Eventy
*Sweet
13.01.2015
Zdravím... Chcel by som sa spýtať na tabulku Eventov na Perky... Či by ste ju nemohli nechať na stálo... Eventami sa plnia servery aj ostatné
Na OW je 17 serverov a na jediných čo sa hráva tak je #26, #54, #53 a par hračov #50 #62...a eventami sa zaplnili aj servery ako je #40, #43, #45, #28 atď.. A keby sa dali eventy aj na snip, infect, SAB, SS atď nech sa využiju všetky mody nejak :-) lebo ako keď nikdo nikde všade prazdno len 26 a 54 su preplnene tak to sa aj niektorým Zle hrá a ani to neni ono..a osobne by som si rad zahral aj iné mody :-)
Môj návrh ...
Na OW je 17 serverov a na jediných čo sa hráva tak je #26, #54, #53 a par hračov #50 #62...a eventami sa zaplnili aj servery ako je #40, #43, #45, #28 atď.. A keby sa dali eventy aj na snip, infect, SAB, SS atď nech sa využiju všetky mody nejak :-) lebo ako keď nikdo nikde všade prazdno len 26 a 54 su preplnene tak to sa aj niektorým Zle hrá a ani to neni ono..a osobne by som si rad zahral aj iné mody :-)
Môj návrh ...
K4r3l01
13.01.2015
tak eventy jedou tusim na vsech ow serverech ale duvod proc se tabulka zrusila byl ten ze se tu zacala tvorit skupina hracu kteri chodily jen po eventech proto jsme se takto rozhodly a tabulku vazne zverejnovat nebudem
Witík
13.01.2015
Ty mody se nehrají z důvodu, že tolik lidí nebaví. Fungovalo by to chvíli, protože máš omezený počet perků a už teď přes Vánoce se na eventy moc nechodilo
*Sweet
13.01.2015
Tak hráči čo hravaju tak hraju stale... A cez eventy bolo akurát tak viac hračov.... Nie len asi na 7 serveroch byvali stale aj to 26,50,54,53,28,45 a 62 asi ....
No tak nebaví ...keď tam nikdo neni tak tam nikdo nepojde sam hrať ... Akurat stale plnky na 26 a 54 a zbytok nič moc možno tri servery po 3-5 hračov ... A 17 serverov...radšej nech je aj 6 serverov so SAD s Max hračov 14..napriklad
No tak nebaví ...keď tam nikdo neni tak tam nikdo nepojde sam hrať ... Akurat stale plnky na 26 a 54 a zbytok nič moc možno tri servery po 3-5 hračov ... A 17 serverov...radšej nech je aj 6 serverov so SAD s Max hračov 14..napriklad