Skočit na obsah

Sdělení! - Globální informace

Spuštěny nové servery. Více info >>ZDE<<
Po domluvě s klanem KaP jsme znovu zprovoznily společný TeamSpeak Server Připojit
4GF client >>ke stažení ZDE<<
Podpora 4GF a s tím nový účet>>více info ZDE<<

Vítejte na For Gamers Fusion

Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
  • Psát nová témata a odpovídat na ně
  • Přehled o nových tématech, která jsem nečetl(a)
  • Psaní si s přáteli na Live Chatu
  • Vytvořte si vlastní profil a spravujte nové přátelé a pište si soukromé PM
  • Stanete se členy herního portál 4GF.cz
Guest Message by DevFuse

Juggernaut - #26, #54

• Nemůžete odpovědět na toto téma
27 odpovědí na toto téma

Bugs Bunny

MsG

• Člen
  • 164 Příspěvků:
311
  • HLSW:Bugs Bunny
Zdar...

Otazka primarne na admin tým ale kludne sem píšte všetci svoje navrhy a postrehy.

nemali by ste zaujem upraviť juggernauta na týchto dvoch servroch? Chapem že na servri #62(ten je myslim nastaveny primárne ako jugger) su tieto nastavenia v poriadku kedže proti jednemu hračovi ide zbytok týmu ale na servri #26,54 je to nastavenie prehnane. Proti juggernautovi nieje žiaden ochrany ani nič čim by sa dalo vynahradiť kadencia potrebna na jeho zničenie jediným hračom(samozrejme nie jednou ranou).

Po dnešnej skusenosti kedy si hrač nahodil juggra vyklepal celý tým ostal som posledný nechal som ho prísť k plantu na defus a ked začal defusovať vyprazdnim mu do hlavy celý zasobnik s perkom Silnejšia municia sa mu nič nestane a ešte si veselo defusuje dalej. To už je trochu prehnane a verim, že to uzna každý.

Nechceli by ste v admin týme zvažiť ubratie HP(alebo ako to nazvať) juggrovi? pripadne ho aspon nastaviť tak že pri plante/defuse bomby ak dostane hit mu to plant defus prerusi?

Ono je fakt prehnane ked je hrač v postaveni napr 1vs . Logicky kto môže si da juggra v takej pozícii ale aby bez mihnutia oka vyvraždil polovicu z tých siedmych plantnul a veselo stal na bombe pretože vie že ho hrači nezabiju je dosť prehnane.
Za posledný mesiac čo som sa sem na 4GF po roku vratil som nazbieral cca 100 nových pripojeni videl som nespočet juggrov ale len raz som narazil na prípad kedy jugrra zabili hrači a nie druhý juggernaut.....

Toť vše a teraz veselo do mna
BugsBunny
Everything will be okay in the end. If it's not by okay, it's not the end.
In game BugsBunny
Odeslaný obrázek

Uzilino ♂

Lance Corporal Gold

• Člen
  • 179 Příspěvků:
325
Nwm nechal bych to jak to je...

Nedá se zabít ? Dá ale musí team přispět nějakou snahou :)
▬▬▬▬▬▬▬▬▬.ılılıll|̲̅̅●̲̅̅|̲̅̅=̲̅̅|̲̅̅●̲̅̅|llılılı.▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ✔Nike
╭━━━╮╱╱╱╱╱╱╱╱╱╭╮╭╮╱╱╱╱╱╭━━╮
╰╮╭╮┃╱╱╱╱╱╱╱╱╭╯╰┫┃╱╱╱╱╱┃╭╮┃
┃┃┃┣━┳━━┳━━╮╰╮╭┫╰━┳━━╮┃╰╯╰┳━━┳━━┳━━╮
┃┃┃┃╭┫╭╮┃╭╮┃┃┃┃╭╮┃┃━┫┃╭━╮┃╭╮┃━━┫━━┫
╭╯╰╯┃┃┃╰╯┃╰╯┃┃╰┫┃┃┃┃━┫┃╰━╯┃╭╮┣━━┣━━┃
╰━━━┻╯╰━━┫╭━╯╰━┻╯╰┻━━╯╰━━━┻╯╰┻━━┻━━╯
╱╱╱╱╱╱╱╱╱┃┃
╱╱╱╱╱╱╱╱╱╰╯

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC!
▬▬▬▬▬▬▬▬▬.ılılıll|̲̅̅●̲̅̅|̲̅̅=̲̅̅|̲̅̅●̲̅̅|llılılı.▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

[̲̅f̲̅][̲̅r̲̅][̲̅e̲̅][̲̅e̲̅] [̲̅p̲̅][̲̅a̲̅][̲̅r̲̅][̲̅t̲̅][̲̅y̲̅] [̲̅i̲̅][̲̅s̲̅] [̲̅n̲̅][̲̅o̲̅][̲̅t̲̅] [̲̅c̲̅][̲̅r̲̅][̲̅i̲̅][̲̅m̲̅][̲̅e̲̅
Neodsuzuj, pokud si nepoznal.
Nesnaž se poznat, pokud jsi odsoudil

Posted Image

youko Kurama

Colonel Silver

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Silver
  • 652 Příspěvků:
1227
  • LocationPraha
problém je že týmy nespolupracují a bojují s ním 1vs1, chce to něj jít v hodně lidech a dá se sejmout v pohodě
Odeslaný obrázek

Bugs Bunny

MsG

• Topic Starter
  • Člen
  • 164 Příspěvků:
311
Uzilino mne osobne sa nepači a to hodne čo sa stalo pred hodinou na #26 ako som už vyššie písal celý zasobnik M4 +Perk silnejšia municia do hlavy a s nim to ani nehnulo...ten perk je pre ostatných hračov vysmech ked ostanu 1 vs 1 a najhoršie je ked niekto plantne da si jugra a stoji na bombe vtedy sa tak môžeš pozerať a čakať alebo byť milostivy a nechať sa zabiť nech nezdržuješ :)
Ale dosť bolo kecov ked mam byť uprimny očakavam, že jedina odpoved od adminov bude o tom, že plačem a meniť sa to nebude.
In game BugsBunny
Odeslaný obrázek

Uzilino ♂

Lance Corporal Gold

• Člen
  • 179 Příspěvků:
325
Ono de o to jak stím kdo naloží .. já osobně davam jugra když vím že bych to nedal nebo když je uz jugr proti mě aď je sranda ..
▬▬▬▬▬▬▬▬▬.ılılıll|̲̅̅●̲̅̅|̲̅̅=̲̅̅|̲̅̅●̲̅̅|llılılı.▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ ✔Nike
╭━━━╮╱╱╱╱╱╱╱╱╱╭╮╭╮╱╱╱╱╱╭━━╮
╰╮╭╮┃╱╱╱╱╱╱╱╱╭╯╰┫┃╱╱╱╱╱┃╭╮┃
┃┃┃┣━┳━━┳━━╮╰╮╭┫╰━┳━━╮┃╰╯╰┳━━┳━━┳━━╮
┃┃┃┃╭┫╭╮┃╭╮┃┃┃┃╭╮┃┃━┫┃╭━╮┃╭╮┃━━┫━━┫
╭╯╰╯┃┃┃╰╯┃╰╯┃┃╰┫┃┃┃┃━┫┃╰━╯┃╭╮┣━━┣━━┃
╰━━━┻╯╰━━┫╭━╯╰━┻╯╰┻━━╯╰━━━┻╯╰┻━━┻━━╯
╱╱╱╱╱╱╱╱╱┃┃
╱╱╱╱╱╱╱╱╱╰╯

SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC!
▬▬▬▬▬▬▬▬▬.ılılıll|̲̅̅●̲̅̅|̲̅̅=̲̅̅|̲̅̅●̲̅̅|llılılı.▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

[̲̅f̲̅][̲̅r̲̅][̲̅e̲̅][̲̅e̲̅] [̲̅p̲̅][̲̅a̲̅][̲̅r̲̅][̲̅t̲̅][̲̅y̲̅] [̲̅i̲̅][̲̅s̲̅] [̲̅n̲̅][̲̅o̲̅][̲̅t̲̅] [̲̅c̲̅][̲̅r̲̅][̲̅i̲̅][̲̅m̲̅][̲̅e̲̅
Neodsuzuj, pokud si nepoznal.
Nesnaž se poznat, pokud jsi odsoudil

Posted Image

K4r3l01

STAR PLAYER

• Founder
  • Others: ARK: Survival Evolved
  • 3638 Příspěvků:
5035
Bugs Bunny neboj popřemejšlim nad tim jak to poladit přemejšlim že když to bude 1vs1 tak juggerovi razantne snizim hp aby ten proti hrac mel sanci.no uvidim popremejslim nad tim a pak dam vedet

Bugs Bunny

MsG

• Topic Starter
  • Člen
  • 164 Příspěvků:
311
Uzilino v takých pripadoch momentalne nastavenie jasne rešpektujem osobne mi viac vadia situacie ako som už vyššie spomenul kedy toho hrači skor zneužívaju.

K4 predom dakujem za ochotu aj keby sa s tým nič nespravilo nakoniec.
In game BugsBunny
Odeslaný obrázek

spo ♛

unlckr.

• Potížista
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 378 Příspěvků:
474
to je blbost. Nechal bych to tak. Kolikrát jsem si dal juggra a kdyz je proti tobě tým normálních hráčů,kteří se umějí trefit a nenasypou pulku zasobniku vedle (a že jich tu je hodně) tak pokud jdou na tebe ve vetšim počtu tak nevydržíš nic, stačí flash nebo stun a jsi v haji.
Never Give Up.....

Odeslaný obrázek
Odeslaný obrázek

spo ♛

unlckr.

• Potížista
  • 378 Příspěvků:
474

Bugs Bunny dne 6.11.2013 - 21:06 napsal:

Uzilino mne osobne sa nepači a to hodne čo sa stalo pred hodinou na #26 ako som už vyššie písal celý zasobnik M4 +Perk silnejšia municia do hlavy a s nim to ani nehnulo...ten perk je pre ostatných hračov vysmech ked ostanu 1 vs 1 a najhoršie je ked niekto plantne da si jugra a stoji na bombe vtedy sa tak môžeš pozerať a čakať alebo byť milostivy a nechať sa zabiť nech nezdržuješ :)
Ale dosť bolo kecov ked mam byť uprimny očakavam, že jedina odpoved od adminov bude o tom, že plačem a meniť sa to nebude.
jak víš, že po zásobníku M4 se mu nic nestalo ? když to nandáš na hlavu tak jugger už je určite dost nahitovanej, jde o to jak s nim hraješ , stačí se na chvilku schovat a jdi zase v pohode. Proto máš na něho chodit ve více lidech
Never Give Up.....

Odeslaný obrázek
Odeslaný obrázek

K4r3l01

STAR PLAYER

• Founder
  • 3638 Příspěvků:
5035
spoooo ja taky nezminoval nic o tom ze bych nejak upravoval juggera kdyz bude vice lidi v proti teamu ja premejslim nad tim upravit mu health tehdy když bude v proti teamu posledni hrac kterej nema sanci ho udolat

Bugs Bunny

MsG

• Topic Starter
  • Člen
  • 164 Příspěvků:
311
Spoo prečítaj si ešte raz čom píšem, ja som sa s nim nenahanal ja som ho nechal defusovať a až potom som to do neho našil viz

Citovat

Po dnešnej skusenosti kedy si hrač nahodil juggra vyklepal celý tým ostal som posledný nechal som ho prísť k plantu na defus a ked začal defusovať vyprazdnim mu do hlavy celý zasobnik s perkom Silnejšia municia sa mu nič nestane a ešte si veselo defusuje dalej. To už je trochu prehnane a verim, že to uzna každý.

In game BugsBunny
Odeslaný obrázek

spo ♛

unlckr.

• Potížista
  • 378 Příspěvků:
474

K4r3l01 dne 6.11.2013 - 21:21 napsal:

spoooo ja taky nezminoval nic o tom ze bych nejak upravoval juggera kdyz bude vice lidi v proti teamu ja premejslim nad tim upravit mu health tehdy když bude v proti teamu posledni hrac kterej nema sanci ho udolat
tak to by šlo.... je fakt, že když jsi sám tak si te vychutná
Never Give Up.....

Odeslaný obrázek
Odeslaný obrázek

J@SON

Kings Never Die

• Člen
  • 267 Příspěvků:
193
Bunny tak to máš pravdu hráč vs jugger bez šance :thumbup:
Odeslaný obrázek

Brown*

I'm unique

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Diamond
  • 402 Příspěvků:
765
toho nejsilensiho jugra sundate na jeden zasobnik + flash :-) jen nestrilet pulku kulek vedle...nebo staci nervak :-)
Posted Image

Bugs Bunny

MsG

• Topic Starter
  • Člen
  • 164 Příspěvků:
311
Browne kludne sa môžeš kedykolvek ozvať skočíme spolu na nejaký server daš si jugra hodim ti stun/flash a vyprašim do teba jeden zasobnik a rovno do hlavy a ked ťa to zabije uznam že píšem hovadiny a všetkým sa tu ospravedlnim dovtedy viem že čo píšeš neni pravda.
Hawk

Příspěvek upravil Bugs Bunny: 6.11.2013 - 22:46

In game BugsBunny
Odeslaný obrázek

MASAKR-CZ

Private 1st Class

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Bronz
  • 59 Příspěvků:
148
Poslední dobou pořád něco řešíte jak toto lebo toto ubrat, nechápu, proti new broce taky není obrana , proti betyne taky neni odhalovač, proti nuke taky ne atd. atd. Je třeba méně brečet a psát ve hře a více hrát. Zrovna jugra si může vzít skoro každej. Nové perky taky už jedou dlouho dobu a já zrovna taky nemám žádnej a dlouho mít nebudu. Bohužel chodím do roboty a na event se asi nikdy nedostanu, jsou pro nepracující a záškoláky a taky to neřeším. Hoší proberte se, je to jen a jen pro zábavu, život je fakt o něčem jiném....

Briki

STAR PLAYER

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Silver, Srazy
  • 2165 Příspěvků:
5173
  • HLSW:Briki
  • Locationviz member map
ja bych to nechal bejt... snazit se ho zabit nebo utikat ? kdyz je plantnuto, je moznost dratu. Zkratka vzdy je moznost volby .... "no fate"
navic porazit juggera, to je prece vyzva

COD ma byt o zabave a jestli me zabije ten nebo tamhleten, timhle nebo tamtim... to je mi jedno.
V zivote vam taky neda nikdo nic zadarmo, proc by mel juggernaut svevolne zemrit?

Bugs Bunny

MsG

• Topic Starter
  • Člen
  • 164 Příspěvků:
311
Masaker v tom čo píšeš maš pravdu ale len čiastočnu....
4GF je komunita hračov a definicia slova komunita "Komunita alebo spoločenstvo je prostredie alebo skupina ľudí, ktorí sú bez ohľadu na rozdielnosti schopní oceňovať rozdielnosti, čo im umožňuje účinne a otvorene komunikovať a spolupracovať na dosiahnutí spoločných cieľov"
To, že ked niekto niečo napíše navrh na nejaku zmenu pre teba automaticky znamena že tu niekto plače a vidi tu v tom zmysel života je nazor na dve veci.

4GF je komunita kde každý môže niečim alebo nejak prispieť. To že niekto da navrh a pre teba to znamena že hned plače je tvoja vec ale osobne sa tomu len smejem. Tiež som pracujuci a nemam čas našťastie pracujem 10 dni kedy rano odchadzam za tmy a večer sa vracam taktiež za tmy ale potom som štyri dni doma a čas si na zahratie najdem to že mi niečo nevyhovuje a dam teda navrh na zmenu a ako to skončí už je na odhlasovani adminov pripadne pri verejnom hlasovani na odhlasovani komunity....to neni plač takže nie tvoj nazor je z 50% mimo hrame hru pri ktorej sa mame baviť tak prečo nedať navrh na zmenu aby sme sa u toho bavili viacej .....

Briki ked je plantnute je vždy možnosť dratu ale nie v situacii kedy ti ostava cca posledných 20-30s do konca a jugger stoji na plante a čaka kym budeš musieť vylizeť a za 20-30s juggra nezabiješ za normalnych podmienok a dobehnuť k dratu ked stoji na plante je nemožne.

EDIT:Týmto príspevkom končím mam pocit že sa to tu zvrhava vo Flame a tomu sa velmi rad vyhnem.

Příspěvek upravil Bugs Bunny: 6.11.2013 - 23:03

In game BugsBunny
Odeslaný obrázek

Briki

STAR PLAYER

• V.I.P Člen
  • 2165 Příspěvků:
5173
  • HLSW:Briki
  • Locationviz member map
1/ kdyz si vezmes jednu z nejslabsich zbrani (M4), tak se nemuzes divit, ze juggera nesundas...
2/ kdyz to hraci nehroti a nedavaji juggera 5 kol po sobe, tak je to zpestreni hry a ukaz mi hrace na SaD, ktery si kvuli jednomu prohranemu kolu rve vlasy...

a taky pochop masakra, za poslednich nekolik dni tu vzniklo nekolik topiku ohledne toho, co komu nevyhovuje... vesmes jsou to kraviny, tak chapej, ze nekdo nad dalsim prispevkem zakrouti hlavou - masakr prispiva do "komunity" stejne jako ty, jen nesmis vyraz "brecet" brat doslovne

TeRmIxXx

všudezdejší

• V.I.P Člen
  • 1067 Příspěvků:
1828
Taky bych to nechal bejt, minule jsem ho měl a než jsem plantnul dokázal mě jeden hráč ustřílet do kebule.... (myslím že kopa hnoje :-) ) A karle snížit hp 1vs1? blbost, tu múžeš dát když si vezmu letadlo aby když bude poslední hráč nebyl vidět. Jugr je tam jako výhoda za body a tak by to mělo být jako výhoda a ostatní by to tak měli brát. acčko sám taky jen tak neustřílíš.

Příspěvek upravil TeRmIxXx: 7.11.2013 - 18:20

Odeslaný obrázek

SilverCZ

Recruit

• Člen
  • 17 Příspěvků:
28
  • LocationBrno
Já bych byl pro, nechat to tak jak to je není zrovna moc lidí co by ho furt dávali a zabít se dá poměrně jednoduše nervákem a nebo ho stunovat.

Altik

Sergeant Major of the Army

• Člen
  • 354 Příspěvků:
467
v minulosti som tu písal témy ohľadne niektorých zbraniach, ale keď začneš hrať pomenej a začneš si všímať všetko má svoje + a -. Jugrra zastunuješ a s ak-47 do hlavy na jeden zásobník dáš, s S-12 si ustrielaš oboch juggrov bez stunu.... nerváky mu dávajú šupy jak hovado... rovnako deagle mu berie veľa.....
podľa mňa by sa do toho už nemalo vôbec rýpať lebo nikdy nebude 100% spokojnosť.

spo ♛

unlckr.

• Potížista
  • 378 Příspěvků:
474
přesně jak říká Altík.... možná že jsem neslušnej atd. Ale nestezuju si na zbraně atd, max na DS ale to už neřeším. Když si dám 1v1 AC nebo vrtulnik tak me taky nezabije. A když 1v1 snížíš juggrovi HP tak by se to mělo udelat i u AC a Heli což je uplna blbost. Taky bych to tak nechal
Never Give Up.....

Odeslaný obrázek
Odeslaný obrázek

K4r3l01

STAR PLAYER

• Founder
  • 3638 Příspěvků:
5035
Tak minimalne odstavit juggerovy radar aby mel protihrac aspon nejakou sanci

Bugs Bunny

MsG

• Topic Starter
  • Člen
  • 164 Příspěvků:
311
K4 je to čisto na tebe a zbytku admin týmu ja som dal len podnet na to aby ste nad tým popremýšľali o nič neprosim ked to ostane tak ako to je tak to tak bude ked zmenite tak zmenite volba je na vas.
In game BugsBunny
Odeslaný obrázek

spo ♛

unlckr.

• Potížista
  • 378 Příspěvků:
474
to klidne. Ale jinak to nechat . Vždyt ted je tu pomalu každý den stížnost. Že chce človek vyskočit a je tam MANTLE a podobný blbosti :D to je prostě ta hra tak nvm proč to hraje když se mu na tý hře nic nelíbí
Never Give Up.....

Odeslaný obrázek
Odeslaný obrázek

BELY

Lance Corporal Gold

• Člen
  • 174 Příspěvků:
340
  • LocationCzech Republic
Nevim jak často se používá Jugger na 26 ale na 54ce zas tak často ne. Jsem jeden z lidí co ho používá a možná vám řeknu novinku, ale juggera velmi snadno zabije každej, kdo má pár bodíků na napalm strike, protože jak jugger začne hořet, nic mu nepomůže :-) Mluvím z vlastní zkušenosti, kdy jsem si jako poslední proti 7 hodil juggera a shořel jsem jak papír :-) Jestli chcete snižovat juggera, tak jeho podstata zmizí protože je ve mě jako možnost poslední šance otočit hru v daném kole, stejně tak jako třeba nuke. Mimo jiné, stojí body, které taky trvá chvilku získat, když teda nejste věčně v čele tabulky z nejlepším skore. To ho taky dost omezuje, kupříkladu mě vyjde použití juggera na 2-3(za dejme tomu 4-5 hodin na herním typu S&D) za den a to si myslím nepatřím k těm, co by měli věčně špatné skore.

Příspěvek upravil BELY: 7.11.2013 - 19:21

The Power of myth - Belerofon
Odeslaný obrázek

Faye ツ

Corporal Gold

• Sponzor Bronz
  • 123 Příspěvků:
34
  • Locationpobliz Olomouce
:character_55:
Odeslaný obrázek

3 uživatelů si čte toto téma