Name: Z Brna na kole k moři 2014Category: OstatníDate Added: 1.06.2014 - 21:08Submitter: Bugs BunnyShort Description: None ProvidedFull Description:Dva dny po oslavě kamarádových 30. narozenin, kdy jsem s kocovinou balil nejdůležitější věci jsem dne 30.4. 2014 vyrazil sám na svém obyčejném horském kole s tím, že určitě musím dojet k moři nebo kam to půjde, že když to nedám tak kolo zahodím a třeba i dojdu co nejdál. Cílem byla Pula v Chorvatsku cca 750-800 km. Oproti plánované trase kdy jsem i občas bloudil(ne GPS) a města jsem si projížděl křížem krážem jsem ujel přes 1000 km. Navštívil jsem 4 cizí státy, píchl 2 gumy,urazil 1 šlapátko, spustil 1 požární alarm a naverboval hasiče do zbroje kteři mě následně na to opili a měl jsem 3 rakouská klíšťata. Jako necyklista jsem si splnil cíl a prožil si malé osobní dobrodružství. Tohle video není propagace sebe, ale poukázání na to jak může být i přímo za humny krásně a popíchuji tím lidi k tomu že aby prožili něco opravdového nepotřebují hromady peněz ale stačí nesedět doma na zadku.
Trasa: Brno - Wien - Maribor - Ljubljana - Trieste - Poreč - PulaLink: >>View Video
Vítejte na For Gamers Fusion
Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
|
Guest Message by DevFuse
Odesláno 1.06.2014 - 21:08
1 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních