Konečne som sa dostal ktomu aby som mohol trošku vyčariť tento príspevok
Prejdem rovno k veci, čo sa týka toho JUMP-u neviem ako to na OW serveroch je ja osobne neskáčem ale popravde keď vidím ako to skočil tak v celku si myslím že ľahko dostupný JUMP ... loony je viac menej toho typu že pri hrání viac skáče ako zabíja ... nie každému ide o tie XPčka ako niektorých ktorý to až tak hrotia že šplhanie po rebríku myslia ako JUMP

stačí aj keď si všimneš ako sa po mape loony pohybuje ... strafe, strafe strafe a stále dookola ... v promode to bolo viac menej potrebné ... spajk + loony majú videa na YT kde jumpujú na miesta ktoré nie každý dokáže

to by bola jedna časť
časť druhá, osobne WH nemá a ak si to myslíš tak to si potom myslíš o každom lepšiom hráčovi že má WH ? vezmi si takého spoo, alebo ja

maddy, mysaček, a je ich ešte veľa čo by sa zhodovali zo štýlom hry loony-ho ... loony zapol prvý krát CS:GO a ja sám som neveril čo dával a to hral prvý krát, má celkom brain na hry a dokáže pri nich dosť premýšľať
keď bol prvý krát na offline akcii v BATTLE ZONE (neviem či ti to niečo hovorí) tak by som povedal že z celej LAN bol jeden stých najlepších hráčov a to si srandu nerobím ... vie to hrať ja sám ho miestami obdivujem, keď chytí deň tak mu ide karta stým nespravíme nič ...
Bolo by dobré pri tej hre aj trošku rozmýšľať časom možno aj ty budeš nejak takto hrať ... všetci sa to raz naučíme
to LOONY - nevyrývaj, a inak stále si sa to nenaučil
P.S myslím si že viacerý admini ti potvrdia mojú divíziu ohľadne toho či loony WH má alebo nie
!!! NEUKRIŽUJTE MA !!!
Příspěvek upravil K1mb4l: 23.07.2014 - 18:02