←  Vyřešené Bany

For Gamers Fusion

»

žádost o prověření

Locked

, uživatelova fotka spo ♛ 26.01.2014

zdravím, prosím koukněte na demo,hráči jako Jesus0 a wait píší že má WH tak jsem tam šel a natočil ho, ale brzo se odpojil tak prosim o posouzení někoho kdo má možnost si k tomu pustit cheaty :-) já tam nic moc nevidel, ikdyž naznak možná jo tak uvidime,díky
Odpovědět

, uživatelova fotka Briki 26.01.2014

dival jsem se na demo a nazor mam... jsou potreba dalsi oci
Odpovědět

, uživatelova fotka spo ♛ 26.01.2014

A jakej nazor mas ty ?

Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalk

Odpovědět

, uživatelova fotka Lameduck 26.01.2014

Moje oči to nerozhodnou, budou potřeba další, ale názor mám taky.
Odpovědět

, uživatelova fotka spo ♛ 27.01.2014

Nato jak hraje , jak se pohybuje atd tak je videt ze to neumi takze necekam ze ma takovou zkusenost, bylo tam par hracu a vetsinou vedel kam jit presto ze mapu terminal stahoval takze ji asi nezna , ale to je jen nazor nechci obvinovat....

Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalk
Příspěvek upravil spo.: 27.01.2014 - 00:10
Odpovědět

, uživatelova fotka TeRmIxXx 27.01.2014

No názor mám taky co si budem povídat.... Takže buďto má takovou kliku že kouká tam kde někdo stojí a vidí někoho i když já ho nevidím.... což se, ale stává (viz kopeček). Nebo má a není jeden z těch joudů a používá s rozumem.
každopádně ten kill jak střílí z toho okna pod to letadlo a jen tak si při střelbě odbočí a zabije toho co leze z letadla.....No asi bych si na něj dával pozor....:-)
Odpovědět

presne u toho killu jsem se taky zaseknul a když jsem na to koukal znova...no nevím je to na vás , každopádně když nebyl nikdo z těch co si tu večer stěžovali schopnej ho natočit tak jsem tam šel a dal to sem at to posoudíte vy :)
Odpovědět

neboj je to v řešení....
Odpovědět

, uživatelova fotka J@SON 27.01.2014

Neviem či sem môžem písať ale dosť podozrivo hral ja som za to že niečo má.
Odpovědět

, uživatelova fotka Briki 27.01.2014

jsou okamziky, kdy to vypada divne... nyni jsem na to demo koukal znovu a WHcko tam jednoznacne nevidim... a jelikoz si neni jisty ani nikdo dalsi, tak povazujme dodane demo za neprukazne

spo, diky za tvou praci a cas, ktery jsi tomu venoval... kazdy jednou udela chybu, dostaneme ho :D
Odpovědět

, uživatelova fotka Wajt 27.01.2014

Spo tak som vam vravel že ma wh, ale niesom si isty ale dosť podozrivo to vyzeralo podľa mňa :)
Odpovědět

, uživatelova fotka Wajt 27.01.2014

spo a jesus0, wait, Bubbly som ja :)
Odpovědět

, uživatelova fotka Briki 27.01.2014

wait: na ban potrebujeme dukaz a to demo neni dukazem, pri konfrontaci by neobstalo... tu odpovednost mame my, takze se nemuzeme spolehnout jen na to, kdo co kdy rikal
Odpovědět

Osvětlím to i tady.... na této ip hrajou dva hráči ve stejný čas... podle jednoho screenu hrajou v teamech proti sobě. Což si myslím že dost vysvětluje.
Odpovědět

, uživatelova fotka smudla 27.01.2014

klucíí ten je čistej
Odpovědět

já to sem nedaval skrz moje podezření ale protože oni nejsou schopný to nahrát :D tak jako tak lepší to sem dát at na to kouknu admini než číst tady v chatu že je tam cheater :-) ale pokud hrajou dva proti sobě tak to hodně vysvětluje....i tak díky
Odpovědět

, uživatelova fotka Briki 1.02.2014

o 2 dny pozdeji tzn. 29.1.2014 ho K1mb4l chytil na promodu... takze podezreni potvrzeno dalsim tentokrat dukaznim demem.

:banned:

spo: diky :thumbup:
Odpovědět

, uživatelova fotka spo ♛ 1.02.2014

já díky že byl dál sledovanej a nakonec to přišlo,good work Kimbo :tc: .....díky i Brikimu :thumbup:
Odpovědět
Locked