CoD4: #55 DeathRun
‾‾ɹǝʇǝԀ‾‾
28.05.2011
Dnes bol na servery #55 zmenený mod na DeathRun, ktorý určite poznáte z hry Counter-Strike.
Úlohou jedného teamu je preskákať pasce a dostať sa na koniec a druhý team je tvorený 1 hráčom (tzv. Aktivátor), ktorý je náhodne vybratý na začiatku kola, jeho úlohou je aktivovať pasce a tým zneškodniť nepriateľov. Po prejdení všetkých pásc je úlohou hráča zneškodniť Aktivátora. Získavaním rankov sa vám odomykajú nové postavy a nové spreje. Pocet levelov v hre je 21.
F - Aktivovanie pasce
G - Sprejovanie
F +
Spacebar - BunnyHoop
Aktivator ma moznost zmenit aktualne kolo na FreeRun (kolo bez aktivovanych pasci). Na vyber tejto moznosti ma prve 3 sekundy od zaciatku kola stlacenim tlacidla STRELBY.
88.86.107.135:29550 4GF.CZ #55 | DeathRun | CUSTOM-MAP
Klikněte zde pro zobrazení record
Úlohou jedného teamu je preskákať pasce a dostať sa na koniec a druhý team je tvorený 1 hráčom (tzv. Aktivátor), ktorý je náhodne vybratý na začiatku kola, jeho úlohou je aktivovať pasce a tým zneškodniť nepriateľov. Po prejdení všetkých pásc je úlohou hráča zneškodniť Aktivátora. Získavaním rankov sa vám odomykajú nové postavy a nové spreje. Pocet levelov v hre je 21.
Aktivator ma moznost zmenit aktualne kolo na FreeRun (kolo bez aktivovanych pasci). Na vyber tejto moznosti ma prve 3 sekundy od zaciatku kola stlacenim tlacidla STRELBY.
Klikněte zde pro zobrazení record
Vojteew
14.07.2011
Už by mohl být v provozu ten new server.. Chtělo by to 2 DeathRUn servery ..D
CoMaR.
30.09.2011
nejoblábenější mod akorat nekdy to blokovaní no.. a chtelo by to trochu polepšit. víc zábavy tam .. jinak nice mod a trochu vic map tam .. a bet romanti :DD