Skočit na obsah

Sdělení! - Globální informace

Spuštěny nové servery. Více info >>ZDE<<
Sraz 2024. Více info >>ZDE<<
Po domluvě s klanem KaP jsme znovu zprovoznily společný TeamSpeak Server Připojit
4GF client >>ke stažení ZDE<<
Podpora 4GF a s tím nový účet>>více info ZDE<<

Vítejte na For Gamers Fusion

Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
  • Psát nová témata a odpovídat na ně
  • Přehled o nových tématech, která jsem nečetl(a)
  • Psaní si s přáteli na Live Chatu
  • Vytvořte si vlastní profil a spravujte nové přátelé a pište si soukromé PM
  • Stanete se členy herního portál 4GF.cz
Guest Message by DevFuse

Ban bez důvodu

3 odpovědí na toto téma

nydnol

Recruit

• Člen
  • 2 Příspěvků:
0
Dobrý den,

žádám vysvětlení banu na xuid 11000016808B91C, nick nydnol. Rád bych viděl jakýkoliv materiál, který zachytil nějaký oprávněný důvod. Na serveru hraji bez jakýkoliv modifikací hry víc jak půl roku a nikdy se mnou nikdo problém neměl.

Ban jsem dostal od hráče POL777, očividně náctiletý chlapec co moc nechodí ani do školy soudě dle pravopisu a způsobu jednání.

Předem děkuji.

19:47 Opravil jsem xuid na správnou hodnotu.

Příspěvek upravil nydnol: 18.04.2011 - 18:48

pol777

Recruit

• V.I.P Člen
  • 11 Příspěvků:
17
Ahoj nydnol,
bezdůvodně se u nás nebanuje.Dělám admina již dlouho na to, abych poznal kdo má wh a kdo ne a za tím, že ty jsi ho měl si stojím-stáli za mnou u PC v tu dobu další dva lidi, kteří hrají COD již taky dlouhou dobu a wh poznají.
Rozhodně nejsem žádnej náctiletej kluk (i když díky, trochu mi to lichotí), jen si ve hře ten pravopis nehlídám-není na to čas, když tam občas hrají lidi jako ty.

nydnol

Recruit

• Topic Starter
  • Člen
  • 2 Příspěvků:
0
To jste mi teda pěkní experti :) stále bych rád viděl jakýkovil důkaz... taky můžu říct, že tu mám x lídí :D a co jako? :D
Mám dost nahráno v csku, tak to zkuste překousnout, že u tý hry taky občas někdo přemýšlí a prošívá místa kde se kempí.

Marsal_Konev

Zakladatel

• V.I.P Člen
  • Others: Člen
  • 1025 Příspěvků:
2230
  • HLSW:Marsal_Konev
  • LocationPardubice
Bylo ti odpovězeno, unban ti byl ZAMÍTNUT. Zkus zažádat ve vší slušnosti za pár měsíců a uvidíme co se s tím dá dělat.

:locked2:

2 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 2 návětěvníků, 0 anonymních