Vítejte na For Gamers Fusion
![]() |
Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
|
Guest Message by DevFuse
Odesláno 2.09.2014 - 17:27

Dobrý den, chtěl prosím unban na tuto ip PC mám ban už asi 2 roky a přísahám že už nikdy nedám cheaty na tento skvělý server děkuji za pochopení
46.13.199.102

Odesláno 2.09.2014 - 17:40

Ahoj,tato ip byla zabanována 1.6. 2013,-takže dva roky to ještě zdaleka nebudou. Navíc ja tak koukám byl jsi opravdu VERY BAD BOY! Rozhodnutí je na modrých.....
Odesláno 2.09.2014 - 17:52

Omlouvám se že sem se splet . xD ale vážně mi to tak připadá xD ale doufám že moji nabídku dobře zvážíte moc mám rád váš server a byl jsem ještě malý kid xD .

Odesláno 2.09.2014 - 18:21

Přečti si respektuj Pravidla diskutování na forum.4gf.cz !
Odesláno 2.09.2014 - 20:28

Dobrá
tady je mojich posledních 8 znaků
7c5544a1

Odesláno 2.09.2014 - 20:41

To bude ale pravděpodobně nový pb guid.
Pořebuju původní, ten starý a když připojíš i nick, bude to lepší.
Pořebuju původní, ten starý a když připojíš i nick, bude to lepší.
Odesláno 3.09.2014 - 13:56

Bohužel ten starý nemám a ani si ho nepamatuji. Ale nebude to problém ne ?

Odesláno 3.09.2014 - 19:27

Ano, máš pravdu není to problém.
Jen jsem chtěl, aby ses taky trošku snažil.
Nicméně - když jsem si všiml, za co si ban dostal a dál pročetl celý Tvůj záznam, rozhodl jsem Ti unban zatím neudělit.
Zkus to po vánocích.
Jen jsem chtěl, aby ses taky trošku snažil.
Nicméně - když jsem si všiml, za co si ban dostal a dál pročetl celý Tvůj záznam, rozhodl jsem Ti unban zatím neudělit.
Zkus to po vánocích.
Odesláno 4.09.2014 - 17:13

Zatím ? + ještě po vánocích !? Jako nic proti ale čekal jsem dost dlouhou dobu na to abych ten Unban doopravdy dostal. Přeci jen jak jsem se koukal tak vám hráči docela dost chybí. Minulý rok tam byly plné servery a nyní tam není skoro nikdo. Vážně nechce ještě o tom unbanu popřemýšlet ? Hrozně o to stojím a za tu dobu co sem čekal si myslím pouze myslím že si to zasloužím.
Odesláno 4.09.2014 - 19:12

Já Tě chápu a taky chápu všechny, kteří si myslí, že když máme málo hráčů, tak sem necháme vrátit každýho........
Já osobně jsem velmi tolerantní a většinu unbanů dávám ze své dobré vůle a protože věřím v lidi a jejich schopnosti se napravit.
Bohužel Ty si jeden z mála, u kterého ty pocity nemám, promiň, ale rozhodnutí je platné.
Já osobně jsem velmi tolerantní a většinu unbanů dávám ze své dobré vůle a protože věřím v lidi a jejich schopnosti se napravit.
Bohužel Ty si jeden z mála, u kterého ty pocity nemám, promiň, ale rozhodnutí je platné.
1 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních