[WINDU] prosba u unban
Winduu123
25.04.2014
Zdravím, dostal jsem ban za "nadávání komunitě 4gf" nebo tak něco. Ale neprávem. Byli u mě kamarádi (jeden dřív dostal ip ban za wh) tudíž vás zná. Šel jsem do kuchyně a najednou za mnou přijde a začne se tlemit jak debil, že jsem dostal perma ban. Ani nevím co tam napsal. Toď vše. Není to moje vina.
Smoky®
25.04.2014
a proc jsi tedy ban obcházel?
za svůj počítač si ručíš sám.
kdo byl ten kamarad?
za svůj počítač si ručíš sám.
kdo byl ten kamarad?
Smoky®
25.04.2014
vysvetli mi proc jsi ban obchazel?
u nban ti stejne musi dat ten co te banoval
u nban ti stejne musi dat ten co te banoval
Briki
25.04.2014
Ja sice s tim banem nemam nic spolecneho, ale Damiena pozdravuj. Toho jsem banoval ja, opakovane a s radosti... Ale na me nenadaval, coz je zajimave...
Libunda
25.04.2014
Osobně jsem principelně proti unbanu v tak krátké době.
1) nevěřím Tvé výmluvě o kamarádovi
2)i kdyby to náhodou byla pravda, je z mého pohledu důležité, aby sis to s kamarádem vysvětlil ( vyřídil) a očekával bych, že se sem kamarád přijde omluvit a vysvětlit nám všem, že Ty za to nemůžeš)
3) kdyby si nedostal perma, tak já osobně bych Ti dal minimálně 2 měsíce ( tzn, pokud sem toho " kamaráda" na omluvu a vysvětlení nedostaneš, ozvi se nejdříve na začátku práznin)
1) nevěřím Tvé výmluvě o kamarádovi
2)i kdyby to náhodou byla pravda, je z mého pohledu důležité, aby sis to s kamarádem vysvětlil ( vyřídil) a očekával bych, že se sem kamarád přijde omluvit a vysvětlit nám všem, že Ty za to nemůžeš)
3) kdyby si nedostal perma, tak já osobně bych Ti dal minimálně 2 měsíce ( tzn, pokud sem toho " kamaráda" na omluvu a vysvětlení nedostaneš, ozvi se nejdříve na začátku práznin)
Libunda
25.04.2014
Dohodni se s Damienem, zda je ochotný Ti tady napravit reputaci a dej vědět.
Pokud ano, jsem ochotný ho jednorázově odbanovat na forku, aby Ti pomohl. ( Když se nedohodnete, tak si s tím práci přidělávat zbytečně nebudu. )
Neočekávej ale, že tě odbanujeme okamžitě, přece jenom za to obcházení banu si můžeš sám,
takže minimálně za TO musíš nést následky.
Pokud ano, jsem ochotný ho jednorázově odbanovat na forku, aby Ti pomohl. ( Když se nedohodnete, tak si s tím práci přidělávat zbytečně nebudu. )
Neočekávej ale, že tě odbanujeme okamžitě, přece jenom za to obcházení banu si můžeš sám,
takže minimálně za TO musíš nést následky.
Briki
1.05.2014
opetovne obchazeni banu
byla zde naprosto ferova nabidka moznosti zase hrat s cistym stitem, ale vzhledem k ignoranci zabanovano ve vetsim rozsahu
byla zde naprosto ferova nabidka moznosti zase hrat s cistym stitem, ale vzhledem k ignoranci zabanovano ve vetsim rozsahu