Dobrý den milý admin teame a další co si toto prohlížíte,předem než mě odsoudíte tak chci říct,že jsem rád,že jste si to alespon přečetli.
Jak už napovídá tak žádám o unban. Ban jsem dostal v roce asi 2011 když mi bylo 13 let a od té doby se dá říct že jsem dospěl.
Ban jsem dostal za to že v mém počítači byli nalezeny programy na podvádění,které ale nikdy nebyli aplikovány ve hře pouze jsem je měl v počítači.Call of Duty 4 hraji opravdu rád je spousta dobrých serverů ale považuji váš jako jeden z nejlepších a tak tu hrajíi moji kamarádi a známý. Opravdu lituji svých chyb jak jsem již zmínil byl jsem ještě dítě ,ale ted uz jsem trestně odpovědný občan a mám svou hrdost,důstojnost a čestnost.
Tímto vás žádám o odbanování. Budu vám opravdu vděčný a slíbím vám že už se mnou nikdy žádné problémy nebudou.
Je opravdu řada dobrých serverů ale můj favorit jste VY. Děkuji za pochopení
Vítejte na For Gamers Fusion
![]() |
Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
|
Guest Message by DevFuse
Odesláno 23.09.2013 - 17:51

1 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních