←  Call of Duty 6 : Modern Warfare 2

For Gamers Fusion

»

neco mi chybi

, uživatelova fotka Dakkon 8.05.2011

ahoj..potrebuju poradit..protoze kdyz jsem nainstaloval ten patch a zpustim ho tak mi to pise chyba chybi mss32.dl... a nwm co stim dal diky za radu

viz:screen

Přiložené soubory

Odpovědět

, uživatelova fotka Briki 8.05.2011

ja ted zkusil mss32.dll zadat do googlu a ejhle... mrkni, odkazu tam mas tolik, ze mas cele odpoledne co cist

vsude radi, ze se da knihovna mss32.dll nekde stahnout...

ja mel taky v MW2 problem, pomohla aktualizace net.frameworku a directx, ale muj problem byl asi nekde jinde

k prispevku nize:
Karle, takovou chybku jsem nepredpokladal...
Příspěvek upravil Briki: 8.05.2011 - 11:52
Odpovědět

, uživatelova fotka K4r3l01 8.05.2011

Problem je v tom ze jsi ten patch nainstaloval jinam nez kde mas hru kdyz ten patch instalujes musis i nastavit cestu kde mas hru nainstalovanou
Odpovědět

, uživatelova fotka Dakkon 8.05.2011

Karelol mel bych to mit nainstalovany zprvna(ten patch)
mam to normal nainstalovany v Program Files > Activision > Call of duty Moder Warfare 2 ....tot vse

potom jsem zkusil stahnout ten soubur mss32.dll a kdyz jsem ho stahnul tak jsem ho hodil do rogram Files > Activision > Call of duty Moder Warfare 2 ale kdyz dam znova instalovat patch tak to pise toto
screen:

Přiložené soubory

• Přiložený soubor  bla.png (2.61MB)
    Počet stažení: 17
Odpovědět

, uživatelova fotka K4r3l01 8.05.2011

spis mas patch nainstalovan jinde nez je hra sama
Odpovědět

, uživatelova fotka CharlieGoodEye 8.05.2011

Jakmile vidim nekde DLL chybu, google, stahnout, hodit kam to pise, ze to chybi a uvidim. Vetsinou je klid. A pokud to je hra a chce mi tvrdit ze ma problem s directama, prestoze tam mam directy, tak vezmu z WIN/system32 veskery D3 DLL soubory a nahazu to rootu dane hry. Taky vetsinou vse vyresi...

jentak mala rada kdyby nekdo neznal....
Odpovědět