Skočit na obsah

Sdělení! - Globální informace

Spuštěny nové servery. Více info >>ZDE<<
Po domluvě s klanem KaP jsme znovu zprovoznily společný TeamSpeak Server Připojit
4GF client >>ke stažení ZDE<<
Podpora 4GF a s tím nový účet>>více info ZDE<<

Vítejte na For Gamers Fusion

Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
  • Psát nová témata a odpovídat na ně
  • Přehled o nových tématech, která jsem nečetl(a)
  • Psaní si s přáteli na Live Chatu
  • Vytvořte si vlastní profil a spravujte nové přátelé a pište si soukromé PM
  • Stanete se členy herního portál 4GF.cz
Guest Message by DevFuse

Perks

• Zamčené téma Téma je zamčeno
46 odpovědí na toto téma

MaRv

Gunner Silver

• Člen
  • 72 Příspěvků:
-69
Zdravím.
Všetci vieme že nove perky su "super".
Hmm, ale ked si vzpomeniete na stare LEPSIE codko 4gf ktore bolo bez novych perkov, aj ten bonus bol.
Každý druhý hraáč ma nejaky špecial perk a teraz už vetšinou rush speed, rush ammo, survive killer...
Dobre, aj ja mam suicide vestu, bettyni, bomb kit su dobre perky ale omnoho lepšie to bolo ked tie nove perky vôbedz neboli.
Týmto chcem napísať že už to NIEJE TO COD AKE BOLO, podľa mňa, a nie len podľa mňa sa cele cod dokazilo a že by sa tie nove perky mohli vymazať...

othnielx

Rusher

• V.I.P Člen
  • 277 Příspěvků:
464
Hoj, ty perky jsou tu už dávno, akorát jsou získatelné párkrát do roka viz. odkaz. Perky jsou součást hry, pokud ti vadí, nic a nikdo tě tu nedrží, můžeš jít hrát jinam je to jen tvoje volba. Každý perk má svoje výhody a svoje nevýhody. Buď se s nima / proti ním naučíš hrát nebo se na to vykašleš.

E: Navíc tyto perky si musíš sám za sebe vyhrát, pokud někdo má štěstí a vyhraje nějaký perk a ty ne tak s tím nic neuděláš. Je to pouze o náhodě.

Příspěvek upravil othnielx: 26.12.2013 - 19:04

MaRv

Gunner Silver

• Topic Starter
  • Člen
  • 72 Příspěvků:
-69
Ano ziskateľne raz za rok a teraz 2 dni vkuse sa o ne hraje ... každý druhý hrač ich ma

spo ♛

unlckr.

• Potížista
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 378 Příspěvků:
474
jj je to přehnaný, ale co se dá dělat .
Never Give Up.....

Odeslaný obrázek
Odeslaný obrázek

Guest_KenNnY_*

• Host

*
POPULÁRNÍ

Myslím že teť budu psát i za některé adminy
Kdyby tu Eventy o perky nebyli hráči by brečeli a odcházeli že není o co tady hrát.
Kdybyste měly i vy speciálni perk (rush-speed nebo něco jiného) tak mlčíte.
4gf.cz se dlouho trápilo tím že chce udělat pro hráče radost a aby měly o co hrát rozhodli se udělat perky nové Fajna věc.
A vy se na 4gf obrácite a děkujete tím že tady píšete kritiku. 4gf se snaží dělat maximum pro hráče.
jestly se vám nelíby tak si najděte lepší server než je 4gf ale pochibuju že lepší nenajdete.
:success:

Guest_KenNnY_*

• Host

Zobrazit příspěvekDaN dne 26.12.2013 - 19:10 napsal:

Ano ziskateľne raz za rok a teraz 2 dni vkuse sa o ne hraje ... každý druhý hrač ich ma

Jestly si nepochopil tak 4GF se rozhodlo 2dny hrát o specialní perky
protože sou vánoce tak udělali vánoční nadilku mněly bste 4gf děkovat a ne psát kritiky

optical

Gunner Gold

• Člen
  • 88 Příspěvků:
29
naprosto souhlasim s kennym

krbec

Private

• Člen
  • 39 Příspěvků:
23
Souhlasím s kennym i kdyz jsem hrál asi 15 hodin v kuse specialní perky zadny mi nepadl :biggrin3: Ale je to o stesti a to já proste nemam. Ale díky jim za snahu zabavit lidi daří se :jupi: :thumbup:

Sinedd

Corporal Silver

• Člen
  • 102 Příspěvků:
37
kenny ja špecialne perky mám a je to fakt o ničom keď prídem napr na server 26 a rushspeed má ďalšich 5 ludí...

Guest_KenNnY_*

• Host

Zobrazit příspěvekSinedd dne 26.12.2013 - 19:45 napsal:

kenny ja špecialne perky mám a je to fakt o ničom keď prídem napr na server 26 a rushspeed má ďalšich 5 ludí...

Sinedde nic proti tobě nemám ale píšeš tu jak bys chtěl ten perk jen pro sebe ja to přeju každému ať se na něho usměje štěstí a padne mu něco co si přeje
časem si zvykneš.
A 4gf zase něčím jiným překvapí ;)

Sinedd

Corporal Silver

• Člen
  • 102 Příspěvků:
37
kenny mne to je jedno ako ale proste malo to byť špeciál... nie aby to malo 50% serveru...

Rasty

Private

• Člen
  • 25 Příspěvků:
-1
také souhlasím s kennym je tu nějaka změna není to stereotip mužeme být rádi že se tu stanou nový věci a jen tak tě to neomrzí máš pořád proč hrát nové zbrane perky atd

Guest_KenNnY_*

• Host

Zobrazit příspěvekSinedd dne 26.12.2013 - 19:53 napsal:

kenny mne to je jedno ako ale proste malo to byť špeciál... nie aby to malo 50% serveru...

Sinedde bylo řečeno že speciální perk může padnout jen párkrát za rok taky se tak stalo 4gf svuj slib dodrželo.
nebylo řečeno že to padne tomu,tomu a tomu že to můžou být jen 5lidí co ten perk mohlo získat.
A toto téma by se mohlo uzamknout páč je zbytečné. :censored: :success:

optical

Gunner Gold

• Člen
  • 88 Příspěvků:
29
presne rasty

spo ♛

unlckr.

• Potížista
  • 378 Příspěvků:
474
kenny : já mám perků devět ...a rush ammo , speed a WG ghost mám a stejně to říkám. Tak nevim co plácáš
Never Give Up.....

Odeslaný obrázek
Odeslaný obrázek

Altik

Sergeant Major of the Army

• Člen
  • 354 Příspěvků:
467
neviem prečo máš furt niečo proti rush-speed, rush ammo alebo survive....

pri rush speed dupeš ako "hovado", počuje ťa aj hluchý.... čo som si všimol tak na častejšie hraných mapách sa už hráči naučili kedy čakať rushera s rush speed perkom....

na Ts som niekoľko krát počul že rush ammo je dobrý na DM, TDM a podobné typy, na SaD volia radšej niečo iné

Survive killer... má DS ktoré je počuť rovnako dobre ako keď ho hráč nemá....

K ďalším perko... je to spestrenie hry a lákadlo pre hráčov

PS: síce je tu jeden perk čo mi vadí a to je betty.... jediný perk na ktorý nie je ochrana bez lovenia perkov.... ale verím že admini niečo vymyslia :)

MaRv

Gunner Silver

• Topic Starter
  • Člen
  • 72 Příspěvků:
-69
Kenny?! Ja som vždycki písal že bez betty ani kill ... ja bettyni mam - už to nepíšem a to sa priznavam ale vadia mi tie perky že už každy hráč ma tie nielen silver perky ale aj ghost, neviem ake zasa.
Sinedd píše dobre! Máju to mať dvaja, traja hráči a nie každy druhý.
spo ako píše ma 9 perkov a tiež mu to vadí, bože ved bolo omnoho lepšie ked tu tie nove perky neboli. Maximalne tu mali byť tie hlavne a to 1. odhalovani atd, 2. silnejši munice atd, 3. teflon atd.

Guest_KenNnY_*

• Host
Ok spo teť mi vysvětli nebo napiš jake by to tu bylo bez eventů perků atd...
já myslím že o ničem myslím že je to aspoň o co hrát.
A pokuď se někomu nelíbí tak si běžte najinej server.
Buď te rádi že se 4gf snaží a nepište krytiky.
Kritiky bylo až moc. :censored:
Téma bych Prosil uzavřít. zbytečné hádky. :conf2:

Příspěvek upravil KenNnY: 26.12.2013 - 20:11

Tazik 306

Private

• Člen
  • 28 Příspěvků:
51
Jezismaraja zase se breci.Kdyz ne kvuli DS tak zase kvuli necemu jinemu.Misto radsi abyste byly aspon trochu vdecni a radi ze admini ve svem VOLNEM CASE pro vas neco delaji na cod a pritom by si mohli delat neco svojeho doma mimo pc nebo tak tak zase na neco stiznost a slzicky a stezovani si.Jste s tim uz fakt trapni, jak porad brecite ze vam maminka v obchode nekoupila lizatko! Nelibi se vam tak odjezd a nehrejte.Hotove vyresene tecka.

Příspěvek upravil Tazik 306: 26.12.2013 - 20:15

spo ♛

unlckr.

• Potížista
  • 378 Příspěvků:
474
mě ty perky nevadí bože, jen že je ted má každej druhej chápeš to nebo co ???
Never Give Up.....

Odeslaný obrázek
Odeslaný obrázek

Tazik 306

Private

• Člen
  • 28 Příspěvků:
51
No a co ze je maji? A co je jako na tom? Nemusite porad byt nej a mit neco jen vy. Plyn ma taky kazdy kdo ma 95 lvl, XM-8 100 LVL atd atd.. A taky to nikomu nevadi.Proste porad furt remcani jenom nic vic. Pripominate mi pomalu uz nase politiky kteri by taky nejradsi jen porad neco menili tak,aby meli jen oni vyhodu. Nechapu proc by specialni perky vyhrane nemohli mit klidne cely server 4gf.

Labček:)

Gunner Silver

• Člen
  • 75 Příspěvků:
15

Zobrazit příspěvekKenNnY dne 26.12.2013 - 20:10 napsal:

Ok spo teť mi vysvětli nebo napiš jake by to tu bylo bez eventů perků atd...
já myslím že o ničem myslím že je to aspoň o co hrát.
A pokuď se někomu nelíbí tak si běžte najinej server.
Buď te rádi že se 4gf snaží a nepište krytiky.
Kritiky bylo až moc. :censored:
Téma bych Prosil uzavřít. zbytečné hádky. :conf2:
bez eventov a perkov atd? kedy tu bolo podla teba viac hracov ? teraz alebo niekedy pred rokom a pol ? ked bolo vsetko tak ako bolo a boli len hlavné perky

krbec

Private

• Člen
  • 39 Příspěvků:
23
Nechte to na 4GF a na betty je global ne ??

Labček:)

Gunner Silver

• Člen
  • 75 Příspěvků:
15

Zobrazit příspěvekTazik 306 dne 26.12.2013 - 20:29 napsal:

No a co ze je maji? A co je jako na tom? Nemusite porad byt nej a mit neco jen vy. Plyn ma taky kazdy kdo ma 95 lvl, XM-8 100 LVL atd atd.. A taky to nikomu nevadi.Proste porad furt remcani jenom nic vic. Pripominate mi pomalu uz nase politiky kteri by taky nejradsi jen porad neco menili tak,aby meli jen oni vyhodu. Nechapu proc by specialni perky vyhrane nemohli mit klidne cely server 4gf.
co je podla teba viac fer ? ze niekto nieco ziska vdaka svojmu levelu alebo to ze niekto pride na event da 5 killov a ma perk ? a mylis sa, najdu sa ludia co im vadi plyn, xm8 atd tak asi tak

optical

Gunner Gold

• Člen
  • 88 Příspěvků:
29
nehadejte se , proste to tak je , admini delaji co muzou , tak budte radi, nikdy se nejde zavdecit vsem. hauk

Tazik 306

Private

• Člen
  • 28 Příspěvků:
51
Labcek tady jde o jednu vec-Tohle je OW server.Admini to tu dodelali aby to cod nebylo porad stejne dokola treba jak oprigo-max 55 lv a kazdy beha s aku nebo Ak-47.Proto kdyz tu dodelali zbrane a specialni perky tak to sem proste patri a nemusi se tu porad na neco zbytecne remcat a zaklad nesmyslne temata. Zbytecne tu jen na foru pribyvaji zbytecne veci. Asi byste si meli o codka odpocinout par mesicu treba a pak kdyz se vratite budete mit klid a nebudete resit zbrane,perky,ds a jine veci a budes proste hrat tak jak to je.Proste si uz zvyknete.Az adm,ini budou chtit,sami tyto veci zrusi dle sveho uvazeni.

Tazik 306

Private

• Člen
  • 28 Příspěvků:
51
Presne optical To co jsi napsal presne o tom mluvim. Meli by byt radi ze se o to staraj a ne jak kdyz se podivas na spoustu her kde neni skoro ani poradna podpora,updaty nebo tak.

Lukky

Chief Petty Officer Gold

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Bronz
  • 380 Příspěvků:
1003
  • LocationPraha
Děkuji adminům že nám bylo umožněno získat tyto super perky. Lidi trochu vděku by adminům neuškodilo za tu snahu a to co tady pro nás dělají... :thumbup:

Altik

• Člen
  • 354 Příspěvků:
467
zase je to téma o ničom :fighting0061: :argue: :diespam: :aaron:

Příspěvek upravil Altik: 26.12.2013 - 20:59

GEORGE.cz

I unique wood

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Silver, Srazy
  • 3954 Příspěvků:
5388
  • HLSW:S-N-D-K:GEORGE
  • LocationChotěboř - Kraj Vysočina
Njn hlavne ze je mate vy co si tu stezujete ze je ma kazdej a druhej uz nic co??To by se me taky libilo mit vsechny ja a druhej nic to by bylo nej ze??Furt resite blbosti nic vic zas trolling topic.

Příspěvek upravil GEORGE.cz: 26.12.2013 - 20:50

Kdo se umí smát sám sobě, má právo se smát všemu, co mu k smíchu připadá. Jan Werich

Tazik 306

Private

• Člen
  • 28 Příspěvků:
51
Ja to jeste shrnu takhle. Damy a panove nikomu z vas nevadi to co tu pisete.jenom se nudite tak prudite z nudy na foru. kdyby vam to totiz tak strasne vadilo a zralo by vas to takovym zpusobem, jak tu pisete tak uz na ow nehrajete a uz tam ani nevkrocite. Je to to same jako treba kdyz si nekdo neco chce koupit. Kdyz se mu nelibi parametry a vlastnosti vyrobku,nekoupi si ho at je to mobil,auto,lednicka,televize,dvd prehravac...... To same je u her. Proc to hrajete kdyz vam strasne tak ty veci dodelavane vadi hm?! A ted mluvte. Kdyz se vam to nelibi proste tak bezte pryc a je to vyresene a kdyz chcete hrat a nelibi se vam to, tak svuj nesouhlas projevte nekde v soukromi a hrajte dal a je to a nezakladejte nesmyslne temata na foru.

Zohan®

Corporal Gold

• Sponzor Bronz
  • 134 Příspěvků:
305
Presně tak tento topic si myslim nema smisl dale řešit Deti brečeli a budou brečet nadale aď je to kuli DS special perku,....atd. Hlavně mně ukvapujou lidi co ti perky maj a stezujou si ja sem se snazil hrat na vsech speial eventech a nemam nic mam furt jen 1 perk Bety :) a nestezuju si život de dal aď mam perky nebo ne hlavne že si tu na 4GF mužu zahrat a snažit se dale o nove perky a ne furt jen dokola hrat Sad,TDM,,,, atd. ale pokusit se neco ziskat noveho :) ....

Takže si myslim že toto tema už nadale nema cenu řešit vemte si kolik dalo praci R3mikovy a dalsim adminum co mu stim pomahali :) nez sprovoznili nove perky ,zezačatku se nato každy těšil a ted si tu stežujte

no coment :censored: Topic :)
Odeslaný obrázekOdeslaný obrázek

MaRv

Gunner Silver

• Topic Starter
  • Člen
  • 72 Příspěvků:
-69
Bože môj ale ved len tymto som chcel napísať že už to nieje to cod ktore bolo pre boha. Hralí ste tu všetci čo tu píšete minule ešte ked ani klient nebol ? Vtedy bol najlepšie a nie toto cod dobre že tu nedaju admini laserove zbrane.

( Zoberte si ešte že ked je borisovka a každý druhý hrač má rush speed a ani nevindesš z respu a si mrtvy kvôli rush speedu ? )

Bengoro

Master Sergeant Gold

• Člen
  • 295 Příspěvků:
355
Pořád tu někdo něco má proti perkům. Ten má tohle, ten tuto, mají je všichni apod. Já nemám ani jeden, nikomu je nezávidím a až mi padne, tak to tak bude. A to, že to tu není jako dřív je částečně pravda ( můj osobní pocit ), pamatuji doby, kdy mi nastavení modu vyhovovalo víc, ale smířil jsem se s tím. Prostě to tak je a komu se to nelíbí, může hrát jinde.Já mám 4gf rád včetně chyb, které má, ale pokud si chci zahrát čistý cod4 a především dm, tak hraju jinde.

MaRv

Gunner Silver

• Topic Starter
  • Člen
  • 72 Příspěvků:
-69
Ja sa s tym zmierim, ale neni to to cod ktore to bolo. Koniec debaty.

MaRv

Gunner Silver

• Topic Starter
  • Člen
  • 72 Příspěvků:
-69
A kenny ty tuna píšeš ako keby si bol admin, tak radšej už nič tu nepíš. Uplne sa prejavuješ ako admin ...

Guest_KenNnY_*

• Host

Zobrazit příspěvekDaN dne 26.12.2013 - 22:33 napsal:

A kenny ty tuna píšeš ako keby si bol admin, tak radšej už nič tu nepíš. Uplne sa prejavuješ ako admin ...

nemáš psát také nesmyslné Topici
A já za to nemůžu že v tom co sem napsal mám pravdu
Zamyslíse prosím cos napsal za topic pak piš :)

MaRv

Gunner Silver

• Topic Starter
  • Člen
  • 72 Příspěvků:
-69
Kenny asi nevieš porovnať stare 4gf a toto nove ...

Guest_KenNnY_*

• Host
Dan Staré 4gf? hm.. myslím že to bylo TWSE.CZ jestli neznáš Historii 4gf :)

Altik

• Člen
  • 354 Příspěvků:
467
ty tu furt nariekaš že ťa zabíja rush speed.... veď keď ťa niekde raz zabijú tak si tam počkáš až ti pribehne a zabiješ ho ty ne ? použi trošku rozum......

Příspěvek upravil Altik: 26.12.2013 - 22:43

4 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 4 návětěvníků, 0 anonymních