Skočit na obsah

Sdělení! - Globální informace

Spuštěny nové servery. Více info >>ZDE<<
Po domluvě s klanem KaP jsme znovu zprovoznily společný TeamSpeak Server Připojit
4GF client >>ke stažení ZDE<<
Podpora 4GF a s tím nový účet>>více info ZDE<<

Vítejte na For Gamers Fusion

Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
  • Psát nová témata a odpovídat na ně
  • Přehled o nových tématech, která jsem nečetl(a)
  • Psaní si s přáteli na Live Chatu
  • Vytvořte si vlastní profil a spravujte nové přátelé a pište si soukromé PM
  • Stanete se členy herního portál 4GF.cz
Guest Message by DevFuse

Žádost o Unban + Přiznání Angela

4 odpovědí na toto téma

Angel

Recruit

• Člen
  • 12 Příspěvků:
-1
  • LocationCzech Republic
Ok lidi chtěl bych se všem omluvit protože jsem vám lhal a dokonce i adminum... a je to velky trapas a ja to nevydržel takže se vám chcu tímto tématem omluvit takže ještě jednou omlouvám se lhal jsem mnel jsem WH a proč protože kámoš mi poradil že to urychlí expení a že ten hack nejde vůbec poznat... znate to ne ? :) tak jsem mu věřil stahl si to a začal stím hrát takže teďka jsem se přiznal je mi trapně jak cosi když jsem vám lhal... takže cheaty žádný už nemám v pc kdyby jste chteli i screenshot klidne udelam a hraju uz navzdy bez cheatu protoze se to nevyplati a ja vím že se říka jednou cheater vždycky cheater ale ja slibuju že už se to nikdy nestane.proste 4.gf je boziii proste chcu se vám všem omluvit za to co jsem udělal a hlavně že jsem lhal.... takže mi to prosíím vás promin te a dejte mi prosim vas jeste jednu sanci . Angel PS: ale proste UZ ZADNY CHEATING.S pozdravem Angel a preji hezky den a omlouvám se vám jestli jsem obtezoval. A prosil bych odpověď a ještě jednou se omlouvám

IP:94.112.164.24
PB GUID:2afa4036

A jeste jednou se vsem omlouvam tohle toto neni divadelko jak vas oblbnout tohle je uprimnost.. :) chtel bych se vsema dobre vychazet :) .....

Příspěvek upravil Angel: 28.06.2014 - 23:51

Lameduck

STAR PLAYER

• Administrátoři
  • Others: Sponzor Silver
  • 1718 Příspěvků:
2282

*
POPULÁRNÍ

Ahoj, to je od tebe hezké, že jsi se nám nakonec přiznal jak to ve skutečnosti bylo a znovu se omluvil, ale to nic nemění na předešlém verdiktu. Ban zůstává s tím, že o unban můžeš zkusit požádat až za nějaký čas(asi tak za 1 rok). Do té doby přeji hodně štěstí při plnění slibu, že už cheaty nikdy víc nepoužiješ :)

Angel

Recruit

• Topic Starter
  • Člen
  • 12 Příspěvků:
-1
  • LocationCzech Republic
Děkuji a myslim to vážně že cheaty už nikdy nepouziju :) a jak vidím podle reputace -4 zatím tak mi moc nikdo nevěří ale já se ani nedivím :(

Příspěvek upravil Angel: 28.06.2014 - 23:42

Lameduck

STAR PLAYER

• Administrátoři
  • Others: Sponzor Silver
  • 1718 Příspěvků:
2282

*
POPULÁRNÍ

Pánové, nějak zapomínáte, že toto je je žádost o unban, takže sem smí psát jen admini a zainteresované osoby, tzn. ti kterých se unban týká.

Angel

Recruit

• Topic Starter
  • Člen
  • 12 Příspěvků:
-1
  • LocationCzech Republic
Hele ja připouštím že jsem udělal chybu že jsem byl naivni de*il ale už je to minulost a nemusíš být na mě hnedka vulgárni atd... a říkat takovéhle věci a jak vidím bez urážky tvoje reputace je mnohem horší než ta moje nevím kvůli čemu ale ani se nedivím když říkáš takovýhle věci ja se s lidma tady snažím aspoň vycházet a nejsem na ně vulgarni a za to co jsem udělal tak bych si to ani nedovolil :) (nic ve zlým) a ještě jedna věc nemusíš u každé odpovědi co třeba jsem psal CheGuevara a vůbec se tě to netýka tak nemusíš hnedka dávat palec dolů vím že mě spousta lidí nesnáši za to že jsem hackoval a taky mají být nastvaní ale aspoň jím nenadávam mluvím snima slušně a nepíšu tam takove s prominutím už magořiny jako to tvoje aby ti bouchnul kazdy procesor co vrazis do pc. Tohle fakt nemuselo bejt (s prominutím ale tohle si tam psát nemusel :) )

Příspěvek upravil Angel: 28.06.2014 - 23:29

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních