Od teď Bude již možné detekovat Betty perkem odhalovač výbušnin speciál
Vítejte na For Gamers Fusion
Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
|
Guest Message by DevFuse
Odesláno 30.11.2013 - 23:09
Odesláno 30.11.2013 - 23:27
POPULÁRNÍ
odhalovac special je takove male WHcko.... myslenka odhalovani leticich predmetu je jednoznacne inspirovana cheaty. ktere tuto ficurku obsahuji
Bettynu ma postupem casu vice a vice hracu a vite vy "nahore", jake je to hrat napriklad SaD, kdyz ma bettynu napriklad 5 hracu? Ten perk vyuzivaji, protoze proti dobre umistene bettyne neni obrana.
Betty je uzasna zbran, ale nechat ji nedetekovatelnou beznemu odhalovaci je cesta do prdele. Special perky typu rush speed se da zvyknout, ze hrac je na typickem miste o neco driv, ale bettyny jsou naprosto nevyzpytatelne....
Nebudu prosit o zvazeni detekce bettyn norm odhalovacem, ale zeptam se jinak... Chcete tunu nasranych lidi nebo bandu spokojenych hracu?
Ja na bettyny nadavam od zacatku.. je to konec rusheru na 4GF !
Bettynu ma postupem casu vice a vice hracu a vite vy "nahore", jake je to hrat napriklad SaD, kdyz ma bettynu napriklad 5 hracu? Ten perk vyuzivaji, protoze proti dobre umistene bettyne neni obrana.
Betty je uzasna zbran, ale nechat ji nedetekovatelnou beznemu odhalovaci je cesta do prdele. Special perky typu rush speed se da zvyknout, ze hrac je na typickem miste o neco driv, ale bettyny jsou naprosto nevyzpytatelne....
Nebudu prosit o zvazeni detekce bettyn norm odhalovacem, ale zeptam se jinak... Chcete tunu nasranych lidi nebo bandu spokojenych hracu?
Ja na bettyny nadavam od zacatku.. je to konec rusheru na 4GF !
Odesláno 30.11.2013 - 23:28
briki uplne si to vystihol
Příspěvek upravil Sinedd: 30.11.2013 - 23:29
Odesláno 30.11.2013 - 23:29
souhlasím
Odesláno 30.11.2013 - 23:30
briky obrovské +1
Odesláno 30.11.2013 - 23:35
U Bettyn je problém, že né všechny přátelské miny jsou označené značkou a již křáplé nemizejí! Kolikrát se ji snažím rozstřelit a ona je to jen "stopa".
Odesláno 1.12.2013 - 00:46
Odesláno 1.12.2013 - 00:49
Zde alespon vidite, jake jsou debaty i mezi nami adminy... obcas klidne, obcas vyhrocene
Odesláno 1.12.2013 - 05:22
Lame možno preto že ked každé kolo behám od bety k bety,tak to až taká zábava neni.Ked sú v týme oproti 2 či dokonca 3 hráči s Betynou tak je samozrejmé že prispôsobím svoju hru a idem pomali a čumím poza každý roh do trávy jak blbec.Lenže taká hra ma nebaví.Na eventy aby som získal special odhalovač nemám čas a už ked si ho nájdem o 03:00 ráno tak mi aj tak hovno padne.Za mna:Bety kazí hru a pre mna neni cesta jak sa jej brániť.
Bolo by možno dobré keby vrchné velenie aspon pouvažovalo o znížení účinku,alebo dosahu Betyny.Nech sa jej dá pri dobrom reflexe,alebo plnom behu utiecť jak klasickej claymorke.
Bolo by možno dobré keby vrchné velenie aspon pouvažovalo o znížení účinku,alebo dosahu Betyny.Nech sa jej dá pri dobrom reflexe,alebo plnom behu utiecť jak klasickej claymorke.
Příspěvek upravil infarct: 1.12.2013 - 05:32
Odesláno 1.12.2013 - 05:56
chválim K4, že niečo takéto dokážu vytvoriť samozrejme nesmiem zabudnúť aj na ostatné modré hviezdy, je niečo krásne keď sa stále niečo v tomto móde vyvíja, a zdokonaľuje sa...
ale ?!
ja osobne som na bettyny alegický, som hráč ktorý nesedí (ako kedy, ale večšinou som TOP BEŽEC) a proste niekedy sa človek niekam dostane, vidí protihráčov ale čo sa stane ? zrazu počujem ako sa zo zeme prebudí bettyna a zabije ma, viem že je na to teraz robení perk aby som si ju všimol, ale čo ak ten perk nemám ? a iný ho majú ? zase nevýhoda pre hráčov ktorý nepoužívajú, poprípade nemajú tieto perky ... a to ešte nevravím keď ta bettyna je pri plante ?! len ubohé, keď ju tam niekto dá a potom sa potichúčku uškŕňa pri svojom monitore ...
Ale pekná práca
ale ?!
ja osobne som na bettyny alegický, som hráč ktorý nesedí (ako kedy, ale večšinou som TOP BEŽEC) a proste niekedy sa človek niekam dostane, vidí protihráčov ale čo sa stane ? zrazu počujem ako sa zo zeme prebudí bettyna a zabije ma, viem že je na to teraz robení perk aby som si ju všimol, ale čo ak ten perk nemám ? a iný ho majú ? zase nevýhoda pre hráčov ktorý nepoužívajú, poprípade nemajú tieto perky ... a to ešte nevravím keď ta bettyna je pri plante ?! len ubohé, keď ju tam niekto dá a potom sa potichúčku uškŕňa pri svojom monitore ...
Ale pekná práca
Odesláno 1.12.2013 - 08:58
Taktéž se mi tato změna líbí, akorát K4 chtěl bych vědět jak to je s Global Jamming System. Občas mě před betty ochrání občas ne.
Odesláno 1.12.2013 - 09:31
othnielx ohledne globalu je vse tak ze ho bettyna ignoruje ale problem nastava tehdyy kdyz ji aktivuje nekdo jiny v tve blizkosti to te pak zabit tez muze
Odesláno 1.12.2013 - 09:39
No uvidíme zatím mi to tak nepřijde :/
Guest_Kvrdlic_*
Odesláno 1.12.2013 - 09:45
K4 me taky obcas zabiji betyny i kdyz mam global juming system a nikdo okolo me neni ale jen obcas
Odesláno 1.12.2013 - 09:59
U Betty jsem mírně snížil rádius výbuchu.
Takže při rychlém reflexu by mělo být snazší jí utéct
Takže při rychlém reflexu by mělo být snazší jí utéct
Odesláno 1.12.2013 - 10:18
A bude Ghost WG5 proti Bettynám taky ?
Protože je tam psaný proti výbušninám a betty je taky výbušnina.
Protože je tam psaný proti výbušninám a betty je taky výbušnina.
Odesláno 1.12.2013 - 10:27
Tákže...
Briki. nemyslím si že by bettyny znamenali absolutní konec rusherů na 4gf. jen se proti nim lidem špatně hraje, nicméně ten počet hráčů co je aktivně používá už není tak velký, aby se na to nedalo přizpůsobit jako na claymorky(alespoň teď, když už na ně bude fungovat odhalovač)Co se samotného odhalovače týče, je opravdu částečným WHčkem ta schopnost, že vidí všechny letící předměty(všechny typy granátů). Já jsem s ním hrál i když nefungoval na bettyny protože jsem se rychle naučil, kdo které granáty hází a když člověk znal trochu mapu, nebyl problém zjistit, kde kdo je, protože granáty hází opravdu každý
Jinak už v začátcích jsem psal, že je podle mě nesmysl, aby museli být dva druhy odhalovačů, odhalovač zvlášť na betty a zvlášť na clay, c4, apod. Bylo mi zde řečeno, že to byl účel. Nicméně proč by člověk měl zabrat dva perky(první i druhý) tou samou vlastností, to mi mozek nebere. Zdá se vám to moc ultimátní aby speciální odhalovač odhalovač všechny výbušniny apod. serepetičky?V tom případě nechápu co tu dělá perk Survive Killer(maska+Ds)Který láme hranici možností mezi tím, nepadnout v boji na plyn a ještě si potichounku pobíhat po mapě
K1mbale, nic proti, ale řeči typu, ten ho má a ten ne...Už ve chvíli, kdy byl spuštěn první event, rozdán první lepší perk, bylo jasné, že se hráči rozdělí na dvě skupiny, jedna která bude chodit na eventy a mít lepší perky a ta druhá, která bude tiše závidět, neboť na eventy nebude mít čas popř. štěstí, jak to bohužel je. Jinak co se týče toho, že by na ty eventy někdo neměl čas...Slýchávám a byl jsem jednu dobu sám zástupcem toho, když někdo z party na ts tvrdil, že eventy jsou JEN pro děti co můžou být kdykoliv doma ale není tomu tak. Já chodim třeba do práce, nesedim u kompu 24 hodin denně a přesto se mi podařilo získat 7 perků(mimo jiné i odhalovač speciál), takže ta možnost, získat perk, tu vždycky je, stačí se jen kouknout kterej event kde právě běží, protože i na otazníkách padaj Mě tam padly dva.
Poslední připomínka je na Global Jaming System, kterej by teoreticky neměl mít s bettynama vůbec nic společnýho, alespoň co se mého názoru týče. Spíše by se mělo kouknout na to, že u něho pokulhává UAV Jammer v něm zabudovaný
PS: Myslím nemá smysl řešit schody a neshody mezi adminy názory se můžou lišit, důležité přeci je, aby se vybrala ta nejrozumnější alternativa pro kteréhokoliv řadového hráče, který se tu objeví Samozřejmě že hráči, kteří se nebudou účastnit eventů a podobných akcí, kde lze získat nějakou výhodu, budou vždy postrádat.
Briki. nemyslím si že by bettyny znamenali absolutní konec rusherů na 4gf. jen se proti nim lidem špatně hraje, nicméně ten počet hráčů co je aktivně používá už není tak velký, aby se na to nedalo přizpůsobit jako na claymorky(alespoň teď, když už na ně bude fungovat odhalovač)Co se samotného odhalovače týče, je opravdu částečným WHčkem ta schopnost, že vidí všechny letící předměty(všechny typy granátů). Já jsem s ním hrál i když nefungoval na bettyny protože jsem se rychle naučil, kdo které granáty hází a když člověk znal trochu mapu, nebyl problém zjistit, kde kdo je, protože granáty hází opravdu každý
Jinak už v začátcích jsem psal, že je podle mě nesmysl, aby museli být dva druhy odhalovačů, odhalovač zvlášť na betty a zvlášť na clay, c4, apod. Bylo mi zde řečeno, že to byl účel. Nicméně proč by člověk měl zabrat dva perky(první i druhý) tou samou vlastností, to mi mozek nebere. Zdá se vám to moc ultimátní aby speciální odhalovač odhalovač všechny výbušniny apod. serepetičky?V tom případě nechápu co tu dělá perk Survive Killer(maska+Ds)Který láme hranici možností mezi tím, nepadnout v boji na plyn a ještě si potichounku pobíhat po mapě
K1mbale, nic proti, ale řeči typu, ten ho má a ten ne...Už ve chvíli, kdy byl spuštěn první event, rozdán první lepší perk, bylo jasné, že se hráči rozdělí na dvě skupiny, jedna která bude chodit na eventy a mít lepší perky a ta druhá, která bude tiše závidět, neboť na eventy nebude mít čas popř. štěstí, jak to bohužel je. Jinak co se týče toho, že by na ty eventy někdo neměl čas...Slýchávám a byl jsem jednu dobu sám zástupcem toho, když někdo z party na ts tvrdil, že eventy jsou JEN pro děti co můžou být kdykoliv doma ale není tomu tak. Já chodim třeba do práce, nesedim u kompu 24 hodin denně a přesto se mi podařilo získat 7 perků(mimo jiné i odhalovač speciál), takže ta možnost, získat perk, tu vždycky je, stačí se jen kouknout kterej event kde právě běží, protože i na otazníkách padaj Mě tam padly dva.
Poslední připomínka je na Global Jaming System, kterej by teoreticky neměl mít s bettynama vůbec nic společnýho, alespoň co se mého názoru týče. Spíše by se mělo kouknout na to, že u něho pokulhává UAV Jammer v něm zabudovaný
PS: Myslím nemá smysl řešit schody a neshody mezi adminy názory se můžou lišit, důležité přeci je, aby se vybrala ta nejrozumnější alternativa pro kteréhokoliv řadového hráče, který se tu objeví Samozřejmě že hráči, kteří se nebudou účastnit eventů a podobných akcí, kde lze získat nějakou výhodu, budou vždy postrádat.
Příspěvek upravil BELY: 1.12.2013 - 10:31
The Power of myth - Belerofon
Odesláno 1.12.2013 - 13:03
BELY dne 1.12.2013 - 10:27 napsal:
Už ve chvíli, kdy byl spuštěn první event, rozdán první lepší perk, bylo jasné, že se hráči rozdělí na dvě skupiny, jedna která bude chodit na eventy a mít lepší perky a ta druhá, která bude tiše závidět, neboť na eventy nebude mít čas popř. štěstí, jak to bohužel je.
Blbost, spíš se to rozdělilo na hráče typu EVENT to je můj můj milášek tzn. že hráči co chodí na event prostě chodí jen na event a přes to nejede vlak. Vidina "lepších" perků a snadných xp je přece neodolatelná. A druhá polovina (spíš slabší polovina) co si chtějí jen zahrát a to jim stačí.
Už nějakou dobu sleduju, kteří hráči chodí na eventy a to co jsem napsal se celkem potvrzuje.
Neberte to jako křivdu, ale prostě je to tak......
Odesláno 1.12.2013 - 15:48
Krocane, i to co jsem napsal já se neliší od pravdy...Byl jsi někdy na ts?Třeba ve chvíli, kdy někdo z méně oblíbených hráčů dostane na eventu kde jsou otazníky perk a ostatní ho nedostanou?Měl by jsi slyšet ty komentáře...A to, co jsou lidi schopný říct a jak se zachovat z pouhé závisti. Jinak ano, bohužel s eventy se vytvořila skupina hráčů chodících pouze na ně, protože se jim to prostě z hlediska stráveného času u kompu a získaného skore(expů) prostě nevyplatí. Proto jsem rád že #54 patří k serverům, kde se stále najdou lidé, kteří tam chodí zahrát si bez ohledu na event, hráčů, kteří tam chodí za dobrou partou, alespoň z mého hlediska.
The Power of myth - Belerofon
1 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních