Un Ban
WoR3L
24.11.2013
Dobry den prosím o unban Kamarád zapl wh že prý si chce uďelat rychle 65lv a ja o tom neveďel ze ho má zaplí a ma stejny Cd key jako já , sice je to moje chyba ze jsem mu ho pujcil ale neslo by mu dat ban na ip abych ja byl čistý a mohl opět hrát ??
TeRmIxXx
25.11.2013
Byl bych pro aby jsi si pořídil origo a možná by se o tom dalo uvažovat.....ale nevím co na to modré. Rozhodnutí zítra
Edit: dva hráči jeden key. jeden cheatoval a druhej to odnesl sním.
Příspěvek upravil TeRmIxXx: 25.11.2013 - 11:00
Edit: dva hráči jeden key. jeden cheatoval a druhej to odnesl sním.
Příspěvek upravil TeRmIxXx: 25.11.2013 - 11:00
WoR3L
25.11.2013
Koupim si teďka origo hru . Mam svoji origo hru a pujčil jsem mu CD key , tak hold si koupim este jednu kdys to jinak nepujde, ale aby jsem nedostal ban za to že to chci obejít
?
Příspěvek upravil -/Ki3/-WoR3L: 25.11.2013 - 10:42
?
Příspěvek upravil -/Ki3/-WoR3L: 25.11.2013 - 10:42
Briki
25.11.2013
vzhledem k tomu, ze dle nasich zaznamu je zrejme prokazatelne, ze jste hrali na jednom klici 2, tak tvuj navrat s novym klicem muze byt pouze se souhlasem administratoru... Rozhodnuti padne pravdepodobne behem dneska jak ti psal Termixxx.
Tvuj puvodni klic zustane zabanovany - prece tomu tvemu kolegovi nedovolime navrat...
Nedoporucuji ti svevolny navrat na servery bez vyslovneho souhlasu vedeni, resp. Libundy ! proto vyckej na jeho vyjadreni. Tvoje situace je dost specificka...
Tvuj puvodni klic zustane zabanovany - prece tomu tvemu kolegovi nedovolime navrat...
Nedoporucuji ti svevolny navrat na servery bez vyslovneho souhlasu vedeni, resp. Libundy ! proto vyckej na jeho vyjadreni. Tvoje situace je dost specificka...
WoR3L
25.11.2013
Jasny , Počkam si až se to viřeší . Doufam že to dopadne dobře , Na 4gf hraju uz docela dlouho podle mě je to nejlepší server v ČR nikdy jsem nepoužívat Hacky nebo něco takový a nechci pikat kuli Metntálnímu kamarádovi ...
WoR3L
25.11.2013
Moje Ip adresa : 88.103.194.22
Muj pbguid : b6ba2047
Příspěvek upravil -/Ki3/-WoR3L: 25.11.2013 - 16:27
Muj pbguid : b6ba2047
Příspěvek upravil -/Ki3/-WoR3L: 25.11.2013 - 16:27
TeRmIxXx
25.11.2013
Po prozkoumání nám dostupných důkazů, ti bude po zadání nového origo keye umožněno hrát.
edit: ještě jednou připomínám, že něšlo o wh tohoto hráče, ale šlo o hráče na stejném klíči, jiná ip. proto sme se rozhodli takto.
až budeš mít nový guid ozvi se sem
Příspěvek upravil Libunda: 26.11.2013 - 08:19
edit: ještě jednou připomínám, že něšlo o wh tohoto hráče, ale šlo o hráče na stejném klíči, jiná ip. proto sme se rozhodli takto.
až budeš mít nový guid ozvi se sem
Příspěvek upravil Libunda: 26.11.2013 - 08:19
WoR3L
27.11.2013
Uz mam ten Cd key .. Mam ho od strejdy uz ani nemá počítač takže tu hrát nebude . Mužu teda pokračovat v hraní .
Briki
27.11.2013
o cele situaci jsem udelal zapis do databaze, aby te nekdo neinformovany nebanoval za obchazeni banu
jelikoz bylo prokazatelne, ze jsi necheatoval ty, ale jiny hrac na stejnem klici, tak ti umoznujeme znovu hrat
- toto je informace pro hrace, kteri by se te snazili nejak napadat
upozorneni: hrace, kteri prosli sekci "zadost o unban" sledujeme trochu vic
takze zadny blbosti
prejeme prijemnou hru na 4GF
muzeme locknout
jelikoz bylo prokazatelne, ze jsi necheatoval ty, ale jiny hrac na stejnem klici, tak ti umoznujeme znovu hrat
- toto je informace pro hrace, kteri by se te snazili nejak napadat
upozorneni: hrace, kteri prosli sekci "zadost o unban" sledujeme trochu vic

prejeme prijemnou hru na 4GF
muzeme locknout
WoR3L
27.11.2013
Mam este otazku . Mel jsem jsem 62 lvl a fialovej perk Defusky Slo by my to navráťi ??? Ale dekuju za tu ochutu že jste to viřešili ..