Poslední dva dny se mi stává, že když vypnu klienta (nebo přestane odpovídat a zhroutí se) tak ho můžu znova instalovat (musím úplně tedy i smazat zbytky po odinstalování), protože se mi začne objevovat hláška Unable to create config. Nevíte co s tím mám dělat? Děje se mi to od posledního updatu jestli se nemýlím.
Vítejte na For Gamers Fusion
Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
|
Guest Message by DevFuse
Odesláno 24.02.2014 - 16:28
Odesláno 14.03.2014 - 16:23
Guest_KenNnY_*
Odesláno 14.03.2014 - 19:54
zkuste si zalohovat Cfg. smazat o ve složce players spustit vytoří se nový vypnout smazat a vložit starý Cfg.
Odesláno 14.03.2014 - 23:26
Edit: ahaaa, klient... nevim, odpoved beru zpet
Příspěvek upravil Briki: 15.03.2014 - 06:21
Odesláno 15.03.2014 - 00:08
Bezte do adresare kde mate klienta a smazte soubor config.dat pote to bude jiz ok
Odesláno 5.11.2014 - 19:10
Nechci zbytečně zakládat nové téma, tak to napíšu sem:
Poslední dobou se mi stává docela často, že když si zapnout klienta, tak to vyhodí tuto hlášku. Takže vždycky musim jít do adresáře, vymazat cfg a pak zase se přihlašovat, už je to na otravu. Nešlo by to opravit, popř se tomu vyvarovat?
Poslední dobou se mi stává docela často, že když si zapnout klienta, tak to vyhodí tuto hlášku. Takže vždycky musim jít do adresáře, vymazat cfg a pak zase se přihlašovat, už je to na otravu. Nešlo by to opravit, popř se tomu vyvarovat?
Belief
3 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 3 návětěvníků, 0 anonymních