Dobrý den milý admin teame a další co si toto prohlížíte,předem než mě odsoudíte tak chci říct,že jsem rád,že jste si to alespon přečetli.
Jak už napovídá tak žádám o unban. Ban jsem dostal v roce asi 2011 když mi bylo 13 let a od té doby se dá říct že jsem dospěl.
Ban jsem dostal za to že v mém počítači byli nalezeny programy na podvádění,které ale nikdy nebyli aplikovány ve hře pouze jsem je měl v počítači.Call of Duty 4 hraji opravdu rád je spousta dobrých serverů ale považuji váš jako jeden z nejlepších a tak tu hrajíi moji kamarádi a známý. Opravdu lituji svých chyb jak jsem již zmínil byl jsem ještě dítě ,ale ted uz jsem trestně odpovědný občan a mám svou hrdost,důstojnost a čestnost.
Tímto vás žádám o odbanování. Budu vám opravdu vděčný a slíbím vám že už se mnou nikdy žádné problémy nebudou.
Je opravdu řada dobrých serverů ale můj favorit jste VY. Děkuji za pochopení
Vítejte na For Gamers Fusion
Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
|
Guest Message by DevFuse
Odesláno 23.09.2013 - 17:51
1 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních