Skočit na obsah

Sdělení! - Globální informace

Spuštěny nové servery. Více info >>ZDE<<
Po domluvě s klanem KaP jsme znovu zprovoznily společný TeamSpeak Server Připojit
4GF client >>ke stažení ZDE<<
Podpora 4GF a s tím nový účet>>více info ZDE<<

Vítejte na For Gamers Fusion

Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
  • Psát nová témata a odpovídat na ně
  • Přehled o nových tématech, která jsem nečetl(a)
  • Psaní si s přáteli na Live Chatu
  • Vytvořte si vlastní profil a spravujte nové přátelé a pište si soukromé PM
  • Stanete se členy herního portál 4GF.cz
Guest Message by DevFuse

Adminství - Jump Server(y) CoD4

5 odpovědí na toto téma

Mathias1337

Recruit

• Člen
  • 2 Příspěvků:
5
  • LocationMost, Czech Republic
Zdravím, vím, že tohle není asi nejlepší způsob, jak se na to ptát, ale poslední dobou jsem si opět oblíbil Jump Mod a sedím u toho třeba 5 hodin denně, ne-li více.
Ovšem, za dobu hraní se mi ještě nestalo, abych potkal Admina.
Jednou to bylo VIP a teď nedávno 1337, ale na Jumpy taky chodí pořád celkem dost lidí a myslím, že by nebylo úplně špatný udělat z někoho nového admina. :)
Myslím, že (lidi, se kterýma jsem dokonce hrál) jako Red a Páťa, Karel .. a tyhle všichni už prostě jentak nepotkáte, mají třeba jiný zájmy a tak.. :D no každopádně, nejsem v Jumpech úplně nula a většinu věcí na originál mapách znám tak že to umím použít třeba i prakticky v ProModu apod.. Takže, pokud by někdo ze 4GF usoudil, že to není úplně špatný nápad, tak se na mě můžete kdykoliv obrátit. :)
Matt

RedEye

Private 1st Class

• CoD4 Admin
  • 49 Příspěvků:
72
ja se ted spis staram na pozadi, updatuju vip a leety (podle toho jak mi kdo napise) , updatovani map podle zadosti na foru, resetovani serveru apod. samotny jumpy moc nehraju ... nebavi me moc custom mapy a ty sou tam furt

co se tyce adminu, neni to tak davno, co se k adminum na jumpech pridal Ayaka Daysuke

btw pod jakym nickem si skakal, kdyz zminujes ze sem s tebou hral?

#ayd.

#One

• Člen
  • 253 Příspěvků:
100
  • LocationMost pri bratislave

Zobrazit příspěvekMathias1337 dne 3.08.2014 - 21:30 napsal:

Zdravím, vím, že tohle není asi nejlepší způsob, jak se na to ptát, ale poslední dobou jsem si opět oblíbil Jump Mod a sedím u toho třeba 5 hodin denně, ne-li více.
Ovšem, za dobu hraní se mi ještě nestalo, abych potkal Admina.
Jednou to bylo VIP a teď nedávno 1337, ale na Jumpy taky chodí pořád celkem dost lidí a myslím, že by nebylo úplně špatný udělat z někoho nového admina. :)
Myslím, že (lidi, se kterýma jsem dokonce hrál) jako Red a Páťa, Karel .. a tyhle všichni už prostě jentak nepotkáte, mají třeba jiný zájmy a tak.. :D no každopádně, nejsem v Jumpech úplně nula a většinu věcí na originál mapách znám tak že to umím použít třeba i prakticky v ProModu apod.. Takže, pokud by někdo ze 4GF usoudil, že to není úplně špatný nápad, tak se na mě můžete kdykoliv obrátit. :)
Matt

Bohužial sa obiavuješ vtedy,ked som tam nebol alebo neni . Už to tu bolo raz riešene a z Redom sme to vyriesili :3
Odeslaný obrázek

#ayd.

#One

• Člen
  • 253 Příspěvků:
100
  • LocationMost pri bratislave
Tak isto musiš počítať že nie každý den ma niekto čas ked chodí aj do práce

S pozdravom ayaka Daysuke :3
Odeslaný obrázek

Mathias1337

Recruit

• Topic Starter
  • Člen
  • 2 Příspěvků:
5
  • LocationMost, Czech Republic
Myslím, že to bylo eP nebo ePay nebo tak něco.. :D už je to tak 2 roky minimálně..
btw. hráli jsme spolu i HnS přes TSko ještě snad s Páťou.. :D

Příspěvek upravil Mathias1337: 5.08.2014 - 09:18

RedEye

Private 1st Class

• CoD4 Admin
  • 49 Příspěvků:
72
HnS sem uz dlouho nehral :P a na TSku sem furt :D

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních