Skočit na obsah

Sdělení! - Globální informace

Spuštěny nové servery. Více info >>ZDE<<
Po domluvě s klanem KaP jsme znovu zprovoznily společný TeamSpeak Server Připojit
4GF client >>ke stažení ZDE<<
Podpora 4GF a s tím nový účet>>více info ZDE<<

Vítejte na For Gamers Fusion

Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
  • Psát nová témata a odpovídat na ně
  • Přehled o nových tématech, která jsem nečetl(a)
  • Psaní si s přáteli na Live Chatu
  • Vytvořte si vlastní profil a spravujte nové přátelé a pište si soukromé PM
  • Stanete se členy herního portál 4GF.cz
Guest Message by DevFuse

žiadosť o potrestanie jeSSi.J/Feri

14 odpovědí na toto téma

infarct

Master Corporal Gold

• Člen
  • 205 Příspěvků:
459
  • LocationSK-dzivoký západ-Malacky
JeSSi.J
54
urážka národnosti/navážanie sa do perku (samozrejme DS)
pb.guid 5d026e70
Přiložený obrázek: shot0013.jpg
Tento incident sa odohral na 54 6.3. medzi 22:00 a 23:00

Nebolo to prvý raz čo mi bolo povedané že som cobolák (narážka na národnosť SVK),alebo napiš to česky nerozumim cobolsky.
Jak si všímam tak sa tu tento výraz pomaly,ale iste rozmáha a tak isto slovné útočenie na Slovákou.To že sa do mna navážajú za DS už je mi tak nejak jedno,ale vyprosujem si aby som bol urážaný za národnosť a jazyk!
Vysoká absencia adminov na serveroch v poslednej dobe prispieva len k tomu že sa zasa neúmernou rýchlosťou šíri taká nejaká anarchia medzi hráčmi a dovolujú si viac ako v minulosti.Nedohrám takmer mapu bez toho aby nepadla nejaká urážka.
Kam sa podeli chalani ako Termix či Benny?Pred nedávnom nebol problém vás tam vidieť skoro každý den a teraz je to skôr rarita.
Myslím že viacero hráčov uvíta vašu častejšiu prítomnosť na 54ke.
Za vybavenie dakujem

Příspěvek upravil infarct: 7.03.2014 - 00:56

cleanerman

Colonel Gold

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Diamond, Srazy
  • 660 Příspěvků:
1994
pořešil jsem to, kdyby se to opakovalo, dej mi vědět

infarct

Master Corporal Gold

• Topic Starter
  • Člen
  • 205 Příspěvků:
459
OK dakujem :thumbup:

P@lko

Lieutenant Colonel Gold

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Gold, Srazy
  • 637 Příspěvků:
805
  • HLSW:P@lko-Osklive K@c@tko,Meta ldedek,Moribundus,Osklive jdědek
  • LocationPohraničí severní Moravy

Zobrazit příspěvekinfarct dne 7.03.2014 - 00:54 napsal:

JeSSi.J
54
urážka národnosti/navážanie sa do perku (samozrejme DS)
pb.guid 5d026e70
Příloha shot0013.jpg
Tento incident sa odohral na 54 6.3. medzi 22:00 a 23:00

Nebolo to prvý raz čo mi bolo povedané že som cobolák (narážka na národnosť SVK),alebo napiš to česky nerozumim cobolsky.
Jak si všímam tak sa tu tento výraz pomaly,ale iste rozmáha a tak isto slovné útočenie na Slovákou.To že sa do mna navážajú za DS už je mi tak nejak jedno,ale vyprosujem si aby som bol urážaný za národnosť a jazyk!
Vysoká absencia adminov na serveroch v poslednej dobe prispieva len k tomu že sa zasa neúmernou rýchlosťou šíri taká nejaká anarchia medzi hráčmi a dovolujú si viac ako v minulosti.Nedohrám takmer mapu bez toho aby nepadla nejaká urážka.
Kam sa podeli chalani ako Termix či Benny?Pred nedávnom nebol problém vás tam vidieť skoro každý den a teraz je to skôr rarita.
Myslím že viacero hráčov uvíta vašu častejšiu prítomnosť na 54ke.
Za vybavenie dakujem
[/quote]Vysoká absencia adminov na serveroch v poslednej dobe prispieva len k tomu že sa zasa neúmernou rýchlosťou šíri taká nejaká anarchia medzi hráčmi a dovolujú si viac ako v minulosti...to jsi trochu přepískl,snažíme se co můžem,a ty dobře víš,že na servrech jsme..že zrovna nikdo nebyl na servru,když ti dotyčný ůdajně nadával,nedávej za vinu nám,jsme jen taky lidi,a v zadku vrtuli nemáme.Příště skoč na forko..vždy tam nějakej admin ještě je..a pořeší to.A jinak sokolíku,čobol jak správně píšeš..je opravdu slovák,taky jsem byl na vojně...ale to není žádný rasismus,když ti někdo napíše,že jsi Čech,Ital,či v hantýrce čobol.Já jsem taky čehůň..či spíš moravák..ale k vůli takový prkotině bych si hned nešel stěžovat na web.
Odeslaný obrázekOdeslaný obrázekOdeslaný obrázek

infarct

Master Corporal Gold

• Topic Starter
  • Člen
  • 205 Příspěvků:
459
Palko ja som na 54 takmer denne a preto velmi dobre viem jaký je tam pohyb adminov teraz a jaký bol napr. pred pol rokom.Nikto od vás nechce aby ste tam sedeli 24/7 ale pár večerov do týždna si zahrať v klude by sa mi tiež páčilo.
Neviem čo si zažíval ty na vojne,ale mne nikto nenadával do Italov,čechov alebo slovákou ale do čobolákov!Ešte raz a pomaly,ja niesom čobolák,ale Slovák.To môžete rovno vyhodiť z B3 slová jak sú cigán,cigoš,romák atd. to tiež nieje rasizmus.Je to oslovenie niekoho národnosti v hantýrke dokonca ani nie v hantýrke,ale regulérne.
Bolo velmi múdre že si tu so mna teraz urobil "uplakánka" ktorý robí z komára-somára.dakujem
Každý kto so mnou hráva velmi dobre vie že som si adminov vždy zastával a zastávať aj budem a som na vašej strane.
To prečo som tam spomenul Termixa a Bennyho bola skôr taká prosba aby sa vrátili na 54 nebolo to myslené ako výtka alebo napadnutie.

Briki

STAR PLAYER

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Silver, Srazy
  • 2165 Příspěvků:
5173
  • HLSW:Briki
  • Locationviz member map

*
POPULÁRNÍ

posledni dobou skutecne je na serveru mene adminu, ale to neznamena, ze nesledujeme deni na serveru pres web

Jessi.J alias Nordy alias Feri ma problem sam se sebou, opakovane upozornen, kdyby to cleaner nevyresil, tak ja mu dam ihned 2 tydny...
pokud nekdo toleruje osloveni "cobol",tak je to jeho vec, ale v poradku to neni... Osobne bych slovaka takto neoslovil, i kdyz o sobe klidne reknu, ze jsem cehun sprost

Jessi.J se nevyjadruje s respektem, vzdy jde o utocna slova.

K1mb4l

OW - promoďák

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Silver
  • 320 Příspěvků:
662
túto narážku som neraz dostal od CZ :) neviem, ale od niekoho si to nechám hej .. ale od niekoho kto ani nevie prečo a ako ... tak by som mu jednu fakt dal .. a ešte keď namňa teraz niektorý vyťahujú že som maďar a pritom mám maďarsko od domova ďaleko :D keby mi povedali poliak tak v pohode hej, mám polsko pár KM od seba :D ale maďar ? :D smiešne niektorý ľudia nemajú vôbec orientáciu na mape :D ale toho čobola asi tiež budem riešiť :)

P.S infarct: nedáme sa :) btw. mnaauuu asi tiež zakročí keďže je náš bratm :)

Příspěvek upravil K1mb4l: 7.03.2014 - 13:28

zvýšenie reputácie poteší

Odeslaný obrázek

Odeslaný obrázek

Odeslaný obrázek

Odeslaný obrázek

mnaauuu

El'Mňaukadlo na číhanej

• Founder
  • Others: Administrátoři, test-mail
  • 1729 Příspěvků:
3509

*
POPULÁRNÍ

Neviem co to znamena, ale uraza ma to.

Odeslaný obrázekOdeslaný obrázek

J@SON

Kings Never Die

• Člen
  • 267 Příspěvků:
193
Bratia moji krásny slovenský.
Pojem Čobolák čo to k***** je ? Ešte mi to nepovedal nikto ale keby mi začal nadávať do národnosti tak vybuchnem.
Je to ako keď ti urážajú rodinu.
Odeslaný obrázek

Lameduck

STAR PLAYER

• Administrátoři
  • 1718 Příspěvků:
2282

Zobrazit příspěvekmnaauuu dne 7.03.2014 - 19:47 napsal:

Neviem co to znamena, ale uraza ma to.

To je jak v té pohádce Byl jednou jeden král. :D :D

http://www.youtube.com/watch?v=ZgjCUQSOqYU

Příspěvek upravil Lameduck: 7.03.2014 - 20:20

mnaauuu

El'Mňaukadlo na číhanej

• Founder
  • Others: Administrátoři, test-mail
  • 1729 Příspěvků:
3509
Hmm.. ja som sa na nom este dovyzuril.

Odeslaný obrázekOdeslaný obrázek

K1mb4l

OW - promoďák

• V.I.P Člen
  • 320 Příspěvků:
662
ja viem dobre čo to znamená, a ako som spomínal keď mi to povie človek do očí na LANke a poznáme sa spolu už dlhšie a chápem že to myslí vtipom neriešim to, ale keď mi to niekto povie koho neznášam poprípade niekto ktorý to v hlave nemá v poriadku a chce ma stým totálne nadupať .. tak ako hoši koniec ... dokázal by som sa brániť ... ako fakt toto slovo u mňa má výhody aj nevýhodi :D

mnaauuu :D :D :D vidíš to ako si niektorý CZ ľudia nevedia vážiť slovákov ? + ich prácičku ? :) samozrejme česť výnimkám ... niektorý CZ ľudia sú až moc super :)

Odeslaný obrázek

Odeslaný obrázek

Odeslaný obrázek

Odeslaný obrázek

Lameduck

STAR PLAYER

• Administrátoři
  • 1718 Příspěvků:
2282
Já sice nevím co přesně to slovo znamená, nebo jaký má původ, ale co jsem slyšel ve svém okolí, tak většina lidí ho použila jako hanlivé(urážející). Proto bych ho neřekl ani ze srandy a souhlasím s tím, že to není v pořádku, beru to jako urážku národnosti.

K1: teď jsem si vzpomněl, že před nějakým časem jsme se právě o tomhle slově bavili na ts, takže můj názor znáš ;)

K1mb4l

OW - promoďák

• V.I.P Člen
  • 320 Příspěvků:
662
ja mám taký dojem že čobol myslia akože cigán, alebo čierny alebo niečo v tomto zmysle ... takže samozrejme že je to urážka :)

btw. neviem či by som to tu mal písať ak tak upravte :) a prepáčte

Odeslaný obrázek

Odeslaný obrázek

Odeslaný obrázek

Odeslaný obrázek

K4r3l01

STAR PLAYER

• Founder
  • Others: ARK: Survival Evolved
  • 3638 Příspěvků:
5035