Chat v klientovi
dQpowered
17.01.2015
Zdravím...
Viem, že to tu už pár krát bolo spomenuté, ale mám podobný nápad. Čo takto pridať chat do klienta? Používateľom by to uľahčilo stretnúť sa so spoluhráčmi a zistiť, či hrajú alebo nie. Napadá mi niečo na štýl Facebook-u.
Prikladám náhľad... :-)
Vďaka.
s pozdravom DamaGe '
Viem, že to tu už pár krát bolo spomenuté, ale mám podobný nápad. Čo takto pridať chat do klienta? Používateľom by to uľahčilo stretnúť sa so spoluhráčmi a zistiť, či hrajú alebo nie. Napadá mi niečo na štýl Facebook-u.
Prikladám náhľad... :-)
Vďaka.
s pozdravom DamaGe '
Guest_Kvrdlic_*
17.01.2015
tak to se muzes domluvit i na FB nebo TS nebo skype je to tusim zbitecne ale je to na adminech
dQpowered
17.01.2015
Tu ide o to, že nemusíš zapínať FB, skype a pod. aby si ich našiel. Stačí si zapnúť klienta a máš. Proste, jedna vec namiesto dvoch. (klient + skype atď.)
Guest_Kvrdlic_*
17.01.2015
me osobne staci ze vidim kdo je na jakem serveru z pratel a tam se pripojim a pak jdu zanima na TS
dQpowered
17.01.2015
Tak, nie každý chodieva na TS.... 
e.: Tak, 100 ľudí, 100 chutí.
Příspěvek upravil DaMaGe: 17.01.2015 - 22:12

e.: Tak, 100 ľudí, 100 chutí.
Příspěvek upravil DaMaGe: 17.01.2015 - 22:12
Guest_Kvrdlic_*
17.01.2015
je to tvuj nazor a je moznist ze se ti to splni me osobne to v nicem nevadi jen me to prijde zbitecne ale jak pises 100 lidi 100 chuti
Tr0jAN
17.01.2015
Kvrdlic, on 17.01.2015 - 22:16, said:
je to tvuj nazor a je moznist ze se ti to splni me osobne to v nicem nevadi jen me to prijde zbitecne ale jak pises 100 lidi 100 chuti
kvrdlo ako sorry, to čo púšťaš je taký hnoj... proste debata o ničom, nič sa ti nepáči, nič nieje dobré, nič ti nevyhovuje, na všetko je už záplata, proste je to ZLE a tečka .... skús sa zamyslieť nad tým čo píšeš, je to dobrý nápad ak človek nieje na TS, alebo nedajbože na fB ... ako sa skontaktovať... prečo nespraviť toho klienta ešte lepšieho ?? ach
Guest_Kvrdlic_*
17.01.2015
ja vim ze v prvnim klientu chat byl sice ne takovy jako je zadany ted ale stejne tam napsalo 5 hracu do tydne a ja vyjadril jen svuj nazor je to na adminech jak to dopane
Guest_Kvrdlic_*
17.01.2015
ja napsal svuj nazor od toho tu je ten topic aby se mohl kazdy vyjadrit ...
Tr0jAN
18.01.2015
ako dáva to kvrdlo zmysel ? Napíses nieco ciastocne k veci a ked ti niekto povie, ze meles... tak sa ohradzujes tym, ze si mozes pisat co chces kedy chces a kam chces
prečo to nerobia aj iní ?

K4r3l01
18.01.2015
V planu je soukromy chat ale je to bohuzel otazkou dlouhe budoucnosti jelikoz nas hlavni programator kteryklienta vyvijel nato jiz nema cas a aktualne o jinem nevime takze zatim bohuzel