Skočit na obsah

Sdělení! - Globální informace

Spuštěny nové servery. Více info >>ZDE<<
Po domluvě s klanem KaP jsme znovu zprovoznily společný TeamSpeak Server Připojit
4GF client >>ke stažení ZDE<<
Podpora 4GF a s tím nový účet>>více info ZDE<<

Vítejte na For Gamers Fusion

Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
  • Psát nová témata a odpovídat na ně
  • Přehled o nových tématech, která jsem nečetl(a)
  • Psaní si s přáteli na Live Chatu
  • Vytvořte si vlastní profil a spravujte nové přátelé a pište si soukromé PM
  • Stanete se členy herního portál 4GF.cz
Guest Message by DevFuse

Pár otázek..

• Zamčené téma Téma je zamčeno
77 odpovědí na toto téma

RanDy

Sergeant Gold

• Člen
  • 240 Příspěvků:
55
Ahoj mám "pár" otázek který mě dost zajímaj,tak tady jsou.

1.Nepřipadá Vám že speciální perk silent plant a defuse je trochu nic moc na perk 1?Nepřemýšlely jste že ho přesunete na perk 2 nebo 3?

2.Není DS moc op od tak malého lvl?Co takhle ho dát od vyššího lvl?(Proti DS nic nemám jen je dost dobrej na tak malej lvl)..

3.Šlo by nastavit aby se eventy s perkem a s hodně XP generovaly spíš přes den než v noci nebo ve 3 ráno?

4.Uvažovali jste o založení třeba topicu kde by admini psali jak to jde s new revizí,bonusem atd.?

5.Šlo by udělat pár serverů který by si hráči mohli nastavit podle sebe tak jako to je na GameParku?

6.Je tu zbytečně moc serverů kde nikdo nehraje, bylo by dobrý je vyměnit za jiný mody,šlo by to?

7.Pár nových custom mapek na #26,#50, ať to není pořád to samí,šlo by to?

8.Perky jako je ta RPG co můžete ovladat,nože atd. nešlo by je vyměnit za jiný nový perky?

To je asi všechno co jsem chtěl, tak díky za vaše odpovědi.Přeju hezký zbytek dne. :-)

Příspěvek upravil RanDy: 21.01.2014 - 16:50

K4r3l01

STAR PLAYER

• Founder
  • Others: ARK: Survival Evolved
  • 3638 Příspěvků:
5035
1. nepřipadá řekl bych že je to takticky dost výhodný perk
2. základní perky nijak upravovat nebudeme takže perk bude na tom samém lvl jako je přeci jen to dává alespoň nějakou výhodu méně zkušeným hráčům
3. Už jsme se o tom bavily. Bohužel nešlo je to prostě random který nelze nijak ovlivnit
4. Šlo by to ale většinou se na to časem zapomene takže asi spíš ne :(
5. ne
6. Uvidíme
7. toto je docela problém protože hráči 26 a 50 jen tak neskousnou nové mapy protože by nevěděli kde dělat průstřely atd.
8. Šlo ale dělat to nebudeme

xXx/neo

Corporal Silver

• Člen
  • 116 Příspěvků:
77
  • LocationTeplice
ovladaný RPG je výborný na heli a AC
Odeslaný obrázek Odeslaný obrázek

RanDy

Sergeant Gold

• Topic Starter
  • Člen
  • 240 Příspěvků:
55

Zobrazit příspěvekK4r3l01 dne 21.01.2014 - 16:59 napsal:

1. nepřipadá řekl bych že je to takticky dost výhodný perk
2. základní perky nijak upravovat nebudeme takže perk bude na tom samém lvl jako je přeci jen to dává alespoň nějakou výhodu méně zkušeným hráčům
3. Už jsme se o tom bavily. Bohužel nešlo je to prostě random který nelze nijak ovlivnit
4. Šlo by to ale většinou se na to časem zapomene takže asi spíš ne :(
5. ne
6. Uvidíme
7. toto je docela problém protože hráči 26 a 50 jen tak neskousnou nové mapy protože by nevěděli kde dělat průstřely atd.
8. Šlo ale dělat to nebudeme
8.otázka, můžu znát důvod proč ne? :(

spo ♛

unlckr.

• Potížista
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • 378 Příspěvků:
474
s těma mapama souhlasim , za sebe si myslim, že hračum ,teda aspon mně nevadi když na ty novy mape neznam prustrely, ale vadí mi když jsou šíleně zabugovaný jako na 54 :wacko:
Never Give Up.....

Odeslaný obrázek
Odeslaný obrázek

K4r3l01

STAR PLAYER

• Founder
  • 3638 Příspěvků:
5035
a proč ano ty perky tam nijak nepřekáží a hráči je používají

RanDy

Sergeant Gold

• Topic Starter
  • Člen
  • 240 Příspěvků:
55

Zobrazit příspěvekK4r3l01 dne 21.01.2014 - 17:06 napsal:

a proč ano ty perky tam nijak nepřekáží a hráči je používají
Nový perky by používalo víc hráčů..

K4r3l01

STAR PLAYER

• Founder
  • 3638 Příspěvků:
5035
to Spo. na 54 je aktuálně nový maplist pokud najdeš nějakou zabugovanou mapu tak by bylo dobré se s námi o tuto informaci podělit aby se to mohlo řešit

spo ♛

unlckr.

• Potížista
  • 378 Příspěvků:
474
beru za bug i ty okna který nejdou přelízt a podobný věci ,ale napíšu když tam budu
Never Give Up.....

Odeslaný obrázek
Odeslaný obrázek

Lukky

Chief Petty Officer Gold

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Bronz
  • 380 Příspěvků:
1003
  • LocationPraha
Rád bych se zeptal jak to aktuálně vypadá s tou revizí? :)

BELY

Lance Corporal Gold

• Člen
  • 174 Příspěvků:
340
  • LocationCzech Republic

Zobrazit příspěvekspo. dne 21.01.2014 - 17:05 napsal:

s těma mapama souhlasim , za sebe si myslim, že hračum ,teda aspon mně nevadi když na ty novy mape neznam prustrely, ale vadí mi když jsou šíleně zabugovaný jako na 54 :wacko:

Mapy na 54ce již byly roztříděny a opraveny tak, aby si již nikdo kdo tam dorazí nemusel stěžovat, že je mapa zabugovaná nebo se stahuje furt do kola. Jinak jestli máte rádi custom mapy, tak právě od toho je tu server 54 kde se jedou především cusomky. Servery 26 a 50 jedou převážně na intel mapách, tudíž origo s vyjímkou několika málo přidaných(známějších) map jako je například dust.
The Power of myth - Belerofon
Odeslaný obrázek

Guest_KenNnY_*

• Host
Admini zdělí vše v pravej moment,tím myslím (revize,zbraně,perky atd...) :) Sou příliž zatížení,a pracují na 100% podle mně :) :success:
Kdo je zvědaví bude brzo starý :D Na všechno příjdé čas. :afro:

Příspěvek upravil KenNnY: 21.01.2014 - 17:37

Libunda

STAR PLAYER

• Člen
  • Others: Srazy
  • 1429 Příspěvků:
3311
  • HLSW:Libunda CZ
  • Locationzemě česká
Dokážu si představit, že s bodem 4 zkusíme něco udělat. ;)
Přečti si respektuj Pravidla diskutování na forum.4gf.cz !

youko Kurama

Colonel Silver

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Silver
  • 652 Příspěvků:
1227
  • LocationPraha
bod 7. Na 26 je několik super map z MW2, které se ale nevolí protože "skilleři" je nemají najeté a vždy je dohromady převotují. Powcamp taky každej zezačátku říkal, že je to špatná mapa a co si na ni hráči zvykli, už se volí. Takový summit, rundown atd. jsou skvělé mapy - další věc je, že vidím, že spousta hráčů vůbec nevotuje a pak nadává, co se vybralo za mapu - takže votujte ať nehrajem 2 azteky za sebou, nuke town a další mapy co jsou při plném serveru nehratelné, ale bohužel se na nich při znalosti průstřelů a rozházení nadů a bettyn skvěle expí. Vždy se směju když občas projde nová mapa a "skilleři" hned remcaj, že to je blbá mapa páč na ní nemaj systém - teď půjdu 3 vteřiny doprava, tam budu střílet zkrz 4 zdi a minimálně 2 hráče dám atd.

Apeluji na hráče: Pojďte opět hrát pro zábavu ne pro exp
Odeslaný obrázek

maddy

Chief Petty Officer Silver

• Člen
  • 374 Příspěvků:
641
  • LocationPraha
Youko, každej má jinej vkus, každej ať si hraje jak chce. Ne každýho musí bavit lítat po mapě s brokovnicí jak smyslů zbavenej, pokud je to to, pod čím si hraní "pro zábavu" představuješ. Ohledně těch map, ne každému se musí nové mapy zalíbit, zahraju si ji - nelíbí se mi - nebudu ji votovat, nemyslim si, že to má něco společného s tím, že na ní nevím jak hrát a že na ní neznám průstřely. Taky si nemyslim, že s votováním map mají co dočinění expy, neznám snad nikoho kdo by hrál za účelem nastřílení co nejvíc expů. Každej hraje tak jak umí, tam kde umí, přikazovat někomu aby to dělal jinak by nebylo zrovna košer.

youko Kurama

Colonel Silver

• V.I.P Člen
  • 652 Příspěvků:
1227
  • LocationPraha
tak vzhledem k počtu map, které server nabízí a votováním neustále 8 map dokola a to těch malých kde se expí nejsnadněji jsem si za tu dlouhou dobu udělal docela přesnej obrázek. Ano ať si každej hraje jak chce, já lítám jak smyslů zbavenej, někdo si pokempí, to je mi fuk, já score neřeším. Ale proste když si 8 hráčů stoupne za sebe a šije to zkrz zdi na druhou stranu a druhá půlka týmu dělá to samé o pár metrů vedle, tak o tom si myslím své. Já osobně jsem šťastný, když si jednou za týden zahraju jinou mapu než ty samé dokola. A bohužel X hráčů mi řeklo, že radši budou hrát mapy kde se rychle naexpí. Nikdo nezůstane na serveru kde je event, třeba gun game, který mě osobně opravdu baví. Prostě se přijdou jen naexpit a čau - to není o zábavě. Jeden příklad za všechny - s adminama jsme si šli zastřilet na 43, bylo nás tam asi 5, během chvíle server plný - o co se hraje, o co se hraje, o co se hraje, o co se hraje.....

Abychom tu nerozjeli nekonečnou diskuzi o ničem ( můžem to probrat na ts )
tak zde je můj názor:

Není potřeba na 26 přidávat nové mapy - jsou tam takové, které ještě 60% hráčů ani neviděla a dle mého názoru jsou dobré - zkuste je :)

Příspěvek upravil youko Kurama: 21.01.2014 - 18:40

Odeslaný obrázek

othnielx

Rusher

• V.I.P Člen
  • 277 Příspěvků:
464
Na #26 byla nejlepší změna, když se povolil Teamkill - Reflection, skoro bez průstřelů, škoda jen že si stěžovali "průstřeláři" že umíraj kvůli rusherům...

youko Kurama

Colonel Silver

• V.I.P Člen
  • 652 Příspěvků:
1227
  • LocationPraha
no tvrdě jsem to vybojoval a pak obrečel, já osobně si taky myslím, že reflection je nejlepší nastavení, když napálíš svého je to tvoje chyba ( uniformy jsou sakra jiné a člově musel trochu přemýšlet a ne jen bezmyšlenkovitě střílet ), mohu to zkusit ještě z hecu nadhodit, ale obávám se, že to nedopadne
Odeslaný obrázek

K4r3l01

STAR PLAYER

• Founder
  • 3638 Příspěvků:
5035
yoko to určitě nedopadne protože takovýchhle lidí je tu mraky a zase řešit to jejich stěžování to fakt ne
to radši cestu menšího odporu

Altik

Sergeant Major of the Army

• Člen
  • 354 Příspěvků:
467
čo tak na skúšku hodiť na 26 nuketown 2 namiesto nuketown ? :)

R3MIEN

=/\=

• Founder
  • 485 Příspěvků:
1287
  • LocationPraha
a co takhle vypnout podporu prostrelovani predmetu a zdi :)

Guest_KenNnY_*

• Host
Remi představ si ty řeči rusheru a promoďáku. :D :D :D

Příspěvek upravil KenNnY: 21.01.2014 - 21:12

R3MIEN

=/\=

• Founder
  • 485 Příspěvků:
1287
  • LocationPraha

Zobrazit příspěvekRanDy dne 21.01.2014 - 16:47 napsal:

Ahoj mám "pár" otázek který mě dost zajímaj,tak tady jsou.

1.Nepřipadá Vám že speciální perk silent plant a defuse je trochu nic moc na perk 1?Nepřemýšlely jste že ho přesunete na perk 2 nebo 3?
2.Není DS moc op od tak malého lvl?Co takhle ho dát od vyššího lvl?(Proti DS nic nemám jen je dost dobrej na tak malej lvl)..
3.Šlo by nastavit aby se eventy s perkem a s hodně XP generovaly spíš přes den než v noci nebo ve 3 ráno?
4.Uvažovali jste o založení třeba topicu kde by admini psali jak to jde s new revizí,bonusem atd.?
5.Šlo by udělat pár serverů který by si hráči mohli nastavit podle sebe tak jako to je na GameParku?
6.Je tu zbytečně moc serverů kde nikdo nehraje, bylo by dobrý je vyměnit za jiný mody,šlo by to?
7.Pár nových custom mapek na #26,#50, ať to není pořád to samí,šlo by to?
8.Perky jako je ta RPG co můžete ovladat,nože atd. nešlo by je vyměnit za jiný nový perky?

To je asi všechno co jsem chtěl, tak díky za vaše odpovědi.Přeju hezký zbytek dne. :-)

1) je tam kde ma byt a je dost efektivni jde dost o zpusob jak hrajes ale mnohem vetsi uplatneni ma na serveru 54 kde jsou mapy vetsi
2) nebudeme menit je to sance pro mensi levely
3) neuvazujeme takhle je to zalimavejsi
4) topic existuje
5) technicky to neni mozne a udelat to by bylo dosti zbytecne
6) souvztaznost s bodem 5 ps: rozmanitost
7) to si musi odhlasovat admini pod ktere ty servery patri
8) neni duvod kdyz se daji pridavat dalsi bez odebirani

R3MIEN

=/\=

• Founder
  • 485 Příspěvků:
1287
  • LocationPraha

Zobrazit příspěvekKenNnY dne 21.01.2014 - 21:11 napsal:

to by bylo super ne :D

spajk ツ

STAR PLAYER

• Člen
  • 971 Příspěvků:
1273
odpověd' na bod 5 :D

bylo by to zbytečný no když věci na serverech nastavujete podle sebe a ne podle toho co by chtěli hráči ...

Příspěvek upravil Spajkz ツ: 21.01.2014 - 21:35

Odeslaný obrázek

Odeslaný obrázek

Guest_KenNnY_*

• Host

Zobrazit příspěvekR3MIEN dne 21.01.2014 - 21:16 napsal:

mno nevím nevím ale schválně tak zkusit to na týden na zkoušku vypnout a pak čekat na názory hráču ;)

spo ♛

unlckr.

• Potížista
  • 378 Příspěvků:
474
bez toho aniž by šlo něco prostřelit mužem rovnou hrat cod2 :D
Never Give Up.....

Odeslaný obrázek
Odeslaný obrázek

maddy

Chief Petty Officer Silver

• Člen
  • 374 Příspěvků:
641
  • LocationPraha
OT

Nevim proč vůbec máte nějakou utvrzelou potřebu rozdělovat hráče na "promóďáky" a "normální hráče". Je to snad špatně, když se tý hře někdo věnuje víc a má o ní více znalostí než ostatní? Třeba nějakej ten průstřel, rush route, bounce. Je to stejný jako s perkama, někdo je má, někdo ne.

Příspěvek upravil maddy: 21.01.2014 - 22:00

pro.nic.za.nic

Master Corporal Gold

• Člen
  • 214 Příspěvků:
300
  • LocationPraha
Dvojka je moc pomalá a nedá se tam běhat.
Průstřelnost materiálu mi zkazila už tak bídný aim.

spajk ツ

STAR PLAYER

• Člen
  • 971 Příspěvků:
1273
má pravdu ten chalan.
Odeslaný obrázek

Odeslaný obrázek

J@SON

Kings Never Die

• Člen
  • 267 Příspěvků:
193
No keď to tu takto rozoberate kedy už nastúpia tie nové hardpointy ? Remi otázka na teba :) :4gf:
Odeslaný obrázek

K1mb4l

OW - promoďák

• V.I.P Člen
  • 320 Příspěvků:
662

Zobrazit příspěvekKenNnY dne 21.01.2014 - 21:11 napsal:

Zobrazit příspěvekR3MIEN dne 21.01.2014 - 21:16 napsal:

to akože chceš povedať že promodáci na OWčku sú dobrý len v tom že prestreľujú ? a dokážu to ? už ma aj celkom unavuje to že si niektorý neodpustia reči typu "PROMOĎÁK a má DSko" , na OW si asi promoďák bude hrať ako sa mu zachce, keď to nehrotí a je mu jedno aky PERK tam bude mať tak prečo si nezvoliť práve PERK DSko ? je to PERK ako každý iný, to máte to isté ako keď tam behajú ľudia s RUSH SPEEDom, a majú tu Brokovnicu a v podstate nerobia nič iné len držia pravé tlačítko na myši, a W+SHIFT, to je štýl hry ? áno pre niekoho možno áno, pre mňa je na OW štýl DSko, ale to je už oFF si myslím ... nechápem ako môžete rozdeľovať hráčov do rady OWčkár a PROMOĎÁK veď sme všetci rovnaký, my na OWčko hráme ako každý ostatný na OWčku len máme trošku lepšie myslenie pri tej HRE .... zase naopak niektorý ktorý skúšajú PROMOD používajú ten štýl ako na OWčku, ale tam to je asi tak prd platné ... nerozdeľujte nás do iných košov, každý sa prispôsobujeme štýlu hry, hráčom ... nepáči sa mi keď to niekto píše - veď promodisti to, a hen to, a ten ma DSko, to je promodista a má cheaty ... ach jaj ...
zvýšenie reputácie poteší

Odeslaný obrázek

Odeslaný obrázek

Odeslaný obrázek

Odeslaný obrázek

Arcas

Master Sergeant Gold

• Člen
  • 284 Příspěvků:
224
ad 3. - Stačí jen nastavit menší šanci na perk ve všední dny od 22-6:00 (myslím si, že ten algoritmus by nebyl zas tak složitý...)
Čeština a jiné jazyky jsou Freeware, ale ne Opensource!!! To znamená, že s nimi můžete nakládat jak chcete, ale nesmíte je upravovat...

Odeslaný obrázek

fiskaa

Private 1st Class

• Člen
  • 59 Příspěvků:
76
To si uz snad delate srandu ne.ze nikdo umi tu hru ovladat lip,tak je hnedka srab atd..kdyz vas nekdo zabije prustrelem tak co stalo se..asi to ten hrac ma nauceny .
To samy o bouncech ,proc jsou na ow zakazany ?vzdyt by je umelo pouzivat 3% hracu.
Ale samozrejme chapu ze na ow se neresi jak kdo hraje ..ale kolik uz vyhral perku .
Yoko souhlasim s tebou ze hraci hraji hlavne pro expy .je to videt na eventech na hodku je plny server ,pak je zas 4dny prazdny a nektere mody nejsou vubec spatne,ale jak mi nekdo nejmenovany rekl :"co tam budu delat o nic se tam nehraje"
Driv se na ow hralo pro zabavu ,ted uz je to jen o lvl a SP.

pro.nic.za.nic

Master Corporal Gold

• Člen
  • 214 Příspěvků:
300
  • LocationPraha
Bounce je bug, pochybuju, že byl zaveden úmyslně.

pan.Afrokrocan™

Corporal Silver

• Člen
  • 116 Příspěvků:
159
  • LocationVeseuá

Zobrazit příspěvekfiskaa dne 22.01.2014 - 10:10 napsal:

Yoko souhlasim s tebou ze hraci hraji hlavne pro expy .je to videt na eventech na hodku je plny server ,pak je zas 4dny prazdny a nektere mody nejsou vubec spatne,ale jak mi nekdo nejmenovany rekl :"co tam budu delat o nic se tam nehraje"
Driv se na ow hralo pro zabavu ,ted uz je to jen o lvl a SP.

Myslím si, že základní chyba je na eventech, hráči chodí na eventy kde jsou snadné expy a vůbec jich nezajímá jaký mod hrají hlavně, že je 300% bonus a nějaký 123 perk pak to po hodině skončí "hráči" odejdou, protože co by tam dělali, když tam nic navíc nezískají a na serveru zůstane jen hrstka lidí které to fakt baví. Spíš mě zajímá co ti hráči budou dělat za nějakou dobu, kdy je toto omrzí budou mít vysoký lvl a všechny speciály. Tím bude větší tlak na vedení ať se udělá něco nového.

RanDy

Sergeant Gold

• Topic Starter
  • Člen
  • 240 Příspěvků:
55

Zobrazit příspěvekR3MIEN dne 21.01.2014 - 21:14 napsal:

1) je tam kde ma byt a je dost efektivni jde dost o zpusob jak hrajes ale mnohem vetsi uplatneni ma na serveru 54 kde jsou mapy vetsi
2) nebudeme menit je to sance pro mensi levely
3) neuvazujeme takhle je to zalimavejsi
4) topic existuje
6) souvztaznost s bodem 5 ps: rozmanitost
7) to si musi odhlasovat admini pod ktere ty servery patri
8) neni duvod kdyz se daji pridavat dalsi bez odebirani
4. Možná existuje, ale je 3 roky starej a nikdo tam o žádných info. nic nepíše.

K4r3l01

STAR PLAYER

• Founder
  • 3638 Příspěvků:
5035
A nebude to třeba tím že nechci zveřejňovat údaje předem než se revize vydá?

smudla

STAR PLAYER

• Člen
  • 989 Příspěvků:
1187
Reflection ano ,ale pouze za předpokladu, že bude aktivní miniradar - jinak se to stává nehratelný. (plyn, granáty a pod.).

K4r3l01

STAR PLAYER

• Founder
  • 3638 Příspěvků:
5035
Ja bych byl klidne pro zapnuti reflectionu ale ohledne radaru? chteli jste hc a na hc neni radar nikde

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních