Skočit na obsah

Sdělení! - Globální informace

Spuštěny nové servery. Více info >>ZDE<<
Sraz 2024. Více info >>ZDE<<
Po domluvě s klanem KaP jsme znovu zprovoznily společný TeamSpeak Server Připojit
4GF client >>ke stažení ZDE<<
Podpora 4GF a s tím nový účet>>více info ZDE<<

Vítejte na For Gamers Fusion

Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
  • Psát nová témata a odpovídat na ně
  • Přehled o nových tématech, která jsem nečetl(a)
  • Psaní si s přáteli na Live Chatu
  • Vytvořte si vlastní profil a spravujte nové přátelé a pište si soukromé PM
  • Stanete se členy herního portál 4GF.cz
Guest Message by DevFuse

Nesouhlas s "perma banem"!

• Zamčené téma Téma je zamčeno
3 odpovědí na toto téma

Popy

Recruit

• Člen
  • 6 Příspěvků:
-35
Tímto "tagem" nesouhlasím s "permabanem" za wh na serveru 33 (promod server)!

WH-čko jsem používal krátkou chvilku cca. 4x na promodech, ale to jsem s nim ani nikdy nehrál na 4gf.cz!
Fakt nechápu logiku lidí, co říkají, že mam stejný CD-KEY jako euRophia, což není samozřejmě pravda!
Prostě s tím banem nesouhlasím a doslova mě to "sere"...
Kdybych měl wh-čko na 4gf.cz tak ani nepípnu, ale já jsem ho neměl omg!
A rád bych viděl ty dvě dema, jak říkal Cleanerman. Někdo mě napráskal, že to prý obcházim, ani jsem totiž nevěděl, že když se napojim na intru na ntb (notebook), tak že se to jako-by počítá jako obcházení omg!
Prostě to nechápu a sere mě to...
Teďka jak to vy budete číst, tak si budete možná říkat, že jsem čurák, ale omg, proč bych měl wh-čko na 4gf.cz když jsem tam hrál s radostí a proč bych tam tedy na svém oblíbeném cod4 portálu "hackoval" ? JSte fakt všichni mentálně narušeni nebo co sakra?

Doufam, že se tato moje žádost bude nějak řešit, a také doufam, že v tomto sporu vyhraji.

Díky všem, za to, že jsou s prominutím a bez pardonů "kreténi" a myslí si, že mam wh-čko, a to si říkáte kamarádi?
Fakt jděte někam!

S pozdravem Fred(Popy) (SuN)

K1mb4l

OW - promoďák

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Silver
  • 320 Příspěvků:
662

*
POPULÁRNÍ

... ani jsem totiž nevěděl, že když se napojim na intru na ntb (notebook), tak že se to jako-by počítá jako obcházení omg!.... toto si čo napísal ? :D bože veď to je logické, hrál si ty ? ale v inom priestore a iná IP :) takže si to obchádzal ..
btw. sám som svedkom toho čo si vtedy na servery predvádzal takže si osobne dokážem povedať že to WH si tam mal .. a nie že tu začneš vyťahovať na mňa tie defaultne veci ako napríklad to sa dá, a hento a tamto :) za tým BANom si osobne stojím .. takže :) asi tak .. a pri tom chovaní ako si napísal tento tzv. nesúhlas s "perma banom" si mohol napísať aj bez tých nadávok a urážok .. ach jaj že sa nepoučíš ...
zvýšenie reputácie poteší

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

K4r3l01

STAR PLAYER

• Founder
  • Others: ARK: Survival Evolved
  • 3634 Příspěvků:
5034

*
POPULÁRNÍ

Přezkoumal jsem tuto žádost několikrát jsem zkouknul dema která jsou jako důkazy proti tobě a ano cheaty jsi mel to mi nevymluvis
zde ti dolozim demo a tim to konci

Přiložené soubory

Libunda

STAR PLAYER

• Člen
  • Others: Srazy
  • 1429 Příspěvků:
3311
  • HLSW:Libunda CZ
  • Locationzemě česká

*
POPULÁRNÍ

Neodpustím si poznámku:

I kdyby si byl náhodou zabanovaný omylem ( což se někdy opravdu stát může), tak bych byl zásadně proti unbanu !!!
Proč?
Protože Tvůj příspěvek, který se snad má tvářit jako žádost o unban se tímto dostal mezi TOP nejhorších příspěvků zde na forku.
Obdivuji K4, že se Tebou vůbec zabýval a nenechal Tě vydusit, dokud se nenaučíš slušnému chování !!
Přečti si respektuj Pravidla diskutování na forum.4gf.cz !

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních