Volam sa SLavomir a na vasom servery hravam skoro kazdy den pod nickom Slavo|Psychopat.Dneska asi o 19:30 som sa napojil na xfire cez vas server a hned jak som sa napojil vypisalo ze som dostal Teporarily Banned cize Perma Ban. ZDalo sa mi to ako blbost tak som sa rozhodol ze sa znovu napojim na vas Warr|Server a znova mi vypisalo ze mam BAN.Hned nato som siel pozret na vasu stranku a pozret banlist ale sa tam nenachadzam tak som sa rohodol ze vam napise dalej. Tak som vypol xfire pustil som Punkbuster a pozrel som nove update update sa mi nainstaloval tak som skusil znova ist na vas server ale znova ma to vyhodilo ze mam PERMA BANN!! Neviem co sa robi s vasimi servermi ale ked som sa siel potom ako som bol na WARR|severy neuspesny tak som siel na vase SaD|servery tam ma pripojilo ale akonahle ma pripojilo vypisalo ze DETEKCIA LEVEL HACK A PO 5 TICH sekundach ma t kicklo pricom ziadny LVL HACK NEMAM A taktiez mam original Verziu COD 4 a mam na vasom servery len 53 LVL a hravam tam kazdy den. Prosim vas o presetrenie tohto pretoze nechapem co sa deje alebo ked tak prosim o vasu Radu.
Dakujem SLavomir
Moja IP adresa je:
80.250.251.220
Moje hostname: cstm-220.251.bitcomp.sk
Příspěvek upravil Libunda: 4.05.2011 - 19:16