viz:screen
Vítejte na For Gamers Fusion
![]() |
Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
|
Guest Message by DevFuse
Odesláno 8.05.2011 - 10:00

ahoj..potrebuju poradit..protoze kdyz jsem nainstaloval ten patch a zpustim ho tak mi to pise chyba chybi mss32.dl... a nwm co stim dal diky za radu
Odesláno 8.05.2011 - 11:48

ja ted zkusil mss32.dll zadat do googlu a ejhle... mrkni, odkazu tam mas tolik, ze mas cele odpoledne co cist
vsude radi, ze se da knihovna mss32.dll nekde stahnout...
ja mel taky v MW2 problem, pomohla aktualizace net.frameworku a directx, ale muj problem byl asi nekde jinde
k prispevku nize:
Karle, takovou chybku jsem nepredpokladal...
vsude radi, ze se da knihovna mss32.dll nekde stahnout...
ja mel taky v MW2 problem, pomohla aktualizace net.frameworku a directx, ale muj problem byl asi nekde jinde
k prispevku nize:
Karle, takovou chybku jsem nepredpokladal...
Příspěvek upravil Briki: 8.05.2011 - 11:52
Odesláno 8.05.2011 - 11:50

Problem je v tom ze jsi ten patch nainstaloval jinam nez kde mas hru kdyz ten patch instalujes musis i nastavit cestu kde mas hru nainstalovanou
Odesláno 8.05.2011 - 13:11

Karelol mel bych to mit nainstalovany zprvna(ten patch)
mam to normal nainstalovany v Program Files > Activision > Call of duty Moder Warfare 2 ....tot vse
potom jsem zkusil stahnout ten soubur mss32.dll a kdyz jsem ho stahnul tak jsem ho hodil do rogram Files > Activision > Call of duty Moder Warfare 2 ale kdyz dam znova instalovat patch tak to pise toto
screen:
mam to normal nainstalovany v Program Files > Activision > Call of duty Moder Warfare 2 ....tot vse
potom jsem zkusil stahnout ten soubur mss32.dll a kdyz jsem ho stahnul tak jsem ho hodil do rogram Files > Activision > Call of duty Moder Warfare 2 ale kdyz dam znova instalovat patch tak to pise toto
screen:
Přiložené soubory
Odesláno 8.05.2011 - 14:32

spis mas patch nainstalovan jinde nez je hra sama
Odesláno 8.05.2011 - 15:07

Jakmile vidim nekde DLL chybu, google, stahnout, hodit kam to pise, ze to chybi a uvidim. Vetsinou je klid. A pokud to je hra a chce mi tvrdit ze ma problem s directama, prestoze tam mam directy, tak vezmu z WIN/system32 veskery D3 DLL soubory a nahazu to rootu dane hry. Taky vetsinou vse vyresi...
jentak mala rada kdyby nekdo neznal....
jentak mala rada kdyby nekdo neznal....
1 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních