jste změnili 54 z toho na co jsou ti hráči zvyklí na to co jim nesedí.Jestli ti co chtějí hrát Tactital opravdu budou chtít hrát,tak si vždy ten server kde se hraje sami najdou.Nebo na 26,50 změňte rotaci map
.mě se zase líbí na 54 že jde furt jedna mapa za druhou.A taky mi vyhovuje styl hraní.Jestli na 54 bude Tactical nevím kde budu hrát.Nebaví mě pořád ty samé mapy dokola
a Tactical zabijím jen svoje protože ani pořádně nevidím jestli je to můj spoluhráč
..Vaše rozhodnutí

Odesláno 22.09.2013 - 21:04

iwi naprosto s tebou souhlasím ,, 54 začinal sem na ni a chtěl bych na ni hrat nadale , Taktical mod dejte na jiny server 54 stara parta si tam vzdy najde cestu.
▬▬▬▬▬▬▬▬▬.ılılıll|̲̅̅●̲̅̅|̲̅̅=̲̅̅|̲̅̅●̲̅̅|llılılı.▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ✔Nike
╭━━━╮╱╱╱╱╱╱╱╱╱╭╮╭╮╱╱╱╱╱╭━━╮
╰╮╭╮┃╱╱╱╱╱╱╱╱╭╯╰┫┃╱╱╱╱╱┃╭╮┃
╱┃┃┃┣━┳━━┳━━╮╰╮╭┫╰━┳━━╮┃╰╯╰┳━━┳━━┳━━╮
╱┃┃┃┃╭┫╭╮┃╭╮┃╱┃┃┃╭╮┃┃━┫┃╭━╮┃╭╮┃━━┫━━┫
╭╯╰╯┃┃┃╰╯┃╰╯┃╱┃╰┫┃┃┃┃━┫┃╰━╯┃╭╮┣━━┣━━┃
╰━━━┻╯╰━━┫╭━╯╱╰━┻╯╰┻━━╯╰━━━┻╯╰┻━━┻━━╯
╱╱╱╱╱╱╱╱╱┃┃
╱╱╱╱╱╱╱╱╱╰╯
SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC!
▬▬▬▬▬▬▬▬▬.ılılıll|̲̅̅●̲̅̅|̲̅̅=̲̅̅|̲̅̅●̲̅̅|llılılı.▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
[̲̅f̲̅][̲̅r̲̅][̲̅e̲̅][̲̅e̲̅] [̲̅p̲̅][̲̅a̲̅][̲̅r̲̅][̲̅t̲̅][̲̅y̲̅] [̲̅i̲̅][̲̅s̲̅] [̲̅n̲̅][̲̅o̲̅][̲̅t̲̅] [̲̅c̲̅][̲̅r̲̅][̲̅i̲̅][̲̅m̲̅][̲̅e̲̅
Neodsuzuj, pokud si nepoznal.
Nesnaž se poznat, pokud jsi odsoudil
╭━━━╮╱╱╱╱╱╱╱╱╱╭╮╭╮╱╱╱╱╱╭━━╮
╰╮╭╮┃╱╱╱╱╱╱╱╱╭╯╰┫┃╱╱╱╱╱┃╭╮┃
╱┃┃┃┣━┳━━┳━━╮╰╮╭┫╰━┳━━╮┃╰╯╰┳━━┳━━┳━━╮
╱┃┃┃┃╭┫╭╮┃╭╮┃╱┃┃┃╭╮┃┃━┫┃╭━╮┃╭╮┃━━┫━━┫
╭╯╰╯┃┃┃╰╯┃╰╯┃╱┃╰┫┃┃┃┃━┫┃╰━╯┃╭╮┣━━┣━━┃
╰━━━┻╯╰━━┫╭━╯╱╰━┻╯╰┻━━╯╰━━━┻╯╰┻━━┻━━╯
╱╱╱╱╱╱╱╱╱┃┃
╱╱╱╱╱╱╱╱╱╰╯
SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC!
▬▬▬▬▬▬▬▬▬.ılılıll|̲̅̅●̲̅̅|̲̅̅=̲̅̅|̲̅̅●̲̅̅|llılılı.▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
[̲̅f̲̅][̲̅r̲̅][̲̅e̲̅][̲̅e̲̅] [̲̅p̲̅][̲̅a̲̅][̲̅r̲̅][̲̅t̲̅][̲̅y̲̅] [̲̅i̲̅][̲̅s̲̅] [̲̅n̲̅][̲̅o̲̅][̲̅t̲̅] [̲̅c̲̅][̲̅r̲̅][̲̅i̲̅][̲̅m̲̅][̲̅e̲̅
Neodsuzuj, pokud si nepoznal.
Nesnaž se poznat, pokud jsi odsoudil
Odesláno 23.09.2013 - 10:05

54 je jediný S&D server s custom mapami a ešte ho zrušiť na úkor tacticalu ? Ak tactical tak vote pred začiatkom kola alebo iný server. 54 nech zostane taká aká je.
Odesláno 24.09.2013 - 12:18

Tak nejspíše se shodneme na tom, že dělat z #54 tactical nebude vhodné. Dle mého názoru bude asi nejvhodnější udělat komplet nový server na TC:

Odesláno 26.09.2013 - 11:55

Tak co, jak to vypadá? Bude teda ten server nebo ne? :-)

Odesláno 25.01.2014 - 12:39

BUMP

Odesláno 27.01.2014 - 09:18

Arcas, on 22.09.2013 - 11:56, said:
Zdravím.

Odesláno 28.03.2014 - 13:26

Anoooo!
Bleedout, Unjam gun, realistic perk (Ne DS + out of breath after running)
What is not to love?
Variety always keeps things fresh and exciting!
Bleedout, Unjam gun, realistic perk (Ne DS + out of breath after running)
What is not to love?
Variety always keeps things fresh and exciting!
Odesláno 28.03.2014 - 14:43

CheGuevara : I think so :-)
Tak co bude pánové? :-)
Tak co bude pánové? :-)

1 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních