←  Vyřešené Bany

For Gamers Fusion

»

Prosba o Unban

Locked

, uživatelova fotka Cmelda 25.09.2014

Dobrý den chtěl bych požádat o Unban protože se mi to zdá divne dostal jsem ban prej za spam ale ja nic nespamoval treba to ze mam nabindovany pozdrav Cest !!! :D :D a to sem proste pozdravil vsechny ok hraju prisel clovek dal jsem ten bind protoze ja zdravim vsechny... a mam warning tak si rikam no to nevadi jeden warn tak ok hraju a tedka jsem si tam povidal s hracem Trollface a rekl mi at jdu volat ... no a ja mu rekl ze pozdejc a napsal jsem tam chybu misto sme jsem to opravil *jsem a v tu chvilu 3 warn a ten 2 warn si uz nepamatuju no proste chcu se zeptat jestli to nezacalo nejak blbnout... zadne nadavky urazky nic z toho proste jsem nenapsal tak nevim... tak mi prosim odepiste a prosil bych unban co nejdriv i kdyz mam bana na 80 min ale nevydrzim bez toho abych si nezahral 1h a20 min (zavislak proste :D) tak dekuju za pochopeni. S pozdravem Cmelda

pbguid: ad584bec

IP: 188.116.64.165

Nick: Cmelda
Odpovědět

, uživatelova fotka Briki 25.09.2014

anti briketa? Delas si prdel? Pouzil jsi to ve hre a byl jsi poucen od hracu, ze to neni dobra volba
a dobra volba to neni ani na foru... doporucuji zmenu, doporucuji durazne, doporucuji hoooodne durazne

moc zvanis... a dozvanil jsi to ke zvysenemu spamlevelu, tvoje hodnota je 10
precti si toto http://forum.4gf.cz/...-spamspamlevel/
Odpovědět

Aha tak to se omlouvám :D a to sem moc ukecanej to jo no :D a jak si mam zmenit jmeno protoze ve hre se jmenuju Cmelda a jak se mam prejmenovat tady na strankach ? :)
Odpovědět

, uživatelova fotka smudla 25.09.2014

a ja si ho dal do přátel - já myslel že je to briki ... :D
Odpovědět

Smudlo omlouvám se ja nevěděl že je to zaplněné až pak jak mi to hráči řekli tak jsem se přejmenoval ve hre :)
Odpovědět

cmelda ma kliku.... uz jsem se dostaval do stadia nesmirne zurivosti

kurna, jak je mozne, ze si nekdo vymysli nick briketa a zaroven pouzije nas klantag anti... nahoda? OMG :) to je vetsi sance, ze vyhraju ve sportce
Příspěvek upravil Briki: 25.09.2014 - 17:04
Odpovědět

Briki prosim te kolik mam spam level ?
Odpovědět

uz jsem ti to psal
mas 10 z 20

ten ban, kteremu jsi se smal... za zbytecny kecy.... v tu chvili ti byl spamlevel zvysen samotnym hlavnim administratorem
sem tam se tu objevi nekdo, kdo se prozvani az k spamlevelu 20, tak pozor na to
snizeni spamlevelu je mozne po mesici, pokud nebudes mit bany a maximalne par warnu a tvoje mluva bude na nejake urovni (snazime se tu udrzet urcitou uroven slusnosti)
Odpovědět

Jo jasne ja to chapu promin ale vzdyt sem tam jenom komunikoval s lidmama tak to sem tedka nepochopyl ale ok radsi nikomu nebudu odepisovat ani psat :D
Odpovědět

v komunikaci ti nikdo nebrani, ale kdyz 3x zabindujes barevnym pismem, tak je to 9bodu behem vteriny
staci trochu zvolnit
Odpovědět

ok :)
Odpovědět

, uživatelova fotka Smoky® 26.09.2014

nebo odstranit barvicky
Odpovědět

, uživatelova fotka Cmelda 26.09.2014

Dobrý den prosím jednoho z adminu a chcu se zeptat jestli by jste mi nezjistili muj keycode protoze ja si musel reinstalovat system a nezazalohoval jsem si cod a vsechno musim znovu takze slo by to prosim ? :)
Odpovědět

, uživatelova fotka Bugs Bunny 26.09.2014

Key ti nezisti nikto jedine čo ti možu poskytnuť je guid ale pomocou toho key nezistíš.
Odpovědět

, uživatelova fotka Lameduck 26.09.2014

My Tvůj cd klíč nezjistíme. Můžeme zjistit pouze Tvůj pbguid, ale cd klíč ne. Nejlepší by jsi měl koupit si origo klíč a pak požádat o vrácení lvl.
Odpovědět

Ne ja si vzpomnel ze sem si to nekam zapisoval tak to najdu :D ale diky i tak :)
Odpovědět

, uživatelova fotka Briki 26.09.2014

takze jsi byl jen linej hledat a cekal, ze to udelame za tebe... pfuuuuuuu zapomen
Odpovědět

Tak asi kdyz jsem zapomnel ze to mam nekde zapsany ? ze by ?
Odpovědět
Locked