COD 4 Unban
Basteard
6.09.2014
Dobrý den,
přibližně před rokem jsem zde dostal permanentban za multiúčet. Nevím co mne to napadlo, nebo proč jsem to vůbec udělal, ale vím jediné, že už to znova neudělám, to vám slibuji. Tak vás velice prosím na kolenech o unban, abych si mohl zahrát na vašich serverech a přitáhnout pár nových lidí na vaše super servery
.
Děkuji vám, a přejí hezký den.
Můj PBGuid je: d4b14cdd
Moje IP je: 80.92.242.254
přibližně před rokem jsem zde dostal permanentban za multiúčet. Nevím co mne to napadlo, nebo proč jsem to vůbec udělal, ale vím jediné, že už to znova neudělám, to vám slibuji. Tak vás velice prosím na kolenech o unban, abych si mohl zahrát na vašich serverech a přitáhnout pár nových lidí na vaše super servery

Děkuji vám, a přejí hezký den.
Můj PBGuid je: d4b14cdd
Moje IP je: 80.92.242.254
Wiliam Wallace
6.09.2014
Podla toho co si napisal si ani neuvedomuješ začo si dostal permanentban. "dostal jsmen permanentban za multiúčet. Nevím co mne to napadlo" multiučet neni cheat a nemože ta napadnut, pretože multiučet znamená že pbguid ktorý si používal bola nelegálna kópia hry a zhodou okolností tento pbguid používalo dalších 128754 hráčov z 7824 zemí sveta....... Čiže o unban je zbytočné žiadať pretože tento klúč sa odbanovávať nebude. Kúp si originálny klúč ktorý stojí teraz pár korún.....
Basteard
7.09.2014
Ok. Takže když si koupím CD-Key a eventuelně přeinstaluju hru, tak budu mít jiný pb guid, jestli to chápu správně. Jinak řečeno se unbanuju sám a nebo posléze mám žádat o unban znova?
P.S.: Máte pravdu, myslel jsem si že je to za úplně něco jiného
.
Děkuji.
P.S.: Máte pravdu, myslel jsem si že je to za úplně něco jiného

Děkuji.