Vítejte na For Gamers Fusion
![]() |
Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
|
Guest Message by DevFuse
Odesláno 11.12.2014 - 23:22

Když si na začátku kola změním class ze suicide vesty na jinou furt mi suicide vesta funguje,občas se překliknu a odbouchnu. Prosím vyřešte to co nejdříve díky.

Odesláno 11.12.2014 - 23:42

Tady dokládám demo: http://uloz.to/xFF9cwkr/vesticka-dm-1
Příspěvek upravil Pokornak: 11.12.2014 - 23:43
Odesláno 12.12.2014 - 01:41

No to jsou starosti... Vývojáři mají na práci rozhodně důležitější věci, takže si začni dávat pozor co mačkáš, protože se tímhle určitě nijak extra nikdo zabývat nebude. :-)
Edit - Když si z classy s rushpeedem přeměním na classu se survive killerem, tak nefunguje DS a to samé u elite weapon master, kde při změně přestane fungovat rychlejší prebíjení. Mám ten pocit že o tom tam nahoře určitě ví. :-)
Edit - Když si z classy s rushpeedem přeměním na classu se survive killerem, tak nefunguje DS a to samé u elite weapon master, kde při změně přestane fungovat rychlejší prebíjení. Mám ten pocit že o tom tam nahoře určitě ví. :-)
Příspěvek upravil Rough: 12.12.2014 - 01:48

Odesláno 12.12.2014 - 13:01

Tento bug je ve fazi reseni jedna se o problem u vetsiny perku
Odesláno z mého MI 3W pomocí Tapatalk
Odesláno z mého MI 3W pomocí Tapatalk
1 uživatelů si čte toto téma
0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních