žádost o prověření
spo ♛
26.01.2014
zdravím, prosím koukněte na demo,hráči jako Jesus0 a wait píší že má WH tak jsem tam šel a natočil ho, ale brzo se odpojil tak prosim o posouzení někoho kdo má možnost si k tomu pustit cheaty :-) já tam nic moc nevidel, ikdyž naznak možná jo tak uvidime,díky
spo ♛
27.01.2014
Nato jak hraje , jak se pohybuje atd tak je videt ze to neumi takze necekam ze ma takovou zkusenost, bylo tam par hracu a vetsinou vedel kam jit presto ze mapu terminal stahoval takze ji asi nezna , ale to je jen nazor nechci obvinovat....
Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalk
Příspěvek upravil spo.: 27.01.2014 - 00:10
Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalk
Příspěvek upravil spo.: 27.01.2014 - 00:10
TeRmIxXx
27.01.2014
No názor mám taky co si budem povídat.... Takže buďto má takovou kliku že kouká tam kde někdo stojí a vidí někoho i když já ho nevidím.... což se, ale stává (viz kopeček). Nebo má a není jeden z těch joudů a používá s rozumem.
každopádně ten kill jak střílí z toho okna pod to letadlo a jen tak si při střelbě odbočí a zabije toho co leze z letadla.....No asi bych si na něj dával pozor....:-)
každopádně ten kill jak střílí z toho okna pod to letadlo a jen tak si při střelbě odbočí a zabije toho co leze z letadla.....No asi bych si na něj dával pozor....:-)
spo ♛
27.01.2014
presne u toho killu jsem se taky zaseknul a když jsem na to koukal znova...no nevím je to na vás , každopádně když nebyl nikdo z těch co si tu večer stěžovali schopnej ho natočit tak jsem tam šel a dal to sem at to posoudíte vy

J@SON
27.01.2014
Neviem či sem môžem písať ale dosť podozrivo hral ja som za to že niečo má.
Briki
27.01.2014
jsou okamziky, kdy to vypada divne... nyni jsem na to demo koukal znovu a WHcko tam jednoznacne nevidim... a jelikoz si neni jisty ani nikdo dalsi, tak povazujme dodane demo za neprukazne
spo, diky za tvou praci a cas, ktery jsi tomu venoval... kazdy jednou udela chybu, dostaneme ho
spo, diky za tvou praci a cas, ktery jsi tomu venoval... kazdy jednou udela chybu, dostaneme ho

Wajt
27.01.2014
Spo tak som vam vravel že ma wh, ale niesom si isty ale dosť podozrivo to vyzeralo podľa mňa

Briki
27.01.2014
wait: na ban potrebujeme dukaz a to demo neni dukazem, pri konfrontaci by neobstalo... tu odpovednost mame my, takze se nemuzeme spolehnout jen na to, kdo co kdy rikal
TeRmIxXx
27.01.2014
Osvětlím to i tady.... na této ip hrajou dva hráči ve stejný čas... podle jednoho screenu hrajou v teamech proti sobě. Což si myslím že dost vysvětluje.
spo ♛
27.01.2014
já to sem nedaval skrz moje podezření ale protože oni nejsou schopný to nahrát
tak jako tak lepší to sem dát at na to kouknu admini než číst tady v chatu že je tam cheater :-) ale pokud hrajou dva proti sobě tak to hodně vysvětluje....i tak díky

Briki
1.02.2014
o 2 dny pozdeji tzn. 29.1.2014 ho K1mb4l chytil na promodu... takze podezreni potvrzeno dalsim tentokrat dukaznim demem.

spo: diky

spo: diky

spo ♛
1.02.2014
já díky že byl dál sledovanej a nakonec to přišlo,good work Kimbo
.....díky i Brikimu