Skočit na obsah

Sdělení! - Globální informace

Spuštěny nové servery. Více info >>ZDE<<
Sraz 2024. Více info >>ZDE<<
Po domluvě s klanem KaP jsme znovu zprovoznily společný TeamSpeak Server Připojit
4GF client >>ke stažení ZDE<<
Podpora 4GF a s tím nový účet>>více info ZDE<<

Vítejte na For Gamers Fusion

Vítejte na For Gamers Fusion, stejně jako většina on-line komunit, se musíte zaregistrovat pro přispívání nových témat, ale nebojte se je to jednoduchý proces, který vyžaduje od Vás minimální informace. Využijte okamžitě, Registrovat nebo Přihlásit.
  • Psát nová témata a odpovídat na ně
  • Přehled o nových tématech, která jsem nečetl(a)
  • Psaní si s přáteli na Live Chatu
  • Vytvořte si vlastní profil a spravujte nové přátelé a pište si soukromé PM
  • Stanete se členy herního portál 4GF.cz
Guest Message by DevFuse

Stížnost na Smoky®

sížnost admin abuser for reason

18 odpovědí na toto téma

SemChitri

Recruit

• Člen
  • 8 Příspěvků:
-91
Dobrý den,hraji na vašem serveru 10 dní a dnes jsem se stal terčem admin "šikané" na serveru #26 ačkoliv jsem neporušil žádné pravidlo. Admin http://forum.4gf.cz/...12-smoky%C2%AE/ mě označoval a úmyslně zabíjel za můj styl hry ve kterém jsem obsadil budovu, zaclayoval se a většinou čelil nepřátelské přesile jako 1v5 atd ... a čekal až se počet nepřátelů zredukuje na minimum ale tento admin mě po následujících třech kolech začal úmyslně označovat, omezovat a poté zabíjet z tohoto důvodu a takto se to dělo celých cca 15 kol.Apeluji na jeho potrestání.Děkuji.

Smoky®

El admin de la Rasta

• CoD4 Senior Admin
  • Others: Moderátoři, Srazy
  • 1235 Příspěvků:
2069
  • LocationJa su Pražák

*
POPULÁRNÍ

Abych to poupravil i z mého náhledu. Byl jsi neustále na respu, úplná ignorace bomby ať už plant, nebo když druhý dým bombu ničil, v případech 1v7 etc. jsi označen nebyl. Varován jsi byl v chatu , následně výpisem na obrazovku, dále trestán označením a zhulením, hned po doběhnutí efektu zhulení, jsi se vrátil opět do budovy do rohu nad schodištěm kde jsi trávil 90% herního času, i po několikerém vrácení na spawn, si se opět vrátil zpět.

Nebaví mě trestat lidi, ale když neni zbytí . navíc si v podobných případech sám nezahraji.

Odeslaný obrázek

Odeslaný obrázek

Chytání podvodníků, lhářů a hráču hrajících nefér
- Vpravdě nejste placeni za své metody, nýbrž za výsledky konání svého, což znamená, že nepřítele svého zabíti musíte dříve, než o téhož učiní vám, a to za použití veškerých prostředků.Poskytnutých hrou!!!
-Vždy si vše radší 2x přečti než budeš odpovídat - HLAVNĚ PRAVIDLA!!!

! ! ! ! Ve své duši i mysli válečnické na paměti mějte poslední a základní přikázání mé: Hrajte fér, poctivě a do nikoho nerýpejte ! ! !

Grovík

nevim

• Člen
  • 145 Příspěvků:
120
  • LocationPřelouč
Vím že sem nesmím psát, ale tohle je moc .. máš attack a kempíš zaclayovanej celou mapu tam si a ani se nepohnes .. co je to potom za attack? kdyz se neplantuje a este napises $mokymu, že je to blbeček .. -_- to je extrém

SemChitri

Recruit

• Topic Starter
  • Člen
  • 8 Příspěvků:
-91
A když jsme měli bránit tak tam bylo tak několik zrcadlových situací, a k rage jsem byl vyprovokován když už jsem pak rushoval a užíval si jeho "zhulování" a asi z toho máš velkou prdel tak prosím.Jo a mimochodoem dělá to víc lidí pak příjde tenhle šašek a začně mě pálit a zabíjet!Pěkné chování k začátečníkům .... :) Respect (y)

Smoky®

El admin de la Rasta

• CoD4 Senior Admin
  • 1235 Příspěvků:
2069
  • LocationJa su Pražák
sklidni své vyjadřování jestli jsi si všiml, tak jsem kvuli tomu celou mapu nehral ale sledoval, kdo jak kde je. Další adept byl jimmy, ale ten zhruba do 20vterin resp opustil. neviděl jsem tě rushovat ani jednou.
btw k začátečníkům, byl jsi varován v chatu několikrát<->tvé jednání nedošlo žádné změny

Odeslaný obrázek

Odeslaný obrázek

- Vpravdě nejste placeni za své metody, nýbrž za výsledky konání svého, což znamená, že nepřítele svého zabíti musíte dříve, než o téhož učiní vám, a to za použití veškerých prostředků.Poskytnutých hrou!!!

! ! ! ! Ve své duši i mysli válečnické na paměti mějte poslední a základní přikázání mé: Hrajte fér, poctivě a do nikoho nerýpejte ! ! !

SemChitri

Recruit

• Topic Starter
  • Člen
  • 8 Příspěvků:
-91
Btw.3x jsem rushoval vyskou budovu :) A i kdyby, tak co je ti do toho jestli bráním, útočím nebo si honím úd ?:) :D

=Kr@ken=

Recruit

• Člen
  • 7 Příspěvků:
-1
Taky jsem hrál v tuhle dobu a tenhle styl hry horny :) se na sad servu se nenosí aspoň ne za atak pokuď ti tento styl vyhovuje nevidím důvod abys hrál sad přejdi na tdm servr.

SemChitri

Recruit

• Topic Starter
  • Člen
  • 8 Příspěvků:
-91
W/E už jsem to odinstaloval, nebudu hrát hru kde mi káže nějakej poskok kterej mi bude kázat kdy mam bránit a kdy útočit a v jaký přesile :) a už to dál nehodlám řešit.

Smoky®

El admin de la Rasta

• CoD4 Senior Admin
  • 1235 Příspěvků:
2069
  • LocationJa su Pražák
vidíš-li to takhle, tak asi nikdy nepochopíš sad, nevím o jediném případě žes někam běžel, a v takovém případě jsi následně ani trestán nebyl

Odeslaný obrázek

Odeslaný obrázek

SemChitri

Recruit

• Topic Starter
  • Člen
  • 8 Příspěvků:
-91
Krakene, díky za podporu, ale takhle trestán jsem byl i za Def ... :)

SemChitri

Recruit

• Topic Starter
  • Člen
  • 8 Příspěvků:
-91

Zobrazit příspěvekSmoky® dne 10.01.2015 - 18:18 napsal:

vidíš-li to takhle, tak asi nikdy nepochopíš sad, nevím o jediném případě žes někam běžel, a v takovém případě jsi následně ani trestán nebyl
no tak si hoď replay, jestli tu nějak jde, rushoval jsem minimálně 3x :)

Smoky®

El admin de la Rasta

• CoD4 Senior Admin
  • 1235 Příspěvků:
2069
  • LocationJa su Pražák
za def ve chvíli kdy měli plantováno a to jen jednou.

Odeslaný obrázek

Odeslaný obrázek

SemChitri

Recruit

• Topic Starter
  • Člen
  • 8 Příspěvků:
-91
Ehm ehm .. před chvíli si mě neviděl, teď už jednou a zachvíli tu bude realný číslo ? :D Bože, hoši mějte se já už to kašlu doslova "šašek" si tu vymýšlí blbosti :D S bohem...

K1mb4l

OW - promoďák

• V.I.P Člen
  • Others: Sponzor Silver
  • 320 Příspěvků:
662
HornyChecker alebo ako ten nick máš, nechápem prečo robíš takúto show keď si ani ban nedostal ? má to zmysel ? akurát tak robíš sám zo seba sprepačením debila a dokazuješ si tu niečo ... nechápem či ti to až tak vadilo na servery keď si musel založiť tento topik ktorý je aj tak na nič ... koľko krát som ja dal niekomu niečo podobné ako tebe dal Smoky ? a nedával som to z nejakého dôvodu dával som to pre srandu, a každy to bral ako srandu ... nehrotil to hneď ako to hrotíš ty ... bože mal by si si uvedomiť že ľudia ktorý tu na to dohliadajú spravili na týchto serveroch viac než ty a aby si si ešte aj dovoľoval niekoho oslovovať "šašek" alebo iné slová ktoré z normálnej hlavy nikto nepustí tak to už je moc ... teraz by som ti taký BAN nasolil že by si tu hru už nikdy nezapol ... a konáš múdro tým že si hru odinštaloval ... v tvojom dobre by to nedopadlo celkom najlepšie !
zvýšenie reputácie poteší

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Smoky®

El admin de la Rasta

• CoD4 Senior Admin
  • 1235 Příspěvků:
2069
  • LocationJa su Pražák
než něco napíšeš pořádně si přečti odpověď. sbohem

Odeslaný obrázek

Odeslaný obrázek

Smoky®

El admin de la Rasta

• CoD4 Senior Admin
  • 1235 Příspěvků:
2069
  • LocationJa su Pražák
kimbale ban dostal, ale za neco jineho, bohuzel to s nim odnesl i granat jr. maji stejny klic

Odeslaný obrázek

Odeslaný obrázek

SemChitri

Recruit

• Topic Starter
  • Člen
  • 8 Příspěvků:
-91

Zobrazit příspěvekK1mb4l dne 10.01.2015 - 18:28 napsal:

HornyChecker alebo ako ten nick máš, nechápem prečo robíš takúto show keď si ani ban nedostal ? má to zmysel ? akurát tak robíš sám zo seba sprepačením debila a dokazuješ si tu niečo ... nechápem či ti to až tak vadilo na servery keď si musel založiť tento topik ktorý je aj tak na nič ... koľko krát som ja dal niekomu niečo podobné ako tebe dal Smoky ? a nedával som to z nejakého dôvodu dával som to pre srandu, a každy to bral ako srandu ... nehrotil to hneď ako to hrotíš ty ... bože mal by si si uvedomiť že ľudia ktorý tu na to dohliadajú spravili na týchto serveroch viac než ty a aby si si ešte aj dovoľoval niekoho oslovovať "šašek" alebo iné slová ktoré z normálnej hlavy nikto nepustí tak to už je moc ... teraz by som ti taký BAN nasolil že by si tu hru už nikdy nezapol ... a konáš múdro tým že si hru odinštaloval ... v tvojom dobre by to nedopadlo celkom najlepšie !

Zobrazit příspěvekK1mb4l dne 10.01.2015 - 18:28 napsal:

Nedalo mi to sem se nekouknout :D ... obhajoba jak pes... Ptáš se proč mi to tak vadilo ? Vadilo mi to protože nějakej šáša na mě jen tak vylejvá zlost :) pak mu něco na to napíšu a mam ban :)Woow so fair :D Respect .. :D Jestli si chcete jen tak dělat píčoviny tak si pro to udělejte spec. server a nekurvěte "jen tak" hry ...!

ExamPleee

Recruit

• Člen
  • 9 Příspěvků:
3
Hele jestli Máš problém tak hraj na jiných serverech a už se k tomu radši nevyjadřuj (y)

Smoky®

El admin de la Rasta

• CoD4 Senior Admin
  • 1235 Příspěvků:
2069
  • LocationJa su Pražák

*
POPULÁRNÍ

nema smysl dál rozebírat LOCK :locked2:

Odeslaný obrázek

Odeslaný obrázek

1 uživatelů si čte toto téma

0 členů, 1 návětěvníků, 0 anonymních