Skočit na obsah

Sdělení! - Globální informace

Spuštěny nové servery. Více info >>ZDE<<
Po domluvě s klanem KaP jsme znovu zprovoznily společný TeamSpeak Server Připojit
4GF client >>ke stažení ZDE<<
Podpora 4GF a s tím nový účet>>více info ZDE<<

Vítejte na For Gamers Fusion

Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
  • Psát nová témata a odpovídat na ně
  • Přehled o nových tématech, která jsem nečetl(a)
  • Psaní si s přáteli na Live Chatu
  • Vytvořte si vlastní profil a spravujte nové přátelé a pište si soukromé PM
  • Stanete se členy herního portál 4GF.cz
Guest Message by DevFuse

COD4 Kicky + Vypisuje ze LVL HACK

• Zamčené téma Téma je zamčeno
6 odpovědí na toto téma

Slavomir

Recruit

• Člen
  • 11 Příspěvků:
0
Dobry den.
Volam sa SLavomir a na vasom servery hravam skoro kazdy den pod nickom Slavo|Psychopat.Dneska asi o 19:30 som sa napojil na xfire cez vas server a hned jak som sa napojil vypisalo ze som dostal Teporarily Banned cize Perma Ban. ZDalo sa mi to ako blbost tak som sa rozhodol ze sa znovu napojim na vas Warr|Server a znova mi vypisalo ze mam BAN.Hned nato som siel pozret na vasu stranku a pozret banlist ale sa tam nenachadzam tak som sa rohodol ze vam napise dalej. Tak som vypol xfire pustil som Punkbuster a pozrel som nove update update sa mi nainstaloval tak som skusil znova ist na vas server ale znova ma to vyhodilo ze mam PERMA BANN!! Neviem co sa robi s vasimi servermi ale ked som sa siel potom ako som bol na WARR|severy neuspesny tak som siel na vase SaD|servery tam ma pripojilo ale akonahle ma pripojilo vypisalo ze DETEKCIA LEVEL HACK A PO 5 TICH sekundach ma t kicklo pricom ziadny LVL HACK NEMAM A taktiez mam original Verziu COD 4 a mam na vasom servery len 53 LVL a hravam tam kazdy den. Prosim vas o presetrenie tohto pretoze nechapem co sa deje alebo ked tak prosim o vasu Radu.

Dakujem SLavomir

Moja IP adresa je:
80.250.251.220
Moje hostname: cstm-220.251.bitcomp.sk

Příspěvek upravil Libunda: 4.05.2011 - 19:16

Libunda

STAR PLAYER

• Člen
  • Others: Srazy
  • 1429 Příspěvků:
3311
  • HLSW:Libunda CZ
  • Locationzemě česká
Přesunuto do správné sekce.
Pokud chceš, aby se BANem někdo zabýval, doplň žádost o ofifiální parametry. (posledních 8 znaků PBGUIDU)
Přečti si respektuj Pravidla diskutování na forum.4gf.cz !

Slavomir

Recruit

• Topic Starter
  • Člen
  • 11 Příspěvků:
0
Dobry Den.
Znova sem pisem prepacte za to ze som to pisal do zlej sekcie ale teraz NEMAM BAN!!! A ked sa napojim na server tak automaticky mi VYPISE DETEKCIA LEVEL HACK a kickne ma to.
Pritom zaidny level hack nemam!!! mam 53 lvl a neviem preco mi to takto blbne ako som hovoril predoslej sprave mam ORIGINAL COD nemam mi to precorobit chyba neni na mojej strane urcite.Prosim vas nejak sa nato pozrite proste mi vypise VYPISE DETEKCIA LEVEL HACK a dostanem nato KICK ban uz nemam. Kludne som ochotny spravit video aby ste videli co mi to robi. cakam na odpoved.
Dakujem Slavomir.

mnaauuu

El'Mňaukadlo na číhanej

• Founder
  • Others: Administrátoři, test-mail
  • 1729 Příspěvků:
3509
System ti detekoval nepovolenu upravu: zlaty desert. Na levely 53 ho nemozes mat odomknuty. Pravdepodobne doslo k manipulacii s ulozenou hrou.

Odeslaný obrázekOdeslaný obrázek

Slavomir

Recruit

• Topic Starter
  • Člen
  • 11 Příspěvků:
0
DObry Den.
Zlaty Deagle na LVL 53 NEMAM!!! Kludne mozem spravit video alebo odfotit a dat to sem ze medzi svojimi 5 timi slotmi na zbrane mam sice na kazdom slote DEAGLE!!! ale nie GOLDEN.
Nechpaem preco to robi ked mi to doteraz islo moze byt aj to?? ze predtym som hral na vasom SaD promod serveryn akotorom hravam a mal som tam Golden AK47 a Golden Deagle ze by sa stala nejaka chyba v save a sa to nejak prehodilo alebo ja neviem jak proste nieco stym ?? nemate dajaky napad co mam spravit pretoze ja nemam GDeagle vo svojom SAVE !!
Prodsim vas pozrite sa nato poriadne ja v tom nemam chybu chyba je asi z vasej strany.

Dakujem SLavomir.

Přiložené náhledy

• Přiložený obrázek: cod4mp-20110504-220346.png
  • Přiložený obrázek: cod4mp-20110504-220347.png
  • Přiložený obrázek: cod4mp-20110504-220348.png
  • Přiložený obrázek: cod4mp-20110504-220349.png
  • Přiložený obrázek: cod4mp-20110504-220349a.png

mnaauuu

El'Mňaukadlo na číhanej

• Founder
  • Others: Administrátoři, test-mail
  • 1729 Příspěvků:
3509
Skus sa za hodinu pripojit. Prvy krat by ta malo vyhodit a druhy uz by si mal hrat normalne.

Odeslaný obrázekOdeslaný obrázek

Slavomir

Recruit

• Topic Starter
  • Člen
  • 11 Příspěvků:
0
Dobry vecer.
Dakujem dneska to uz nevyskusam ale zajtra ked dojdem zo skoly to pojdem skusit a ked to aj nadalej bude pokracovat mam spravene video kde je ukazane co to robi :-)
Fakt Dakujem uvidime vysledok zajtra. Prajem dobru noc.Slavomir.

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních