Skočit na obsah

Sdělení! - Globální informace

Spuštěny nové servery. Více info >>ZDE<<
Po domluvě s klanem KaP jsme znovu zprovoznily společný TeamSpeak Server Připojit
4GF client >>ke stažení ZDE<<
Podpora 4GF a s tím nový účet>>více info ZDE<<

Vítejte na For Gamers Fusion

Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
  • Psát nová témata a odpovídat na ně
  • Přehled o nových tématech, která jsem nečetl(a)
  • Psaní si s přáteli na Live Chatu
  • Vytvořte si vlastní profil a spravujte nové přátelé a pište si soukromé PM
  • Stanete se členy herního portál 4GF.cz
Guest Message by DevFuse

Žádost o snížení spam levelu

• Nemůžete odpovědět na toto téma
3 odpovědí na toto téma

Parek_CZ

Recruit

• Člen
  • 15 Příspěvků:
17
Zdravím. Jelikož jsme zde známá firma, která si mnohdy ani nedá říci, jsem se rozhodl že splním, co jsem nasliboval. Je mi 17 let a to už bych nějaký ten rozum dávno měl mít, jenže nervy nemá každý z oceli a v tomto případě ani já. Nicméně, otto mé chování vůbec po dobu neurčitou neomlouvá, ale rád bych, aby mi byl snížen spam level. Nevím, na jakou hodnotu mám nastavený spam level, ale myslím si že na 18, což je dost. Nemůžu napsat nic do chatu, aniž bych nedostal warning anebo rovnou ban. Dále bych se rád omluvil za všechny vzniklé problémy mojí osobou jak na serverech 4gf tak na celé komunitě a pokud uvidítě v minulosti nějaký můj warn nebo tempban za spam, též se omlouvám, ale když napíše někdo KPP do chatu, je mi slušností mu odepsat.

Moje IP adresa: 80.188.190.2

PB guid: bc104009
Admin je tu pro hráče. Ne hráč pro admina.

Parek_CZ

Recruit

• Topic Starter
  • Člen
  • 15 Příspěvků:
17

Zobrazit příspěvekParek_CZ dne 30.03.2014 - 08:37 napsal:

Zdravím. Jelikož jsme zde známá firma, která si mnohdy ani nedá říci, jsem se rozhodl že splním, co jsem nasliboval. Je mi 17 let a to už bych nějaký ten rozum dávno měl mít, jenže nervy nemá každý z oceli a v tomto případě ani já. Nicméně, otto mé chování vůbec po dobu neurčitou neomlouvá, ale rád bych, aby mi byl snížen spam level. Nevím, na jakou hodnotu mám nastavený spam level, ale myslím si že na 18, což je dost. Nemůžu napsat nic do chatu, aniž bych nedostal warning anebo rovnou ban. Dále bych se rád omluvil za všechny vzniklé problémy mojí osobou jak na serverech 4gf tak na celé komunitě a pokud uvidítě v minulosti nějaký můj warn nebo tempban za spam, též se omlouvám, ale když napíše někdo KPP do chatu, je mi slušností mu odepsat.

PS: * Možná ani neuběhl ten měsíc, moc jsem to nepočítal, ale za zkoušku nic nedám.
Moje IP adresa: 80.188.190.2

PB guid: bc104009

Briki

STAR PLAYER

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Silver, Srazy
  • 2165 Příspěvků:
5173
  • HLSW:Briki
  • Locationviz member map
zazadas o snizeni spamlevelu a nasledne rikas lidem na 54 neco o "urovni desetileteho kida"...

pravidlo pro snizeni spamlevelu: 1 mesic s zadnym tempbanem a minimum warnu - mysleno vulgarismy

toto pravidlo nesplnujes ani omylem
1/ spamlevel mas 14 dni, takze jsi v polovine casoveho useku
2/ warny za vulgarity - taky jich neni minimum

logicky mi z toho vychazi, ze mas od ted delat hodnyho a napsat zase za mesic

Parek_CZ

Recruit

• Topic Starter
  • Člen
  • 15 Příspěvků:
17
Beru na vědomí. Poprosím nechat tento topic z důvodů uvedených výše Brikim odemčený. Za měsíc zde opět napíši.

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních