Skočit na obsah

Sdělení! - Globální informace

Spuštěny nové servery. Více info >>ZDE<<
Po domluvě s klanem KaP jsme znovu zprovoznily společný TeamSpeak Server Připojit
4GF client >>ke stažení ZDE<<
Podpora 4GF a s tím nový účet>>více info ZDE<<

Vítejte na For Gamers Fusion

Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
  • Psát nová témata a odpovídat na ně
  • Přehled o nových tématech, která jsem nečetl(a)
  • Psaní si s přáteli na Live Chatu
  • Vytvořte si vlastní profil a spravujte nové přátelé a pište si soukromé PM
  • Stanete se členy herního portál 4GF.cz
Guest Message by DevFuse

Problém s texturou :(

6 odpovědí na toto téma

Col!ar

Maper - Public Enemy

• V.I.P Člen
  • 291 Příspěvků:
357
Cauves mapeři potřeboval bych poradit z nějakého nepochopitelného důvodu se mi nezobrazuje textura PLAYER v editoru třebá udělám čtverec s tou texturou pak zrušim označení toho objektu s texturou a zmizí mi ale ve hre tam pak je ale uz ji v mod toolu nemuzu upravit protoze se mi tam nezobrazuje :( doufam že mi rozumíte a že mi i poradíte děkuji... zřejme bude problém někde v nastavení programu :( ale nevím kde

Odeslaný obrázek

Odeslaný obrázekOdeslaný obrázek

STEAM ÚČET Col!ar full

CharlieGoodEye

1st Lieutenant Gold

• V.I.P Člen
  • 475 Příspěvků:
436
  • LocationPlaneta zeme
To je totiz textura z kategorie "TOOLS". Tzn, ze nema slouzit k tomu, aby byla videt, ale aby neco zajistila, nejakou funkci. Tvoje textura "PLAYER" neni nic jineho nez blok nebo presneji receno "CLIP". Zajisti to, ze se hrac nedostane zkrz tuto tools funkci (napr. cast mapy, kde jsou krabice jako umele zakonceni prostoru, ale slo by je preskocit, tak tam za ne posadis tento player clip a uz se za krabice nikdo nedostane.

Jestli si vzpominas na starsi hry, kde jsi do konzole napsal "noclip" a mohl jsi prochazet zkrz zdi, tak toto je presne opak :)
Odeslaný obrázek Odeslaný obrázek
Blbec dělá chytrého, protože nechce vypadat blbě. Chytrý dělá blbého, aby se nemusel bavit s blbcem.
Zacatkem 2012 jsem odesel do modovaciho duchodu. Obratte se prosim s dotazy na lidi, co o to maji zajem, jiste to oceni, dekuji :)

Col!ar

Maper - Public Enemy

• Topic Starter
  • V.I.P Člen
  • 291 Příspěvků:
357
Charlie ja uz nejakej ten patek v mod toolsu delam nerikam ze sem profik to rozhodne ne spis neco jako pokrocilejsi amater ale rozhodne vim k cemu slouzi :) ale problem je ze neni videt v tom editoru ne ve hre to vim i ja ze ve hre neni videt :) jako vetsina tools ale v tom editoru me proste zmizi jakmile ji odznacim a nejde nalezt ale ve hre mi pak zustane :/ a nejde proste odstranit ta PLAYER nwm co stim mam delat v tom je problem :) jinak ostatni tools textury mi jdou v pohode :/ a zobrazuji se mi v editoru po odznaceni :/

STEAM ÚČET Col!ar full

R3MIEN

=/\=

• Founder
  • Others: ARK: Survival Evolved
  • 485 Příspěvků:
1287
  • LocationPraha
zmackni klavesu F a zapni clipy

CharlieGoodEye

1st Lieutenant Gold

• V.I.P Člen
  • 475 Příspěvků:
436
  • LocationPlaneta zeme
Aha :D tak to je jina, to je nastaveni ve filtrech ja pise Remien

Sry, ja v posledni dobe mam tendenci rychle cist a tak obcas neco preskocim a tak nejak me vyznelo, ze to hledas ve hre

:D
Blbec dělá chytrého, protože nechce vypadat blbě. Chytrý dělá blbého, aby se nemusel bavit s blbcem.
Zacatkem 2012 jsem odesel do modovaciho duchodu. Obratte se prosim s dotazy na lidi, co o to maji zajem, jiste to oceni, dekuji :)

Col!ar

Maper - Public Enemy

• Topic Starter
  • V.I.P Člen
  • 291 Příspěvků:
357
Uffff dík moc R3MIENE i tobe Charlie za pomoc ted delam jednu budovu a trosku se sni ser..delam a nekede sem tam tu texturu potrebuju aby se mi to tam neblokovalo nebo obtahnout model protoze textura PLAYER je jedna z nejpozuzivanejsich u me

NJn takhle to dopada kdyz si lajk hraje v nastaveni :kolobok_addon_wall: :D

Jinak mimo mísu nešlo by tu založit a připíchnout ještě nějaký pod téma Porblémy v mod toolsu nebo s mapou? prostě něco v tom duchu :) myslim si že s mými znalostmi toho bude ještě víc :D

Jinak díky za ochotu pomoc :)

Příspěvek upravil Col!ar(LAST): 24.04.2011 - 12:02

STEAM ÚČET Col!ar full

CharlieGoodEye

1st Lieutenant Gold

• V.I.P Člen
  • 475 Příspěvků:
436
  • LocationPlaneta zeme
No ja mel celkem obsahly .doc se snad 1000 chybama a problemama co do map a kompilace. Bohuzel do odeslo do P s celym diskem, takze ja nemam moc co bych dodal. Ale kdyz vidim vypis z logu, tak vetsinou vim. Spis bych to videl ve stylu, mas chybu, hod sem post, podivame se, nekdo odpovi, prida se to do reseni problemu a takhle doplnovat. Tech problemu je fakt mraky a nikdy nebude mozny to cele pokryt.

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních