←  World of Tanks

For Gamers Fusion

»

Rota č.2

, uživatelova fotka MalySmokotSvK 26.09.2013

Wotkári Dnes v 19:00 h. by som bol rád keby ste sa znovu zúčastnili Roty. Nutnosť 1.TS-ts.4gf.cz
2. plné VI stroje
Odpovědět

, uživatelova fotka antifasatan 26.09.2013

když mě vemete, tak bych klidně zase dal, ikdyž sem vám to včera kazil :D
Odpovědět

, uživatelova fotka spajk ツ 26.09.2013

možná přijdu podpořit, uvidime ;)
Odpovědět

Zobrazit příspěvekantifasatan dne 26.09.2013 - 15:07 napsal:

když mě vemete, tak bych klidně zase dal, ikdyž sem vám to včera kazil :D
Určite si nám to nekazil si hráč ako každý iny. Každý hrál ako vedel určite vas beriem
Odpovědět

, uživatelova fotka Altik 26.09.2013

škoda že sa nejde VIII tier :(
Odpovědět

, uživatelova fotka antifasatan 26.09.2013

Zobrazit příspěvekAltik dne 26.09.2013 - 15:52 napsal:

škoda že sa nejde VIII tier :(
prvně to chce natrénovat, sehrát se a pak klidně by se VIII rota mohla dát, navíc když nejsem sehraní, tak by se brutálně prodělávalo
Odpovědět

Zobrazit příspěvekantifasatan dne 26.09.2013 - 15:54 napsal:

prvně to chce natrénovat, sehrát se a pak klidně by se VIII rota mohla dát, navíc když nejsem sehraní, tak by se brutálně prodělávalo
Antifa a tej VIII rote budeš velit ty ?
Odpovědět

Žukov tomu velit nebude george tomu velit nechce gladi tiež nie.. nieje tam taký skúseny hráč
Odpovědět

, uživatelova fotka GEORGE.cz 26.09.2013

Screeny se sestavou :D 11 vitezstvi a 5 proher :D

Odeslaný obrázek
Odeslaný obrázek
Příspěvek upravil GEORGE.cz: 26.09.2013 - 20:49
Odpovědět

, uživatelova fotka doDo' 26.09.2013

Dobre ze som s vami nehral. Ja neviem ale mam pocit ze to WG riadne dosrali alebo mam len smolu. Vyhrat je pre mna posledne dni skor zazrak ako pravidlo. Davaju ma cez pol mapy zo zásahmi ked nie pas, tak municia, delo proste co sa da aby odstavili tank a je jedno ci hrajem s 5 alebo X tier. Momentalne uz som tak vytoceny ze mam chut to odinstalovat. Keby v tom neboli prachy uz by som tak asi urobil. Sak to ani nie je mozne ze ma 10 krat po sebe drbne do tymu ktory stale prehra. :( Toto sa mi pri 8.7 nestavalo. Kuva - a este za to platim. :rip:
Odpovědět

, uživatelova fotka spajk ツ 26.09.2013

Dodo ani mi nemluv.. stači se podivat na ty screeny co sem dneska postnul
Odpovědět

, uživatelova fotka GEORGE.cz 26.09.2013

Zobrazit příspěvekdoDo' dne 26.09.2013 - 21:48 napsal:

Dobre ze som s vami nehral. Ja neviem ale mam pocit ze to WG riadne dosrali alebo mam len smolu. Vyhrat je pre mna posledne dni skor zazrak ako pravidlo. Davaju ma cez pol mapy zo zásahmi ked nie pas, tak municia, delo proste co sa da aby odstavili tank a je jedno ci hrajem s 5 alebo X tier. Momentalne uz som tak vytoceny ze mam chut to odinstalovat. Keby v tom neboli prachy uz by som tak asi urobil. Sak to ani nie je mozne ze ma 10 krat po sebe drbne do tymu ktory stale prehra. :( Toto sa mi pri 8.7 nestavalo. Kuva - a este za to platim. :rip:

Ale vzdyt nam to slo jsme byli v plusu :thumbup:
Odpovědět