viz:screen
Vítejte na For Gamers Fusion
![]() |
Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
|
Guest Message by DevFuse

neco mi chybi
Započal Dakkon, 8.05.2011 10:00
5 odpovědí na toto téma
Odesláno 8.05.2011 - 10:00
ahoj..potrebuju poradit..protoze kdyz jsem nainstaloval ten patch a zpustim ho tak mi to pise chyba chybi mss32.dl... a nwm co stim dal diky za radu
Odesláno 8.05.2011 - 11:48
ja ted zkusil mss32.dll zadat do googlu a ejhle... mrkni, odkazu tam mas tolik, ze mas cele odpoledne co cist
vsude radi, ze se da knihovna mss32.dll nekde stahnout...
ja mel taky v MW2 problem, pomohla aktualizace net.frameworku a directx, ale muj problem byl asi nekde jinde
k prispevku nize:
Karle, takovou chybku jsem nepredpokladal...
vsude radi, ze se da knihovna mss32.dll nekde stahnout...
ja mel taky v MW2 problem, pomohla aktualizace net.frameworku a directx, ale muj problem byl asi nekde jinde
k prispevku nize:
Karle, takovou chybku jsem nepredpokladal...
Příspěvek upravil Briki: 8.05.2011 - 11:52
Odesláno 8.05.2011 - 11:50
Problem je v tom ze jsi ten patch nainstaloval jinam nez kde mas hru kdyz ten patch instalujes musis i nastavit cestu kde mas hru nainstalovanou
Odesláno 8.05.2011 - 13:11
Karelol mel bych to mit nainstalovany zprvna(ten patch)
mam to normal nainstalovany v Program Files > Activision > Call of duty Moder Warfare 2 ....tot vse
potom jsem zkusil stahnout ten soubur mss32.dll a kdyz jsem ho stahnul tak jsem ho hodil do rogram Files > Activision > Call of duty Moder Warfare 2 ale kdyz dam znova instalovat patch tak to pise toto
screen:
mam to normal nainstalovany v Program Files > Activision > Call of duty Moder Warfare 2 ....tot vse
potom jsem zkusil stahnout ten soubur mss32.dll a kdyz jsem ho stahnul tak jsem ho hodil do rogram Files > Activision > Call of duty Moder Warfare 2 ale kdyz dam znova instalovat patch tak to pise toto
screen:
Přiložené soubory
Odesláno 8.05.2011 - 14:32
spis mas patch nainstalovan jinde nez je hra sama
Odesláno 8.05.2011 - 15:07
Jakmile vidim nekde DLL chybu, google, stahnout, hodit kam to pise, ze to chybi a uvidim. Vetsinou je klid. A pokud to je hra a chce mi tvrdit ze ma problem s directama, prestoze tam mam directy, tak vezmu z WIN/system32 veskery D3 DLL soubory a nahazu to rootu dane hry. Taky vetsinou vse vyresi...
jentak mala rada kdyby nekdo neznal....
jentak mala rada kdyby nekdo neznal....

Blbec dělá chytrého, protože nechce vypadat blbě. Chytrý dělá blbého, aby se nemusel bavit s blbcem.
Zacatkem 2012 jsem odesel do modovaciho duchodu. Obratte se prosim s dotazy na lidi, co o to maji zajem, jiste to oceni, dekuji :)
1 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních