Extremni pohyb +5%
uFonsDave
13.01.2014
Ahoj, chtěl bych se zeptat jestli by nebylo nějak možné zvýšit extremní pohyb alespoň o 5% , abychom my co nemáme RUSH speed , jsme se jim mohli alespoň trošičku vyrovnat.Díky
ps: Pokud by to nebylo možné , tak udělat třeba new perk od lvl 80 Extremní pohyb Special který by byl 10% (místo základních 5% ).
Příspěvek upravil strikedejv: 13.01.2014 - 12:24
ps: Pokud by to nebylo možné , tak udělat třeba new perk od lvl 80 Extremní pohyb Special který by byl 10% (místo základních 5% ).
Příspěvek upravil strikedejv: 13.01.2014 - 12:24
spajk ツ
13.01.2014
netuším jak ale co jsem ted' po dlouhe době hrál tak perk extremní pohyb je trochu buffnutej a ten kdo má movement tak tomu to bohatě stačí, k čemu by tu potom byl specialní perk rush speed kdyby tu byl klasickej perk se stejným efektem ... určitě bych to nezvyšoval protože už tak tu 3/4 serveru obíhá celou mapu v prvních vteřínách po začátku kola ...
Libunda
13.01.2014
Ahoj, možné by to bylo, ale v plánu to není.
Spajkz ツ:
Příspěvek upravil Libunda: 13.01.2014 - 12:27
Spajkz ツ:

Příspěvek upravil Libunda: 13.01.2014 - 12:27
uFonsDave
13.01.2014
ok , díky . chtěl jsem jen názory takze Haters můžou někam 
ten kdo nemá žádný spec. perk , tak by tohle ocenil
( každý by si chtěl skusit trochu se vyrovnat ostatním , kterým se poštěstilo )
Příspěvek upravil strikedejv: 13.01.2014 - 12:31

ten kdo nemá žádný spec. perk , tak by tohle ocenil

Příspěvek upravil strikedejv: 13.01.2014 - 12:31
uFonsDave
13.01.2014
hlavní , že víš o co mi jde
kdyby se naopak rush speed snížil , byl bych spokojen.

Libunda
13.01.2014
OMG, je to stále dokola kluci.
SPECIÁLNÍ PERK je speciální právě kvůli tomu, že není srovnatelný s ostatními.
SPECIÁLNÍ PERK je speciální právě kvůli tomu, že není srovnatelný s ostatními.
uFonsDave
13.01.2014
jak jsem napsal ten Extremní pohyb speciál by mohl být např: fialový perk...
fiskaa
13.01.2014
Bože můj..to tady za chvíli budete vymýšlet 360° clay ne..když už máte speciální perk tak musej mít výhodu oproti ostatním ne? Jen podotýkám že nemám žádný speciální perk ..hraju jen s zakl.perky ,ikdyž nadávám na ty speciální ..tak nejsem pro aby se vymýšlely další perky o něco slabší než je speciální .To pak rovnou můžete zrušit základní perky a dát tam perky se vsech cod atd..
Uzilino ♂
13.01.2014
ZBYTEČNY ... tvl specialní už ten název napovída k tomu že bude něco lepší než předchůdce ...
Muj názor na tento topic je že | Nedropl si perk tak si to tu chceš nějak vyplakat |
je to samy jak kdybych napsal jestli k vestě nepřidáte vic hp jelikož mě lidi s Červeneým perk zabíjí nády ....
Příspěvek upravil Uzilino: 13.01.2014 - 14:21
Muj názor na tento topic je že | Nedropl si perk tak si to tu chceš nějak vyplakat |
je to samy jak kdybych napsal jestli k vestě nepřidáte vic hp jelikož mě lidi s Červeneým perk zabíjí nády ....
Příspěvek upravil Uzilino: 13.01.2014 - 14:21
uFonsDave
13.01.2014
Tak ty jsi měl asi víc štěstí no , jinak ty tvoje kecy mě nezajímají.Stupid Haters everywhere.... v dnešní době se už nikomu nezavděčíš...
Uzilino ♂
13.01.2014
xD ne tady jde o to ty perky tak jsou tak se s tím smiř ... Proč upravovat zakladní perky jednou je to dané tak to tak berte .
kdyby tohle prošlo rozjede se tu vlna upravování zakladních perků a bude to směřovat do -----
kdyby tohle prošlo rozjede se tu vlna upravování zakladních perků a bude to směřovat do -----
Uzilino ♂
13.01.2014

čau ... aby ses necítil dotčen

Zohan®
13.01.2014
přesně tak jak napsal libu Ruhs Speed je specia, a ne aby se tu nejaky Extra pohyb srovnaval se specialním perkem to by pak strácelo smisl, davam příklad:
1 perk---> BombKit
2 perk--> 2 Hlavní zbraně
3-perk Extra pohyb
Nasadím si famase,Ak-74u,..Atd a hned pod to si das Empty tak dosahnes 110% běhu což si myslim že je dostačujici když s Ruhes Speedem máš 120% da se i dosahnout možná více,
Podle meho názoru je toto zbytečnost potom by strácel Ruhes Speed vzácnost.
Timto příkladem sem chtel ukazat jak dosahnout 110 % běhu
Příspěvek upravil Zohan®: 13.01.2014 - 15:05
1 perk---> BombKit
2 perk--> 2 Hlavní zbraně
3-perk Extra pohyb
Nasadím si famase,Ak-74u,..Atd a hned pod to si das Empty tak dosahnes 110% běhu což si myslim že je dostačujici když s Ruhes Speedem máš 120% da se i dosahnout možná více,
Podle meho názoru je toto zbytečnost potom by strácel Ruhes Speed vzácnost.
Timto příkladem sem chtel ukazat jak dosahnout 110 % běhu
Příspěvek upravil Zohan®: 13.01.2014 - 15:05
fiskaa
13.01.2014
Tady jde jen o to jak napsal Uzi-jemu perk ještě nepadnul tak kope kolem sebe ..a chce slyšet jak má u všech podporu
K4r3l01
13.01.2014
Řeknu to takto s extrémní kondicí máte vyšší rychlost o 10% vůči standartu
Rush Speed je o 20% takže nevidím důvod proč tento perk degradovat na úkor základního perku
Když by se to udělalo tak by perk Rush Speed ztratil jakýkoliv smysl
Takže ne nic navyšovat nebudem
Rush Speed je o 20% takže nevidím důvod proč tento perk degradovat na úkor základního perku
Když by se to udělalo tak by perk Rush Speed ztratil jakýkoliv smysl
Takže ne nic navyšovat nebudem
Labček:)
13.01.2014
to ze niekto napise svoj nazor na to ze je to zbytocnost tak je hned stupid hater ? sa uvedom...taketo kraviny vymyslaju len ti co nemaju ziadny perk tak tu prosia o to aby sa stale upravovali zakladne perky
IvounCZ
13.01.2014
Já bych tu chtěl pouze zmínit to, že i když tu teď mnoho hráču vlastní RS, tak se sem pořád připojují nový a nový hráči (skoro každý 3 den).
Mějte na paměti, že tito nový hráči nemájí žádný perk a o special perky se bude jistě hrát opět za dlouhou dobu.
Tím tu chci říct, že se to za určitý čás zredukuje a nastane tu opět rovnováha a málokdy se stane to, že se na 1 server připojí zrovna 10 hráču s RS.
Takže strikedejv, myslím že můžeš být v klidu, časem se to srovná a modří nebudou special perky rozdávat jak chleba
Mějte na paměti, že tito nový hráči nemájí žádný perk a o special perky se bude jistě hrát opět za dlouhou dobu.
Tím tu chci říct, že se to za určitý čás zredukuje a nastane tu opět rovnováha a málokdy se stane to, že se na 1 server připojí zrovna 10 hráču s RS.
Takže strikedejv, myslím že můžeš být v klidu, časem se to srovná a modří nebudou special perky rozdávat jak chleba

J@SON
13.01.2014
Uzilino dne 13.01.2014 - 14:13 napsal:
ZBYTEČNY ... tvl specialní už ten název napovída k tomu že bude něco lepší než předchůdce ...

A trošku pozitívne treba myslieť život není o perkoch

Příspěvek upravil J@SON: 13.01.2014 - 15:46
Uzilino ♂
13.01.2014
to měl být příklad že je totální kravina .. srovnávat Spec Perk s klasickym jinak on ještě přepisloval ten "návrh"
Arcas
13.01.2014
Zbytečně se napadáte - jeden i druhý. Zkuste to příště napsat více stroze a bez emocí.
To že napsal svůj názor - fajn. Ale z toho textu jde cítit silné vypětí, silná a zbytečná agresivita.
Berte to s klidem - fórum je tu kvůli návrhům, a i kdyby byl sebehorší, lze to napsat s klidem :-)
To že napsal svůj názor - fajn. Ale z toho textu jde cítit silné vypětí, silná a zbytečná agresivita.
Berte to s klidem - fórum je tu kvůli návrhům, a i kdyby byl sebehorší, lze to napsat s klidem :-)
Dreamon-Benny
13.01.2014
Neřešte kraviny jednou je to tak dané a tak to i zůstane.A že se tady budete hádat a napadat tím ničeho nedocílíte pánové 
Já bych to tady už

Já bych to tady už

Wajt
13.01.2014
Uzilino ty tu píšeš neviem čo ... Ale keby si nemal rush speed tak neviem nevime

K4r3l01
13.01.2014
no tato diskuze je dle mého názoru již zbytečná
odpověď jste dostali
Příspěvek upravil Libunda: 13.01.2014 - 18:46
odpověď jste dostali

Příspěvek upravil Libunda: 13.01.2014 - 18:46